Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. január 19., csütörtök

11.756 - Magyarország Kormánya 2012. január 18. 20:09 > Az európai elvek alapján szerveztük át Magyarországot

Feladó: Magyarország Kormányau>
Dátum: 2012. január 18. 20:09
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-01-18

Az európai elvek alapján szerveztük át Magyarországot

Magyarország megújítása és átszervezése az európai elvek és értékek alapján történt - jelentette ki az Európai Parlament (EP) szerdai, Magyarországról szóló vitájában Orbán Viktor, rámutatva: e megújítás és annak tempója mellett természetes, ha felmerülnek vitás kérdések.

Parlament előtt a Hungarikum törvény

A törvény összefogja és azonosítja nemzeti értékeinket, a készülő Magyar Értéktár segítségével pedig össze lehet gyűjteni, nyomon lehet követni a hungarikumokat – mondta Giró-Szász András kormányszóvivő, Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszterrel tartott szerdai sajtótájékoztatóján.

IMF-konzultáció - A jegybanktörvényről is tárgyalt Fellegi az EKB elnökével

Fellegi Tamás németországi egyeztetésein az EKB elnökével a jegybanktörvény módosításáról, a Bundesbank elnökével és a szövetségi pénzügyminiszterrel pedig egyebek mellett a magyar gazdaság helyzetéről folytatott megbeszéléseket. A miniszter csütörtökön Ausztriában folytatja a tárgyalásokat - közölte a miniszter sajtóirodája az MTI-vel szerdán.

A nap képe

Olyan Magyarországot szeretnénk építeni, ahol minden fiatal úgy gondolkodik: törődöm a hazámmal, mert a hazám is törődik velem - mondta el Mihalovics Péter új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos a Giró-Szász András kormányszóvivővel közösen tartott, Új Nemzedék Jövőjéért ifjúságpolitikai program bemutatóján (Fotó: Botár Gergely, kormany.hu)