Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 11., szombat

2.259 - Szövetség Az Igaz Országért: Tisztelt szervezők kérdezem tisztelettel, nagy kérés lenne az, mondjuk beírni ezt a pár dolgot legalább a tizenharmadik pontnak?

Von: Szövetség Az Igaz Országért

Gesendet: szombat, 2009. április 11. 12:11
An: Kutasi József

Ismét

Kiáltvány az előrehozott választást követelő (civil) szervezőkhöz!

Előrehozott választást követelünk, de milyen céllal? Tudja már valaki?

Vagy DÖNTSÖN A NÉP !?

„DÖNTSÖN A NÉP!” Tisztelt szervezők, miről döntsön a nép? Mind a tizenkét pontról? És egyáltalán a népnek már van döntési joga? Arról döntsön, hogy melyik rosszat válassza? Mint rendesen, négyévenként, csak most a négy három? Kapnának egy kis előleget az elvett 13. nyugdíj helyett, vagy a közalkalmazotti 13. fizetés helyett, vagy a megnyirbált egyéb szociális juttatások helyett? Még sorolhatnánk!

NEM KÉREM SZÉPEN EZ ISMÉT SZEMFÉNYVESZTÉS!

Megkérdezte valaki a népet, amennyiben előrehozott választások lesznek, azon kívül, hogy a karikába beírhatjuk az x - et, történik - e valami érdemleges, kézzel fogható? Mire gondolok? Nem kell mindjárt nagy dolgokra gondolni! A nép kicsivel is beérné, bátran merem állítani, megkérdeztem tőlük. Önök is megkérdezték? Igaz még csak suttogva merik mondani, de sebaj majd kihangosítják olyan hangosra, hogy még a kordonokon is áthallatszik, mert egy csapásra megszűnik majd a kordonok hangszigetelő képessége. Mit lehet hallani? Ilyeneket mondanak, hogy kezdhetné a sort a Köztársasági Elnök Úr megfogalmazni; az új választási törvényeket, amely már a kétkamarás parlament működésével lenne kapcsolatos, visszahívható képviselőkkel, valamint a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállításával.

Tisztelt szervezők kérdezem tisztelettel, nagy kérés lenne az, mondjuk beírni ezt a pár dolgot legalább a tizenharmadik pontnak? Bár az első helyet érdemelné! Szerény kérésemet, a nép fiának, mint civilnek, igazán teljesíthetnék!

Köszönettel és tisztelettel

"Tegyünk együtt hazánk sorsának jobbra fordításáért!
 Együtt győzni tudunk és felépítjük igaz országunkat!"

Vecsei József

Bonyhád

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------