Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 21., kedd

15.327 - Korondi Miklós, országgyűlési képviselő, Jobbik: Az elmúlt hétről és a tényekről:

From: Vattay Szabolcs

Sent: Tuesday, August 21, 2012 6:17 PM
To: Kutasi József Antal
Subject: Őrjöngenek a kormány által ellenünk uszított cigányok!

 

Akik nem olvassák a Kurucinfót, ( https://kuruc.info ) azoknak fogalmuk sincs a valóságos helyzetről; ők sohasem értesülnek a fülkeforradalmi kormány által támogatott, és igen nagy mértékben gerjesztett cigánybűnözésről, melynek naponta legalább egy vétlen magyar esik halálos áldozatául. Most éppen Cegléden randalíroznak cigány hordák, és a rend őrei (nyilvánvalóan felsőbb utasításra) nem tehetnek a felfegyverkezett vadállatok ellen semmit! -- pedig már nagyon, nagyon viszket a tenyerük. Ugyan melyik rendőr tolerálná, hogy elvegyék fegyverét, melyik rendőr tűrné azt, hogy gyakorlatilag a fejére szarjanak tetves cigányok! Még a leghitványabb rendőrnek is bicska nyílik emiatt a zsebében, ami nagyon, nagyon hasznos lesz, amikor majd ítéletet kell mondani a hazánkat módszeresen megrontó, népirtó brigantik feje felett!

Az elmúlt hétről és a tényekről:

Egy héttel ezelőtt augusztus 14-én (kedden) az itt élő helyi lakosok az egyik magánterületen egy fórumot szerveztek problémáik megbeszélése és annak rendezése céljából. Mivel a helyi polgármester és a helyi rendőrségtől érdemi segítséget többszöri kísérletezés ellenére sem kaptak, úgy döntöttek, hogy az Új Magyar Gárda Mozgalom segítségét kérik problémáik megoldásához.

Az Új Magyar Gárda az első szóra megjelent és jelenlétükkel biztosították a nyugalmat az ott lakók számára. Ezúton is szeretném megköszönni az őket befogadó és számukra elhelyezést biztosító családnak türelemmel viselt, önzetlen segítségét.

Augusztus 18-án (szombat) este a sétára induló gárdistákat, és a készenlétet ellátó személyautóban ülő 5 fő rendőrt a közelben lévő cigányok nagy számban, felfegyverkezve megkergették. Még a rendőrök is megfutamodásra kényszerültek.

Másnap, augusztus 19-én reggel, telefonon kérdeztem Földi László polgármestert, hogy tud-e a tegnap esti atrocitásról, melyre azt a választ kaptam, hogy nem. Ezért tájékoztatása után, tőle is kértem intézkedést e-mailen keresztül a rendőri készenlét megerősítésére.

Az eseménysorozat augusztus 19-én (vasárnap) érte el csúcspontját. Az eseményről a barikad.hu-n, a Szent Korona Radión és a Kuruc.infón folyamatosan tájékozódhattak.

Fontosnak tartom elmondani, hogy az ominózus napon reggeltől késő éjszakáig a helyszínen tartózkodtam és mint országgyűlési képviselő koordináltam a szükséges feladatokat. Mivel a helyzet kiszámíthatatlannak tűnt, telefonon kértem erős és folyamatos rendőri készenlétet a Pest Megyei- és az Országos Rendőr-főkapitányság ügyeletesétől. Véleményem szerint ennek és az ország különböző pontjairól érkező magyar hazafiaknak és a nemzeti mozgalmak megjelent tagjainak volt köszönhető, hogy nem történt atrocitás ezen az éjszakán.

Megjegyezni kívánom, hogy Földi László polgármester, országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP) egy percet sem tartózkodott a problémás helyszínen, pedig az ott lakó emberek szerették volna, ha kilátogatott volna az ott élők közé.

Földi László az MTI-nek a következőket mondta:

"Kifejezetten Szent István ünnepére időzítették a megmozdulásokat. Véleményem szerint a probléma oka azaz álhír, miszerint 40 roma családot akarok beköltöztetni a városba, továbbá a Szűcs–telepen a magyar-roma összefogást jelképező és vasárnap felavatott pihenőpark csípi egyesek szemét. – Nem akkora a gond Cegléden, mint amekkorára felfújták."

Ezek után felteszem a kérdést, hogy valóban nem akkora a probléma? Várjuk meg, amíg vér folyik? Azt javaslom Földi László polgármester úr részére, hogy ezek után vegye a bátorságot, látogasson ki a helyszínre és kérdezze meg az ott élő embereket, hogy valóban nincs akkora gond Cegléden?

Adjon az Isten, szebb jövőt!

Korondi Miklós
országgyűlési képviselő
Jobbik

A szombat este történtekről készült vágatlan felvételek ide kattintva tekinthetők meg.

A vasárnapi helyszíni közvetítés ide kattintva érhető el.