Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 30., szerda

11.165 - Fejér Szövetség: Büdös paragrafus bomba hullott a Magyarok Házára > Magyarok Világszövetsége

From: Fejér Szövetség

Date: 2011. november 30.
Subject: Büdös paragrafus bomba hullott a Magyarok Házára
To: Kutasi József Antal

Bűzös paragrafus bomba pottyant a Magyarok Házára

Most kaptuk a hírt, hogy a Fővárosi Ítélőtábla egy - enyhe kifejezéssel élve is - átlátszó ítélettel dobott légből kapott penészbombát a Magyarok Világszövetsége elnökének és elnökhelyettesének megválasztására, s ezzel a Magyarok Világszövetsége központjára, a Magyarok Házára.

1.) Penészes csupán, de nem hatásos, mert már egy több éves rágalomhadjáratban hozott az Ítélőtábla most a Fővárosi Bíróság ítéletével ellentétes elképesztő, minden józan ítélettől mentes döntést.

2.) Légből kapott bomba, hiszen az ítélettel egy olyan választást semmisítettek meg, amelyhez fogható eredménnyel zárult választást kevés társadalmi szervezet, mi több, nemzetközi szövetség képes felmutatni egyszemélyi, elnöki és elnökségi kérdésben.

3.) S rendkívül büdös is, főként annak tükrében, hogy órákkal ezelőtt kaptuk a hírt, hogy az ítéleten felbátorodva a vádakat évek óta dédelgető hajdani világszövetségi tagok ezt oly mértékű hivatalos támogatásnak vették, hogy órákig randalíroztak a Magyarok Házában azt követelve, hogy Patrubány Miklós elnök azonnal távozzék és adjon át mindent a feljelentőknek, amelyhez rendőrt is hívtak eszementek (vagy nem az eszük ment el, azaz küldte őket?).

A rendőrség - más utasítás hiányában - a rend mellé állt és őket távolította el.

Ez-e az Ítélőtábla dolga? Ez, hogy elemi számtanból sem éppen fényeskedő ítéletet hozzon egy olyan kérdésben, amely nyilvánvalóan nem az igazság, csupán a formál jogtechnika eszközének minősíthető? Amely csupán ahhoz elegendő, hogy a tiszta levegőjű Magyarok Házában mégiscsak légből kapott penészes bűz legyen?

Hol van a jogalkotói, alapszabály alkotói szándék mérlegelése abban, ha egy 95%-os eredménnyel megszavazott elnök és elnökhelyettes "legitimációját" kérdőjelezik meg az alapszabályban rögzített részenkénti arányszámok legkisebb lehetséges értékeit kiszámolni képtelenek? Hol van a szakszerűség az ítéletben? Az IGAZSÁG a jogszolgálatból hova lett?

Egyetértünk az MVSZ következtetésével. Kilátszik a lóláb. Látszik, hogy nemcsak, hogy nem az IGAZSÁG, de még a JOGOSSÁG sem, csupán a jogSZERŰSÉG az érdekes, ha azok ítélkezhetnek, akik a földtől túl magasra emelkedhettek és így a magyar valóság ítéletre váró ügyeitől oly távol állnak, hogy már csupán "politikai" (nem közéleti!) megrendelői akaratot teljesítenek!

Az MVSZ sajtóközleménye:


Fordulóponthoz érkezett a Magyarok Világszövetsége magyarországi üldöztetése. Miután a magyarországi politikai osztály sem politikai, sem közigazgatási eszközökkel, sem a költségvetés megvonásával nem tudta térdre kényszeríteni a Magyarok Világszövetségét, most jogi ellehetetlenítésére tett kísérletet.

A Magyarok Világszövetsége múlt héten nyújtotta be az Országgyűlésnek azt a 100 oldalas fehér könyvet, amellyel egyértelművé tette, hogy nincs semmilyen elfogadható érv a költségvetési támogatásától való megfosztásának. A politikum válasza gyorsan jött: ma a Fővárosi Ítélőtábla szöges ellentétben ítélkezve, megváltoztatta a Fővárosi Bíróságon született alapfokú döntést, és megsemmisítette a Magyarok Világszövetségében 2008 augusztusában tartott elnök- és elnökhelyettes választásról hozott határozatokat.

Határozatát a bíróság csupán formai hibára való hivatkozással hozta meg, mondván, hogy hiába ért el mindkét tisztségviselő a titkos szavazás során több mint 95 %-os támogatást – amit a bíróság nem vitatott –, elmulasztották megszámolni a szavazatok régiónkénti megoszlását.

Bár az Ítélőtábla mai határozatának írásos indoklására még várni kell, annyi valószínűsíthető, hogy ez a döntés a Magyarok Világszövetségét előrehozott választások megtartására kényszeríti, amelyre menetrend szerint 2012 augusztusában kerül sor.

A történtek ékesen bizonyítják, hogy a magyarországi politikai osztály mindent elkövet a Magyarok Világszövetsége ellehetetlenítésére.

MVSZ Sajtószolgálat

A Fejér Szövetség  számára teljesen egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetsége elnöke. Az marad mindaddig, amíg a Magyarok Világszövetsége mást nem választ meg helyette.

Arra kérünk minden szövetségesünket, hogy a Magyarok Házát vegyük a védelmünkbe, míg ennek a sajnálatos és álságos ítéletnek a füstje el nem száll azok légterébe, akik ezen mesterkedtek!

Fejér Szövetség Sajtószolgálata

2011/11/30/1