Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 30., szerda

11.166 - Hungária Távirati Iroda: Világbiztonság hirlevél 2011. november.

From: Kőszegi M. László HTI - Hungária Távirati IrodaDate: 2011/11/30
Subject: Világbiztonság hirlevél 2011. november.
To: Kutasi József Antal

Tisztelt Olvasóink, Kedves Barátaink és Támogatóink!

A Világbiztonság Nyílt Társadalom és Társaság hírlevelét kaptátok kézhez. 
Ez egy különleges alkalom, ugyanis Magyarországon a polgári szintű információ-megosztás óriási kihívásokkal küzd. Ez alól mi sem vagyunk kivételek!
Tehát ha e sorokat olvasod, máris nagyon kivételes helyzetben vagy! Közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy megértsd a világban és hazánkban folyó változásokat, azt, hogy mi történik a háttérben a színfalak mögött! Egy kulturális ébredésben vagyunk benne és egy gyorsuló technológiai változásban. Erről szólnak honlapjaink és ennek a nagyon összetett dolognak a megértése érdekében írtuk ezt a levelet is.
Kérjük, hogy az információt úgy olvassátok mintha egy külön weboldal lenne!  Szánjatok időt a teljes anyag elolvasására! Kiemelten fontos szellemi értékeket osztunk meg melyek a közös munkánk eredményeit is bemutatják! Nem kell megijedni a hosszú levéltől! Hosszú az út ami mögöttünk van és az is ami előttünk áll!
Az aláhúzott csatolásokra érdemes jobb gombbal rákattintani és új ablakban megnyitni. Ezután a levélhez visszatérve itt tovább olvasni.
(Legyetek szívesek küldjétek el a levelet minél több ismerősnek, mert az előző kormány lekorlátozta a hírlevelek küldését napi 600 példányra! Ez nekünk hatalmas problémát jelent, ezért is maradt ki egy hónap. Az információáramlás további nehézségeiről az utóiratban a levél végén olvashattok.)