Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 7., szerda

12.155 - Magyarország Kormánya > "Van egy rejtett Európa"

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. március 5. 16:37
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-05
"Van egy rejtett Európa"

Ezzel a címmel interjút közölt Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című, vasárnap megjelenő konzervatív német lap. A lap a címoldalon "Megsértették Magyarország méltóságát" címmel foglalta össze Orbán Viktor interjúját, amelyből mindenekelőtt azt emelte ki, hogy a magyar miniszterelnök "tiltakozik az országa fölötti gyámkodás ellen".

Eddig több mint 2300-an mondták el véleményüket a Jó Állam Fórumon

Az első hónapban több mint 2300-an mondták el véleményüket az állam működésével kapcsolatban a Jó Állam Fórumon. A hozzászólások megtételére 2012. március 31-ig van lehetőség. A Jó Állam Fórum (www.joallam.kormany.hu) egy olyan konzultációnak tekinthető, melynek során a közigazgatás működését érintően, az állampolgárok javaslatait és felvetéseit várják.

2012 az aktív idősödés éve

Hétfőn rendezték meg Budapesten az „Aktív idősödés és nemzedékek közötti szolidaritás európai éve 2012” című konferenciát, amelyen az idősödő társadalom kihívásairól és a nemzedékek együttműködésének lehetőségeiről is beszélt Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, Andor László, az Európai Bizottság biztosa, valamint Soltész Miklós szociális államtitkár.

A nap képe

Orbán Viktor miniszterelnök ma fogadta Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét (Fotó: Pelsőczy Csaba, kormany.hu)