Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 21., csütörtök

2.481 - PILISCSABA: A polgármesteri széket és a testületi helyek többségét a Korona Csereklub Egyesület jelöltjei nyerték .

Piliscsabán civilek nyerték az időközi önkormányzati választást:

Május 10-én, vasárnap Piliscsabán is időközi önkormányzati választások voltak. A polgármesteri széket és a testületi helyek többségét a Korona Csereklub Egyesület jelöltjei nyerték …

A Koronakör a Szent Korona Alapítvány kezdeményezésére 2007-ben alakult önkéntes közösség, amelynek tagjai egymás között termékeket és szolgáltatásokat cserélnek (internetes elérhetősége www.koronakor.hu).

Az egyesület által indított polgármesterjelölt több mint kétszeres arányú győzelmet aratott a többi, túlnyomórészt szintén „független”, de ismert pártszimpátiájú jelölttel szemben. A képviselőtestületi szavazatok összesített második helyét szoros versenyben a helyi Magyarok Szövetsége képviselőnk szerezte meg.

A testület megválasztása után egy nappal már ülésezett, megkezdték a valódi alkotó munkát. Terveik szerint a lakosokkal való folyamatos egyeztetés mellett kívánnak településükért dolgozni, munkájukról a községi honlapon a lakosság folyamatosan tájékozódhat majd. Tevékenységükről, elért eredményeikről a későbbiekben beszámolunk.
Gratulálunk a sikerhez, munkájukhoz erőt és kitartást kívánunk.

Magyarok Szövetsége
Szervező Bizottság

----------------------------------------------------------------------