Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 18., péntek

11.062 - Magyarok Szövetsége > Rendszeres Magyarok Piaca és Vására a Tenkes Csárdánál

Rendszeres Magyarok Piaca és Vására a Tenkes Csárdánál

A Tenkes Csárda és a Magyarok Szövetsége Baranyai Szervezete együttműködésében baranyai őstermelők (max. 80 km-es távolságból) és kézművesek jelentkezését várjuk 2012 tavaszától tervezett (hétvégenként) heti rendszerességű Magyarok Piacán, illetve Vásárában való árusításhoz - saját portékával. Helypénz kezdetben nem lesz. Áram- és vízvételi lehetőség van a területen.

A Tenkes Csárda közismert, jól bejáratott étterem, és vendéglétszáma önmagában garantál a beindítandó piac árusai számára is egy potenciális vevőkört. A Magyarok Piacának, illetve Vásárának a Tenkes Csárda melletti igényesen kialakított, gondozott terület ad majd helyet.

Baranyai őstermelők számára további lehetőség, hogy a Tenkes Csárda saját részre is felvásárolná terményeiket (burgonyát, zöldséget, gyümölcsöt, gyümölcslét, mézet, húsokat - amit csak egy étteremben felhasználnak) akár már 2011-től is.

Jelentkezni őstermelők számára a Tenkes Csárda tulajdonosánál, Kovács Gábornál: +36 20 3389800 vagy személyesen a Tenkes Csárdában nyitvatartási időben.

Jelentkezni kézművesek és őstermelők számára Szabó Lilla Gabriellánál: +36 20 4236624 vagy mszbp.rendezveny@gmail.com.

A piacot a Balatonfelvidéken, Káptalantótiban működő Liliomkerthez hasonló módon szeretnénk megvalósítani a Tenkes Csárda melletti terülten is.

A Liliomkert piac saját honlapja itt található: http://liliomkert.lapunk.hu/

A Tenkes Csárda honlapja: http://tenkescsarda.hu