Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 3., csütörtök

3.253 - Hungária Televízió 2009. március 15 - óta újra működik. 2009. augusztus 18-án arculatot váltottunk, változatlan tartalommal> www.hungariatv.hu

A Hungária Televízió ® gondolata közel 20 éve született meg. Voltak nehéz, olykor reménytelen évek, de Varga Zoltán  producernek köszönhető támogatással, a Magyarok Szövetsége mozgalom céljai mentén    www.magyarokszovetsege.hu   a Hungária Televízió 2009. március 15 - óta újra működik.

2009. augusztus 18-án arculatot váltottunk, változatlan tartalommal.
Korábbi logóink

http://www.hungariatv.hu/filmek/kepek/htvfeher.jpg                                           http://www.hungariatv.hu/filmek/kepek/htvzold.jpg

                                               

A Hungária Televízió új színt hoz a magyar média életébe, a magyar érdekeket nem látszatra, hanem az igazság közreadásával képviseli, pártpolitika mentesen.  
Adásunk a meglévő lehetőségek birtokában jelenleg az interneten látható. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a magyar hagyományok ismertetésére, életben tartására.
A Hungária Televízió felvállalja az összmagyarság érdekképviseletét, ennek megfelelően építi kapcsolatait az ország, a világ bármely pontján működő magyar TV és rádió stúdiókkal, szerkesztőségekkel.  

Reméljük minden magyar érzelmű honfitársunk támogatását akkor is, ha eddig voltak dolgok amik elválasztottak minket egymástól, és bízunk abban, hogy a jövőben csak erősödik ami összeköt bennünket, a magyarság sorsáért, nemzetünk megmaradásáért érzett felelősségünk.

Tudnivalók az élő adás megtekintéséhez

Az élő adás zavartalan nézéséhez 410 kbit/sec letöltési sebességű internetkapcsolat szükséges.

Ha a kép mégis akadozik, az a gép videokártyájának beállításai miatt van (képernyővédő, stb), ebben az esetben próbáljuk nem teljes képernyőn nézni.

Teljes képernyős nézet a Teljes képernyő menüpontra való kattintással, vagy mozgóképre dupla kattintással lehetséges. 

Hasznos tanácsok a Vidógaléria nézéséhez.
A TV adás átlagos, 400 Kbit/sec letöltési sebességű inernetkapcsolattal már zavartalanul nézhető, ha ettől lassabb internetkapcsolata van, és a videó lejátszás akadozik, érdemes a szünet gombra kattintva megvárni, amíg a pufferelés megtörténik, és utána indítani a videó lejátszását. 
Kőszegi M. László

nfo@hungariatv.hu
hungariatv@hungariatv.hu

 

 

http://www.hungariatv.hu/filmek/kepek/htvlegenyseg(1).jpg

 

Barabás Csaba                    Vukics Ferenc             Kőszegi M. László             Varga Zoltán