Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 7., hétfő

3.304 - B.Kiss-Tóth László: Teljesen feddhetetlen, teljesen tiszta életű embert szerintem csak a leendő politikusok között keresse!

Von: B.Kiss-Tóth László
Gesendet: vasárnap, 2009. szeptember 6. 14:23
An: Kutasi József
Betreff: Re: 3.291 - Szabó László: Ki a vén Istenben bízzunk, amikor minden mozgalom élén lévőről kiderül, hogy hazug, zsidóbérenc, komcsi?

 

Kedves Jóska Barátom !

 

Szabó Lászlónak üzenem, hogy ne a mende-mondákra adjon, minden politikust a jó /hasznos/ és rossz /káros/ cselekedeteiről kellene megítélni, ezeket összegezni és a konzekvenciát utána róluk levonni...

Teljesen feddhetetlen, teljesen tiszta életű embert szerintem csak a leendő politikusok között keresse, valahol a bölcsőde vagy óvoda tájékán, mert ott még mindenki szinte teljesen tiszta és őszinte.

 

Ami Morvai Krisztinát illeti: szerintem feltételesen el kell fogadni, mert jogilag szembeszegült a 2006-os budapesti forradalmi események letipróival, végzettsége és egzisztenciális munkahelye ellenére vállalta, hogy egy nem túl népszerű /vagy inkább agyonhallgatott?/  párt színeiben mérettessen meg, s már az első EP-ülésen már kiállt a magyar gazdák jogaiért.

 

Ami Csurkát illeti: igaz vagy sem, de állítása szerint fogva tartói fenyegetése miatt,  kényszerűségből írta alá a beszervezési nyilatkozatot, de soha senkit nem súgott be. Megjegyzem, tényleges besúgást még a legnagyobb rosszakarói sem tudtak rábizonyítani, mert ezt már réges régen megtették volna.

Csurka irodalmi munkásságáról nem beszélek, de azt azért figyelembe kellene venni, hogy az Antall-kormány idején, mint emdéefes parlamenti képviselő, akkori pártját  és az emdéef-es kormányt, az ígéreteik be nem tartása és a visszásságok miatt a nemzet és a haza érdekében mennyire támadta.

El lehet mondani róla, hogy a 2002-es parlamenti választásokig /az általa is alapított/ MIÉP színeiben rengeteget tett a nemzetért és a hazáért, amikor az önzetlenül segített fideszesek hátbadöfték őt is meg a pártját is.  Volt amikor a Hősök terére 150-200 ezer embert tudott mozgósítani.

 

Gondoljunk csak bele: ha Csurka nem létezne, akkor micsoda óriási űr tátongana a helyén.

 

Üdvözlettel: B.kiss-Tóth László.

-----------------------------------------------------------------------------------------------