Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 11., szombat

2.267 - Borbély József: Országos Rendőrfőkapitányság Dr. Bencze József r. altábornagy Úr részére > Feljelentés kiegészítés!

Von: élias Attila
Gesendet: csütörtök, 2009. április 9. 16:39
Cc: antal@jozsef-kutasi.de;
Betreff: Feljelentés kiegészítés

 

Országos Rendőrfőkapitányság                                                                                                            2009-04-09                                                                                                       

Dr. Bencze József r. altábornagy Úr részére

1139 Budapest

Teve u.4-6.

Tárgy: Feljelentés kiegészítés

 

Tisztelt Főkapitány Úr!

 

A tegnapi napon Önhöz, postai és elektronikus úton is eljuttatott Bajnai Gordon Miniszterelnök jelölttel kapcsolatos feljelentésemet az alábbiakkal szeretném kiegészíteni az ügy súlyára és jellegére való tekintettel.

 

Feljelentésemben indítványoztam, hogy a Kossuth Holdingos érdekkörű felszámoló cégekkel szemben folyó büntető eljárásokat egyesítsék. Az általam ismert és megjelölt két folyó eljáráson kívül most egy harmadik eljárást is szeretnék megjelölni, ez ismereteim szerint Dr. Varga Miklós volt Felszámolási Bíró Bács-Kiskun Megyei Cégbírósági Elnök „a nagy vagyon átrendező” ragadványnevű személy és Dr. Magyari József, valamint több más felszámolással foglakozó személlyel szemben folyik a Központi Nyomozó Főügyészségen Nyom.396/2006. számon, hivatali befolyással üzérkedés gyanúja miatt. Ehhez az eljáráshoz egyesítve szüntettek meg egy általam tett feljelentést 191/2007. számon. Ez az eljárás azért jutott eszembe, mert ma olvastam a csatolt „Index” közlést, hogy az Ön hatáskörében működő NNI Vagyon visszaszerzési Hivatalt alakított. Nagy örömünkre szolgált mindez, csak úgy, mint Kondorosi és Draskovics urak korrupció ellenes törvényének (Vamzer-törvény) bejelentése, ami ugyan a mi együttműködésünkről szóló csatolt (2008.november.11.) bejelentésünket követően elhalt. Hallomásból értesültem arról, hogy a hivatkozott Nyom.396/2003. számú nyomozás alig hat év alatt vádemelési javaslattal zárult. Gondoltam ismerve „a nagy vagyon átrendező” Varga bíró „volumenét”, caca az eltűnt nemzeti vagyon 10%-a fűződhet a nevéhez, jó lehet, hogy a Kossuth Holding és a többi nagy felszámoló cég, azaz, az állami maffia nem csak egy, Varga képességű felszámolási bírót alkalmaz, például Kiss Gábor és bandája a Fővárosi Bíróságon.

 

Tisztelt Főkapitány Úr, had ajánljam figyelmébe a magyar oknyomozó újságírás adta nyomozási és bizonyítási, valamint bűnmegelőzési lehetőségeket. Most már nem csak a www.k-monitor.hu Független Korrupció Figyelő Iroda végez sajtófigyelést és teszi közzé az ezzel kapcsolatos publikációkat, hanem a www.tempopart.hu is, mely a TEMPO Párt hivatalos honlapja, ahol még az előzőnél is szűrtebb és koncentráltabb sajtófigyelés folyik, szűkítve a magyar állami maffia működési területére. Egyetlen példaként had hozzam fel a „Figyelő” cikkét „Bezárt és nem fizet az Interfruct” címmel, melyből kiderül és leellenőriztük, hogy a Kossuth Holding Válságkezelő Zrt. –nek és az Interfructnak, valamint az SCD -nek, azonos off-shore cég a tulajdonosa. Ezen tényállás alapján a „Figyelő” cikkére hivatkozva, közérdekből feljelentést teszek a cikkben felsorolt cégek és személyek vonatkozásában, csőd bűntett és más kapcsolódó bűncselekmények alapos gyanúja miatt. A többi már Önökön múlik Tisztelt Főkapitány Úr….

 

Indítványozom, hogy a Hajdú-bét ügyben is többször megszólaló Karsai József MSZP –s és Font Sándor FIDESZ –es, valamint Herényi Károly MDF –es képviselőt minden idő késedelem nélkül, hallgassák ki tanúként, valamint szerezze be a nyomozó hatóság a parlamenti közvetítések hivatalos és nyilvános a Hajdú-bét üggyel összefüggő anyagát. Mind a három képviselő úr nagy téma ismeretről tett tanúbizonyságot, Karsai úr több páncélszekrénnyi terhelő bizonyítékról tett említést a Hajdú-bét, Wallis Rt. és Bajnai Gordon vonatkozásában.

 

Nekem jóval szerényebb mennyiségű terhelő irat és információ áll a rendelkezésemre, de én ezt a keveset is szívesen megosztom Önökkel és a nyilvánossággal és mellékelten csatolok egy szindikátusi szerződést is, még úgy 1997-ből, ahol a Magyari anyósa a Novum kft. (Magyari féle felszámoló cég) egyik tulajdonosával a Debt-Invest Rt. –vel (szintén Magyari érdekeltségű cég) osztozkodnak a koncon a szerződés 4., 5., 6. pontja szerint, hogy azé a felszámolás, aki szerezte a bíróságtól…. (6. „Abban az esetben, amennyiben a társaság kijelölésére a bíróság részéről bármelyik tag közben járása nélkül kerül sor, a tagok konszenzusa dönt, hogy ki jogosult az ügy vitelére.”)

 

Ha lesz időm holnap folytatom a feljelentés kiegészítésemet.

Tisztelettel:

Borbély József

                   TEMPO Párt Elnöke

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------