Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. november 22., kedd

11.100 - Orbán Viktor megfutamodott Dúró Dóra kérdései elől

From: Dr. Somogyfoki György

Date: 2011. november 22.
Subject:
Orbán Viktor megfutamodott Dúró Dóra kérdései elől
To: Kutasi József Antal

2011, november 21.
 
A kormányfőnek nincs véleménye a Hit Gyülekezetéről, Alföldi Róbertről, vagy Lázár János kínos kijelentéséről. Parlamenti percről percre. 

Cséfalvay Zoltán úgy tudja, legtöbb szomszédunknál olcsóbb a benzin, Vona Gábor attól tart, Magyarországot felfalja az IMF, Orbán Viktornak nincs véleménye a Hit Gyülekezetéről. Matolcsy győztes csatákról beszélt, és "Polgárjenőtől" idézett. Parlamenti percről percre.

(...)

15:29 Megfutamodik Dúró kérdései elől a miniszterelnök

Dúró Dóra szintén régóta vár, hogy választ kapjon Orbán Viktortól, de ma sincs szerencséje, a miniszterelnök akkor sem válaszol, ha konkrét kérdéseket tesznek fel hozzá. A jobbikos képviselő asszony arra lett volna kíváncsi, mi a kormányfő személyes véleménye olyan ügyekről, amelyek megosztották a Fideszt és a KDNP-t, például a Hit Gyülekezetének történelmi egyházak közé emelése, Alföldi Róbert színházigazgató helyén hagyása, valamint Lázár János frakcióvezető ominózius kijelentése, miszerint a KDNP-nek tudomásul kell vennie, hogy nem egy koalíciós kormány tagja. Tekintse meg Ön is, hogyan bújik ki a válaszadás kötelessége alól Orbán Viktor! :

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=n26p4eCbtPY&feature=player_embedded

http://www.barikad.hu/orb%C3%A1n_viktor_megfutamodott_d%C3%BAr%C3%B3_d%C3%B3ra_k%C3%A9rd%C3%A9sei_el%C5%91l-20111121  (részlet)

(Ki az az O. V. ?, albafi@haza.fi)