Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 11., péntek

3.369 - Kárpáti Harsona: Fel kell hívjuk minden érintett figyelmét, akár állományban maradt, akár kilépett, a hazájukkal szemben kötelességeik vannak!

Forrás: Kárpáti Harsona

szerkesztoseg@karpatiharsona.info

 

http://www.karpatiharsona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=6907:bels-harcok-a-nemzetbiztonsagi-hivatalnal--az-idegen-titkosszolgalatok-szerepe&catid=34:belfoeld&Itemid=58

 

BELSŐ HARCOK A NEMZETBIZTONSÁGI HIVATALNÁL : AZ IDEGEN TITKOSSZOLGÁLATOK SZEREPE

 

2009. szeptember 11. péntek, 12:28

 

A cigánygyilkosságok kapcsán a nemzetbiztonsági szolgálatok felelősségét taglalják a friss hírek, leváltásokról, eljárásokról hallani. Nem kell különösebb hozzáértés, hogy átlássuk, mi történik. A Nemzetbiztonsági Hivatalon belül zajló történések mozgatórugója nyilván nem az, hogy ki hibázott, és ki nem - egy titkosszolgálati érintettséggel rendelkező ügyben. A küzdelem lényege: ki melyik oldalon áll.

A cigánygyilkosságok hátterében titkosszolgálati munka áll. Ahogy azt az elejét
ől hangoztattuk, a háttérben az izraeli lapulhat, ezt igazolták az elfogások utáni kitudódott információk is. Cikkünk szempontjából teljesen mindegy, az elfogottak közül ki volt beszervezve, és ki felültetve.

A magyar szakszolgálatok érintettsége annyi lehet, amennyi a beépülés aránya a Mossad részér
ől. Nyilvánvaló, hogy a nemzetbiztonságba és rendőrségbe épült ügynökök akadályozták a nyomozás eredményességét. Tisztában kell lenni azzal is, hogy a titkosszolgálat állománya nem mind szín zsidó, rosszakaratú bajkeverő. Vannak szép számmal elhivatott, valóban a hazájukért dolgozó emberek. Az ügy körüli furcsaságok a nagyközönség számára is láthatóak voltak. Hát még akkor azoknak, akik ezen dolgoznak! Ez komoly zavarokat okozott a szolgálatokon belül. Pláne hogy az izraeliek mellett más titkosszolgálat is aktívan beavatkozott - ellenkező előjellel.

Az eljárások, leváltások, lemondások err
ől a belső harcról, illetve a hazugságokhoz való viszonyulásról szólnak. Nem véletlen az sem, hogy a közelmúltban a szolgálatok harmada távozott az állományból. Egy részük nyilván úgy gondolta, hogy nem várja meg, míg fejére omlik a rendszer, és esetleg számonkérésre kerül sor. Nagyobb részük viszont valószínűleg az állomány jobb érzésű része volt, akik nem kívántak semmiféle hazaáruláshoz asszisztálni.

Fel kell hívjuk minden érintett figyelmét, akár állományban maradt, akár kilépett, a hazájukkal szemben kötelességeik vannak! Amit nem mell
őzhetnek el, sem felső nyomásra, sem arra hivatkozva, hogy már kiléptek! Nem szólítunk fel senkit semmire, nem várunk el senkitől semmit. Semmi olyat, ami törvényt, titoktartást sértene, vagy őket veszélyeztetné. Viszont amit módjukban áll most megtenni a hazájukért, tegyék meg! A megfelelő időben pedig igenis az igazság mellé kell állniuk, teljes mellszélességgel, tudásukkal és információikkal!

A hazátokra tettetek esküt, ahogy mi is! Bükkfalvi Roland - Jöv
őnk.info

------------------------------------------------------------------------


Fel kell hívjuk minden érintett figyelmét, akár állományban maradt, akár kilépett, a hazájukkal szemben kötelességeik vannak!
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.