Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 20., szerda

2.479 - v.Szíki Károly: Elhurcolták a koncepciós ítéletnek ellenálló gyöngyösi Jobbik-elnököt.

Von: Kovács Endre
Gesendet: szerda, 2009. május 20. 19:29
An: Kutasi József
Betreff: BÖRTÖNBE ZÁRT ELLENÁLLÁS

 

Kedves  József!  Ehez  a  levélhez,  nincs  mit  hozzá  fűzni!  Tisztelettel:  Kovács  Endre :
Utóiratként,  annyit  hogy  ez  a  MAGYAR -valóság,  kis  hazánkban!!! 

 

-- Eredeti üzenet --

Feladó: Károly Szíki

Címzett: Kovács Endre

Másolat:

Elküldve: 2009.05.19  10:26

Téma: BÖRTÖNBE ZÁRT ELLENÁLLÁS

 

BÖRTÖNBE, KI ELLENSZEGÜL, MINDEN NEMZETI ÉNEKEST!

 

Elhurcolták a koncepciós ítéletnek ellenálló gyöngyösi Jobbik-elnököt. Ezért tüntettünk az egri börtön előtt május 18-án A  bíróság parancsára tartóztatták le Laczik Attilát, akit 90.000 Ft pénzbüntetésre vagy 300 napi elzárásra ítéltek, mert állítólag beszólt valamit Hiesz György gyöngyösi polgármesternek, amiért a törpe bolsevik elvtárs a régi jó módszertani kommunistákhoz híven feljelentette a nemzeti radikálisok egyik vezetőjét.

 

Laczik nem volt hajlandó kifizetni a büntetési tételt, mert szerinte jogtalanul jártak el ellene. Erőszakkal vitték el otthonából. A helyszínre érkező rendőrautó, mely a megkülönböztető hang- és fényjelzést használta mintegy 10-15 km/órás sebességnél, földúton, igencsak nagy feltűnést keltett Gyöngyöshalászon.

 

A Jobbik gyöngyösi elnökét tehát kommandós módszerekkel fogták el a Juhász István megyei rendőrkapitány smasszerei. Laczik önként nem vonult be a börtönbe és otthonában éjjel-nappal várja a fogdmegeket. Valószínűsíthető, hogy a bűnözők elleni módszert megfélemlítés és móresre tanítás céljából vetették be a zsaruk, lévén egy radikális párt vezetőjéről van szó, aki a bolsevik akolhoz tartozó kommunistát jelentett fel két éve, melyben a legfőbb ügyészség még mind a mai napig nem találta meg az ítélkezés útját.

 

Ezért mondjuk az esetek többségében az ÜGY ÉSZ SÉG-ről:  több ész, kevesebb ügy és az Isten is megsegít!------ HANG SZÓRÓ

 

Kiegészítés: az éjszakai órákban, 22 órakor gyertyákat vittem a börtön elé, hogy a módszer ellen tiltakozzam, amikor állati hangon valaki hangos bemondón kezdett ordítozni: hagyja abba a tüzet okozó tevékenységet az épület előtt!!! Tüntesse el a gyertyáit!! Ezt több esetben megismételte, majd személyesen is kijött egy egyenruhás és rendkívül arrogánsan osztotta parancsait…A gyertyák ott maradtak.

 

Elgondolkodtam: ha kívül ilyen brutálisak az emberrel, milyen lehet ott bent, ha valaki a bolsevik terrorból  eredően eltölt néhány napot vagy évet az AVH-s fogdákban. Trianon közeledte erre is emlékeztessen minket.

 

Ma reggel kiengedték a kalodából Laczik Attilát. példája legyen örök!--v.Szíki Károly

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------