Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 9., csütörtök

2.236 - Dr. Bene Gábor S. > Szeged, 2009-04-04 > A vasárnapi demonstráció szerintem (sajnos) egy nagyon jól előkészített, tavaszi, színi előadás, aminek újabb csalódás és kijózanodás lesz a vége.

Von: Czeglédi N. József [mailto:csialla@yahoo.ca]
Gesendet: csütörtök, 2009. április 9. 09:52
An: 'Kutasi József';

Betreff: A Magyarok Istene, és a Magyar-Székely Nép, feltámadása a Kárpátmedencében!

 

Lefőtt a gigademonstráció kávéja.

 

A vasárnapi demonstráción minden, jó magyar ember részt fog venni. Ki így, ki úgy. Ha valaki csak lélekben tud jelen lenni, az is erősíti majd a többieket. Az is részt vesz majd rajta, aki tudja, hogy ez a Fidesz érdekében szerveződött! Részt vesz és tudja, hogy a pártérdek ritkán azonos a nemzeti érdekkel. Ám most az is ott lesz, aki nem látja mindezt át, de tiszta szívvel akarja már a változást!
                Oly sokszor leírtam, hogy a civil önszerveződést nem pótolja sem párt, sem (becsületes) kormány, de semmi a világon. A civil önszerveződésre van a legnagyobb szükségünk, mert a szétatomizált magyar társadalmat - illetve a nemzetet -, csak annak a nagyfokú szervezettsége mentheti meg! Ha nem szőjük újjá a társadalom szövetét, akkor végünk! Akkor nem lesz civil ellenállás, nem lesz passzív rezisztencia és nem tudjuk elvonni a diktatúrától a legnagyobb fegyverét a PÉNZT!  Akkor pedig - mondja a pesti vigéc - lefőtt a kávé! Mindezt sajnos a tüntetéseken nem lehet újraszőni. Ha a Fidesz a polgári köröket segítette volna akkoriban, amikor megszerveződtek, és ha feladattal látta volna el őket, s ha adna a véleményükre és megbecsülné őket folyamatosan, akkor ma nem kellene a Kurultájos Magyarok Szövetségének megszervezni: a társadalmi összefogást, érdekvédelmet. Mert akkor azok, ma már begyakorlottan működhetnének, sőt ellensúlyt is képezhetnének a pártos politizálással szemben.
Akik a döntést hozták a Magyarok Szövetsége vezetésében, hogy nem vesznek részt - mint testület - a tüntetésen, azok jogosan érzik úgy, hogy a Fidesz nem érett még meg a kimondására, hogy NEM VOLT RENDSZERVÁLTÁS! 

Pedig nemcsak ők, hanem az egész ország tudja, hogy nem következett be a beígért nagytakarítás, sőt a régi bolsevik garnitúra mellett egy új csapat is bebetonozódott a politikai hatalomba, s alaposan visszaél vele. Sokan tudják, hogy a gazdasági rendszerváltás az államkapitalizmusból a magánjellegű kapitalizmusba a nomenklatúra és a holdudvar feltőkésítésével (tolvajlásaikkal) ment végbe. Az egy pártiból a többpárti diktatúrába való átmenet pedig az 1988-ban elfogadott ál-alkotmány módosítás segítségével történt. Ez az idegen jogrend, amely a diktatúra folyamatosságát, sőt jogfolytonosságát is biztosította, csak 2006-ban lepleződött le a nép előtt is! Ennek az orvoslására megfelelő társadalomszervező erőt felmutatni, eddig csak a Magyarok Szövetsége nevű civilmozgalom tudott és nem a pártok.
Mégis sokan támadják most Vukics Ferencet a mozgalom elindítóját és talán nem véletlenül, mert a politikai osztály felismerhette a hatalmára leselkedő óriási veszélyt. Mindenféle ügynöknek és megfizetett embernek titulálják. Pedig a Magyarok Szövetsége nem egy Vukics Ferencből áll, hanem a politikából és a pártokból kiábrándultak hatalmas tömegeiből. E döntést sem egyedül hozta meg, hanem a szervező bizottság tagjai közösen döntöttek a kérdésről.

A személyes véleményem a mocskolódásokról a következő!
Én is terjeszthetnék pl. Fricz Tamásról hasonlót, mert tavaly elküldtem neki a dolgozatomat: "Államjogi problémák és megoldásai" címmel, s a mai napig nem reagált rá! Írhatnék én is ilyen badarságokat, amit a napokban kaptam egy Edit keresztnevű hölgytől. Íme: „XY. körül nincs minden rendben,  a  kritikus helyzetben ő játssza a fékező szerepét (elhallgatva az általam kidolgozott megoldási javaslatot a tömegek előtt, s) így a nemzeti érzelmű embereket megosztja, egy olyan helyzetben, amikor minden jóérzésű embernek kutya kötelessége összefogni”, (s amikor mindenki azt várja, hogy valaki mondja meg mi a lehetséges megoldás)

Én azonban nem írok ilyeneket, mert hirtelenkedésnek és az elemzőképesség hiányának, vagy csökkenésének tudom be, hogy nemzeti elkötelezettségű emberek gondolják azt, hogy lesz eredménye egy ilyen mondatnak, vagy egy ilyen jól szervezett erődemonstrációnak. Mi tudjuk jól, hogy az előrehozott választásnak csupán annyi az esélye éppen, mint a rendkívüli állapot bevezetésének! (lehet, hogy most mindenáron be akarják majd vezetni!)
                Széles látókörűen és okosan kell most mindenkinek cselekednie! De az

én zsebemben nincs benne a bölcsek köve, ezért nem fogom szétküldeni az országba az említett hölgy gondolatait, hogy: ilyet csak egy "küldött" ember tesz, ezért minden alkalmat meg fogok ragadni arra, hogy a Vukics/Fricz hiteltelenségét,  ezeket a beépítettségre utaló jeleket az ismerősök, és a hazaszerető barátaim körében terjesszem. (badarság és káros!)
                Amint már említettem, ezen mondatok hirtelenkedők és a levélíró elemzőképesség csökkenéséről tanúskodnak. Ráadásul nem vallanak körül-tekintő hazaszeretetre, hanem akaratlanul is a szalámitaktika segítésére. A Magyarok Szövetsége ugyanis nyíltan felvállalja, hogy ellene van a pártokráciának! Ellene van, mert Széchényivel vallja, hogy a pártokrácia megosztja a nemzetet!
                Most sem a Magyarok Szövetsége osztja meg a nemzetet, hanem az a pártos gondolkodás, amely nem szólította fel a híveit 2006 szeptemberében, hogy: utcára és buktassuk meg a rendszert! Hanem most erőltet egy olyan helyzetet, amelyben civileket küld maga helyett az utcára, amelyben kevés eredmény jöhet létre, de a gőzkieresztés bizton megvalósul.
Sajnálom, de így érzem. Ennek ellenére lehet, hogy felviszem a családomat is a Hősök terére, mert ha szépen süt a nap, akkor jó lesz sétálni egyet.                                      De mit szólnak azok, akiket ki fognak lakoltatni a valutahitel bedőlése kapcsán? Mit szólnak azok, akik már 2006 őszén csalódtak a „csupán másik miniszterelnököt akarunk” Fideszes kiszólásban? Hiszen most másik lesz!

                Ennek ellenére, soha nem fogok Fricz Tamás ellen kampányolni, mert magyar ember vagyok, átlátok a szitán, s őszintén hiszem, hogy most fontos csak igazán megérteni a gyurcsányi szándék aljasságát.

Vegyük már észre, hogy az álbaloldal és az áljobboldal szinte minden lényeges kérdésben egyetért, csupán a politikai színjátszás követelményei miatt esnek egymásnak időnként kicsit erélyesebben! Nagyon bízom benne, hogy lassan megérti mindenki, hogy önszerveződő magyar társadalomra van szükség, ami nem látványos ugyan, de szükségszerű és ez az egyedüli út!
A vasárnapi demonstráció szerintem (sajnos) egy nagyon jól előkészített, tavaszi, színi előadás, aminek újabb csalódás és kijózanodás lesz a vége.

Bár tévednék!

 

Szeged, 2009-04-04                             Dr. Bene Gábor S.

                                                   A Kárpáti Harsona főmunkatársa és a

                                                                                  MNB 2006 tiszteletbeli elnöke

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------