Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 7., kedd

2.216 - Szijjártó Péter: Önt soha, senki, semmire nem választotta meg: néhány levitézlett politikus és két bukott párt paktuma nem helyettesítheti sok millió magyar választó döntését.

Von: Péteri Attila Árpád

Gesendet: kedd, 2009. április 7. 16:42
An: Kutasi József
Betreff: A FIDESZ VÁLASZLEVELE BAJNAI GORDONNAK!

 

A FIDESZ VÁLASZLEVELE BAJNAI GORDONNAK

 

Tisztelt Jelölt úr!

 

Elnökünknek küldött levelét megkaptuk. Kérem, engedje meg, hogy ezúton tájékoztassam a Fidesz már korábban nyilvánosságra hozott álláspontjáról.

Az elmúlt hét év szocialista-szabaddemokrata kormányzásának következtében Magyarország a közép-európai régió éllovasából a kontinens sereghajtójává vált, az államadósság fojtogat, sorra zárnak be az üzemek, emberek tízezrei kerülnek utcára, családok százezreinek jövője válik bizonytalanná.

 

Az országot legyengítő, a válságot elmélyítő kormánypolitika és az azt végrehajtó kormányok megbuktak, most pedig egy gigantikus megszorító csomagot akarnak lenyomni az emberek torkán, akik pedig egyáltalán nem tehetnek arról, hogy Önök a tönk szélére sodorták az országot.

 

Tisztelt Jelölt úr!

 

Önt soha, senki, semmire nem választotta meg: néhány levitézlett politikus és két bukott párt paktuma nem helyettesítheti sok millió magyar választó döntését. Választás és az emberek felhatalmazása nélkül csak egy illegitim, átmeneti, gyenge kormány jöhet létre, így az Ön hivatalba lépése a reménytelenség meghosszabbítását jelenti Magyarország számára.

 

Magyarországnak most erős kormányra van szüksége, márpedig erős kormány nem pártok és politikusok közötti paktumok, hanem az emberek döntése, azaz választás nyomán születhet. Ön most egy olyan brutális megszorító csomag végrehajtására készül, amely tarthatatlan helyzetbe fogja hozni a magyar emberek jelentős részét, különösen azokat, akik már most is a legkiszolgáltatottabbak. Önnek erre Magyarország polgáraitól semmilyen felhatalmazása nincsen, így a Fidesz sem az Ön illegitim kormányával, sem pedig az új MSZP-SZDSZ koalícióval nem tárgyal az emberek háta mögött.

 

Ön az MSZP programjának végrehajtása érdekében összefogott az emberek ellen az MSZP-vel és az SZDSZ-szel. A Fidesz azonban nem vesz részt semmilyen, az emberek ellen irányuló összefogásban, éppen ellenkezőleg: mi az emberekkel fogunk össze.

 

Itt az ideje tehát, hogy hazánk polgárai kezükbe vehessék az ország sorsát és új választáson dönthessenek közös jövőnkről, mert csak ez hozhat megnyugvást, biztonságot és reményt Magyarország számára.

 

Mi hiszünk abban, hogy Magyarország többre képes annál, mint amire az Önök európai mércével mérve szégyenletes kormányzása kárhoztatta.

 

Üdvözlettel: Szijjártó Péter

  

Önt soha, senki, semmire nem választotta meg: néhány levitézlett politikus és két bukott párt paktuma nem helyettesítheti sok millió magyar választó döntését.