Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 6., hétfő

2.210 - Audie Rácz Era: Az emberek alapos agymosásnak teszik ki magukat, amikor csak a hatalom médiáit nézik, hallgatják - ezt valóban szabad akaratukból teszik.

Von: ERA [mailto:szabad.riport.editor@gmail.com]
Gesendet: hétfő, 2009. április 6. 18:18
An: Kutasi József

Betreff: HITELES VEZETŐK?

 

Audie Rácz Era, Fort András

Szabad Riport / Terra Incognita

Internetes Magazin

HITELES VEZETŐK?

 LÉGY, AKI LEHETNÉL!

Hogy milyen vezetőket produkált magának az ország lakossága, némi "rásegítéssel", arról néhány anyagot gyűjtöttünk itt össze.

Bár sokan azt hiszik, hogy szabadon, szabad akaratukból választják, képviselőiket, ez azonban a politikában csak látszat.

Az emberek alapos agymosásnak teszik ki magukat, amikor csak a hatalom médiáit nézik, hallgatják - ezt valóban szabad akaratukból teszik.

A politikusok mögött rengeteg nem tiszta pénz áll, mellyel finanszírozzák kampányukat, melyből imázst építenek nekik, mely arra szolgál, hogy fedezze azt a nem kis költséget, amibe az emberek félreinformálása, a hazúgság hegyek összehordása és a bűnök elleplezése kerül!

Nem csak ez a függöny mögött zajló mutyi, hanem az azt követő regnálás (kiárusítás, megvezetés) fenntartása is rengeteg pénzbe kerül. Márpedig akik milliárdokat fektettek  be, hogy bábjaikat a hatalomba, vagy annak közelébe juttassák, nem ingyen tették. Hanem abban a reményben, hogy ezt uzsora kamatosól kapják vissza. S nyilván nem attól, akit maguk elé toltak, hanem tőlünk, a néptől raboltatják el, jól, vagy kevésbé jól megválasztott sameszaikkal. Mivel pedig a látszat fenntartása további pénzekbe kerül, ezért kifosztásunk, sosem csökkenhet. A "befektetők" tőkeerős társaságok, és zömében nem hazaiak! Megtalálhatjuk őket a háttérhatalom, a jövendő új világrendjét építgetők vezetői között. A "piszkos munkát" végrehajtók az ő elvárásaiknak megfelelően és végső soron a mi pénzünkből cselekednek, s ők nem csak politikában, hanem titkosszolgálatokban, a gazdaság minden ágában, a vallásban is ott vannak. Gykorlatilag az élet minden területén, ahol a mit sem sejtő naiv embereket befolyásolni, irányítani lehet - tudtukon kívűl, észrevétlenül.

Azoknak készült ez a kis összeállítás, akiknek kétségeik támadtak az elmúlt évek  a politikusainak hitelességét illetően, akik megkérdőjelezik az ő tisztességességüket, erkörcseiket, etikájukat.

A tisztesség, a hazaszeretet, a jószándék nem függ sem politikai- vallási-, ideológiai hovatartozástól, sem az iskolai végzettségtől, de függ a gyökerektől, és a családi, baráti háttértől. Attól hogy, a viselkedési mintákat ki hol, kitől és hogyan kapja. Noha a családját, rokonait senki sem választhatja meg szabadon, a barátait, üzletfeleit és ideológiai, erkölcsi hovatartozását viszont igen. Ezért álságos dolog ezt a felelősséget áthárítani másokra. Ha valaki figyel másokra is  saját magán és szűk környezetény kívül, akkor nagy esélye van arra, hogy az "érem mindkét oldalát" láthassa, ezzel kiküszöbölhesse mindazon hibákat amiket "otthonról".vagy rossz társaságból hozott. Ez pedig saját felelőssége!

Okos emberek akik azt vallják, hogy minden a fejben dől el, Azt mondják, a mai nap döntése határozza meg holnapot. Ez pedig azt jelenti, hogy ma azok vagyunk, aki lenni akartunk, ott vagyunk, ahol lenni akartunk! Csak rajtunk áll, hogy azok maradunk-e akik most vagyunk, vagy azzá leszelünk, akik valójában lehetnénk. Erre a képesség mindannyiunkban megvan.

Mottóként had ajánlam a következőt: LÉGY, AKI LEHETNÉL!

 Audie Rácz Era

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------