Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 6., vasárnap

3.262 - Czeglédi N. József: Tehát Jóska, legyél oly kedves, s próbáld meg a közlendő anyagok illetékességét, netán hiteleségét, az ÉREM három oldalán keresztül érzékeltetni.

Von: Czeglédi N. József
Gesendet: vasárnap, 2009. szeptember 6. 10:15
An: 'Kutasi József'
Betreff: 3.260 - Vass István: Vukics úr mint valami kotlóstyúk, mindenkit begyujtene a magakörüli nagy nemzeti egységbe.

 

Kedves Jóska,…Druszám…

 

Az alanti leveledre térve, enged meg, hogy egy pár személyes észrevételt tegyek. Annak ellenére, hogy nem érzem magam hívatottnak, vagy éppen képességesnek bírálatokra, inkább igyekszem a megbékélés, a közös nevező megtalálását keresni, kutatni, de sajnos, lámpámból hiányzik a fény, az a láng, ami megvilágítaná  az Igazságot.

 

Feltételezve, hogy e cikk, utalás, leközlésével, talán a tárgyilagosság tényét próbálod elénk tárni, tevékenységeddel kapcsolatban. Ami magában tiszteletre méltó. De, van,- ugye azt elismered, hogy az éremnek nem két, hanem,  h á r o m   oldala van! Az én, a Te oldalad, s közte, felfelé mutatva az Isteni Igazság oldala.

 

Ez az az oldal, aminek a lényegét mi, halandók, soha nem érthetjük meg. Ebből kiindulva, értelmezésem szerint, mi emberek, ne menjünk szembe egy olyan igazsággal, amit az Indiánok így fogalmaztak meg, hogy  ..Ó Nagy Szellem, ne enged meg, hogy bíráljam a szomszédomat, amíg nem jártam egy mérföldet az ö moccasinjában !...”

Ugyanis, azzal, hogy ez a Vass István, az állítólagos ’tárgyilagosság’ nevében kérdéseket szegez egy embernek, (kérdések, amik alapos kételyeket képesek gerjeszteni, (!)…) ö, mint a kétkedő tömeg (?) Képviselője, olyan dolgokat feszeget, amik több szempontból is etikátlanok. Vannak tények ebben az országban sokkal fontosabbak, mint a feltett kérdések! Azok szellőztetését ez a Vass István, mikor teszi fel?

 

Tehát Jóska, legyél oly kedves, s próbáld meg a közlendő anyagok illetékességét, netán hiteleségét, az  ÉREM három oldalán keresztül érzékeltetni.

 

Nem vagyok felkérve Vukics tisztességét, egyenességét, stb..  megvédelmezni, de vegyük már észre azt, hogy mindig akadnak olyanok, mint az a régen olvasott történetben ugató kutya, aki az úton haladó szekér hátsó kerekét ugatja, s amikor kifáradva egy másik öreg kutya mellé terül el, annak kérdésére, hogy vajon miért is ugatta a kereket, a kocsit? A válasza az volt…..mert az  h a l a d!!

Hát így vagyunk mi ezzel!!

 

Remélem, megértesz ?!

 

Üdv…

Joseph N. Czeglédi

--------------------------------------------------------------