Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 11., szombat

2.271 - Máté Imre: Lázadás a végbélben > http://hivatalos-yotengrit.freeblog.hu/archives/2009/04/11/Lazadas_a_vegbelben/

Von: hírlevél Yotengrit
Gesendet: szombat, 2009. április  11. 21:16
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Lázadás a végbélben // Hivatalos Yotengrit blog

Blogod leírása

Az egyetlen hivatalos Yotengrit blog Máté Imre bácsa vezetésével http://www.yotengrit.com/. Tisztelt érdeklődők, ennek a blognak a létrehozásával az a nem titkolt szándékunk, hogy minden kedves érdeklődő megkapja a feltett kérdéseire a választ, legyen szó akár a Nyirkai Jóslatról, a Yotengrit mozgalomról, vagy a Yotengrit könyvekről. Üdvözlettel: Máté Imre

« Rábaközi Tudók gyógymódjai

http://hivatalos-yotengrit.freeblog.hu/archives/2009/04/11/Lazadas_a_vegbelben/

 

Máté Imre

Lázadás a végbélben

 

  Megint az orrom elé nyomták "kalapács" eszmefuttatásit, meg a még mindig műsoron tartott " YOTENGRIT a butítás művészetéről" szóló pocskondiázást. Cáfoljam meg őket! - így noszogatnak. Mit cáfoljak meg? Tartozom én magyarázattal nekik vagy a szuper magyarrá vedlett - álcázott sehonnani bitangnak, aki Máté Imre szélhámos" című videójával akarja elérni , hogy "aki távol sír a nemzeten, megutálni is kénytelen legyen"?. Szánalmas figura és annyira hazudik , hogy az már komédia. Hasonló jelenség Saddam  Husszein propagandaminiszteréhez. S ahogy szaladgál le föl idegesen kezében a Yotengrittel, minta ketreccsapdában a görény!

 

Szívet derítő látvány. Öli emészti a sárga irigység. -Irigyli a művet, a pénzt , ami fantáziájában mesés  összeggé gyarapodik. Meg azért is belefuserálhattam valamibe.: a Yotengrit megjelenése óta nehézzé vált a múlt iránt érdeklődőket zagyva táppal abrakolni. Mátét tehát gyalázniuk kell. Huszonegy néhány évvel korábban  "imperialista ügynöknek 2 minősítettek volna,- most az akkor elsajátított "csasztuskás" módszerrel " zsidó bérenc kommunistának"

 

Csak hogy ma utána lehet járni a dolgoknak. Közismert és bőségesen dokumentált , hogy 56 előtt is ellenálló voltam, a forradalomból pedig alaposan kivettem részemet. Történészek írtak szerepemről , írók emlékeztek  rám, és harcostársak Hogy lehetnek ezek ekkora marhák , hogy nem mást találnak ki hogy Máté elmagyartalanodott, nem irigykedik , nem rázza a rongyot, nem csal, nem lop, nem cseréli össze az ellenfelet az ellenséggel, stb!

 

Kalapács elvtárs más.  Nem akarom megbántani , de pseudoanonymnek " kalapácsot" használni? Talán Molotov tiszteletére?  Talán azt dokumentálni a sarlónak fuccs is mert oda a mezőgazdaság, nincs paraszt, a csillag osztálya pedig, az értelmiség elvándorol. marad a munkásököl, mely vasököl. -és alkalomadtán lesújt. Vagy talán a dominikánus  inkvízíció " Hexenhammer" -ja ihlette meg a boszorkányokra lesújtó kalapács?..... vagy együtt az egész? Összeférnek! Bal extrém meg jobb extrém ugyanannak az alsó szintű  lelkivilágnak  a hajtásai...

 

A magyar politikai életben  mindkettő veszélyesen jelen van. Nem én könyveim osztanak meg, tisztelt Kalapács úr!  ( megadom a tisztességet mert ön tisztességesen érvel, csak téved) A különféle szövetségek viszik romlásba a nemzetet , mert ha szervezőik jót is akarnak , hamar megkapják vírusaikat, akik károssá funkcionálják őket. Szemünk előtt zajlanak ilyen jelenségek. A magyar választó  jelenleg a nem jó és a rossz között válogathat.  Miként a gyógyíthatatlanná minősített  beteg könnyen válik sarlatánok áldozatává, ugyan úgy válhat politikai kalandorok áldozatává egy kilátástalanságba sodort nép!

 

Igen egységre volna szükség, ezt minden SZINT hangoztatja. Közös nevezőre kellene hozni - és lehetne is sok mindent, de úgy nem megy , hogy a magasabb   intelligencia alkalmazkodjék az alacsonyabbhoz, amint azt a szélső pártok és mozgalmak bőgőmajmai elvárnák. Ilyen szituációban a külső ellenség aknamunkájának is ki vagyunk téve a legnemzetibb szimbólumokba burkolva.

 

Tudja kalapács  úr mire hasonlít ez ? A végbél idegsejtjei föllázadnak az agyvelő ellen és át akarják venni az irányítást!

Máté Imre

2009. ápr. 11. 19:45 | még nincsenek kommentek
Címkék: a, lázadás, végbélben
írta: rokadombahansagban

Yotengrit a Tengervégtelen Ős-szellem Egyháza
Máté Imre bácsa

honlap:
http://www.yotengrit.com/
yotengrit blog: http://hivatalos-yotengrit.freeblog.hu/
e-mail:yotengrit.egyhaz@gmail.com

--------------------------------------------------