Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. március 7., szerda

12.157 - Magyarország Kormánya > Orbán Viktor: Magyarország távolodik a válságtól

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. március 6. 16:25
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának hírlevele 2012-03-06
Orbán Viktor: Magyarország távolodik a válságtól

Abban a reményben támogatja a magyar kormány a Knorr-Bremse fejlesztéseit, hogy stabil, megbízható munkahelyeket teremtsenek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Knorr-Bremse Haszonjármű Üzletágának új, kecskeméti beruházásának projektnyitó rendezvényén, kedden.

Húszéves a Közép-európai Rendőrakadémia

A magyar-osztrák kezdeményezésen alapuló Közép-európai Rendőrakadémia (KERA) fennállásának huszadik évfordulóját ünnepelték hétfőn este Bécsben Pintér Sándor magyar és Johanna Mikl-Leitner osztrák belügyminiszter részvételével.

100 milliárd forintos fejlesztési forrás a felsőoktatásnak

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a 2012-es évben 100 milliárd forint uniós forrást biztosít a hazai felsőoktatási intézmények számára, mindamellett, hogy az intézményekkel közösen megkezdi a felsőoktatás középtávú fejlesztési stratégiájának kidolgozását is. Az uniós alapok (ESZA, ERFA) által biztosított források elsősorban az egyetemek és főiskolások oktatási minőségének fejlesztését és a kiválóság kiemelt támogatását szolgálják.

A nap képe

Abban a reményben támogatja a magyar kormány a Knorr-Bremse fejlesztéseit, hogy stabil, megbízható munkahelyeket teremtsenek - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Knorr-Bremse Haszonjármű Üzletágának új, kecskeméti beruházásának projektnyitó rendezvényén, kedden (Fotó: Árvai Károly, kormany.hu)





--