Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 3., szombat

12.131 - Magyarország Kormánya > A politikai stabilitás mindennek az előfeltétele


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. március 2. 14:47
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-02
A politikai stabilitás mindennek az előfeltétele

A ma aláírt pénzügyi megállapodás törekvései egybevágnak Magyarország gazdasági erőfeszítéseivel, ugyanis ez a paktum elősegíti a gazdasági növekedést, ezért annak elfogadása mindenképpen pozitív dolog – fogalmazott Orbán Viktor az európai pénzügyi paktum elfogadását követő sajtótájékoztatón pénteken, Brüsszelben.

Magyarországtól egyetlen "petákot" sem vesznek el jövőre

Magyarországtól nem vonnak el európai uniós felzárkóztatási támogatásokat 2013. január 1-jétől – jelentette ki Orbán Viktor.

A megbízható állam kialakítása a cél

Az elmúlt szűk két évben több minden történt a magyar jogfejlődésben, mint az azt megelőző húsz esztendőben – jelentette ki Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter csütörtökön, a Budapesti Corvinus Egyetem Tárcatükör elnevezésű rendezvényén, melyen Gaudi-Nagy Tamás Jobbikos képviselővel vitázott.

A nap képe

Elfogultan bár, de büszkén mondhatom, hogy Magyarország legszebb vidékét mutatja be a Közép-Dunántúl, a Királyi régió standja - mondta Navracsics Tibor az Utazás 2012. – 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás csütörtöki nyitónapján (Fotó: Árvai Károly, kormany.hu)