Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 27., hétfő

15.385 - Prof. Dr. Bokor Imre, az MJB elnöke: Hazaárulók és köznyugalom zavarók elleni feljelentés

From: Dr. Bokor Imre
Sent: Sunday, August 26, 2012 8:27 PM
To: Kutasi József Antal

Subject: Hazaárulók és köznyugalom zavarók elleni feljelentés
Importance: High

 

                                                                                                                                                   

                                                                                                                                                   

               

 AKTUÁLIS, KÖZÉRDEKŰ, IGAZ!

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(SZÓRÓLAPJA) 

FELJELENTÉS 

(TOVÁBBÍTVA A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKHÖZ, A MINISZTERELNÖKHÖZ,  A LEGFELSŐBB BÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ, A LEGFŐBB ÜGYÉSZHEZ, AZ ALKOTMÁNYBÍRÓSÁG ELNÖKÉHEZ, A PARLAMENTI PÁRTOK ELNÖKEIHEZ,  A KÖZIGAZGATÁSI ÉS  IGAZSÁGÜGYI MINISZTERHEZ,  A MÉDIÁK SZERKESZTŐSÉGÉHEZ,

 

A BTK 150. § (1) pontjában foglaltakat  figyelembe véve,  miszerint: "Aki hitelt érdemlő tudomást szerez arról, hogy az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása, az alkotmányos rend elleni szervezkedés, lázadás, rombolás, hazaárulás,  hűtlenség, kémkedés,  illetve államtitok vagy katonai szolgálati  titok kiszolgáltatása készül, vagy még le nem leplezett ilyen bűncselekményt követtek el, és erről a hatóságnak, mihelyt teheti, nem tesz eleget, vétséget  követ el,  és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő",  ezért,  ezennel eleget teszek törvényes kötelezettségemnek.

 

Az 1989. évi XXV. törvény, valamint a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV.törvény módosítását érintő  144. § (2) bekezdés d) pontja, a 145. §,  a 168. §,  a 269. § (1) pont  a, b, alpontjai  és a (2) pontja,  végül a 16. § (1) pontja alapján feljelentem az alábbi csoportosításban  lévő úrnőket és urakat:

 

 

-1/ Kun Béla;                     -2/ Szamuely Tibor;                  -3/ Kádár János;                  -4/ Münnich Ferenc;                  - 5/ Gerő Ernő;

 

                                                                       -6/ Király Béla;                   -7/ "PUFAJKÁSOK";                -8/ Göncz Kinga;               -9/ Tabajdi Csaba;                     -10/ Bokros Lajos;

 

                                                                     -11/ Heller Ágnes;               -12/ Gurmai Zita;                      -13/ Gyurcsány Ferenc;        -14/ Mesterházy Attila;           -15/ Vadai Ágnes.

 

Az első ötös csoportban lévők  mindegyike elkövette a BTK 144.§. (1) pontjában  és  a (2) pont d) alpontjában rögzített, a hazaárulás tényét kimerítő vétségeket ("Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság a Magyar  Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet  követ el,  és öt  évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel  büntetendő, de életfogytiglani  tartó szabadságvesztéssel sújtható az, aki  külföldi fegyveres erők behívását vagy igénybevételét követi el").

 

A második ötös csoportban lévő Király Béla Kőszegnél lépett kapcsolatba külföldi fegyveres erőkkel (dezertált  csapatától 1945 márciusában), majd 1956 november 4-én (mint Budapest katonai parancsnoka) dezertált a fővárosból, magára hagyva  beosztottjait, majd  Nagykovácsinál  szintén  dezertált, nemzetőreit nemzetőreit elhagyván Ausztriába távozott. Az ún. "forradalmi karhatalmisták" (pufajkások) a szovjet agresszorok oldalára álltak és  hazaárulóként léptek fel a forradalmárok, valamint a vétlen tömegek ellen.  Kirívó példaként említhető meg Mórocz Lajos  százados (később vezérezredes,  vezérkari főnök, a Varsói Szerződés Egyesített Fegyveres  Erői főparancsnokának  magyarországi helyettese) aki 1956-ban, a forradalom  alatt, harckocsiból lőtte a Soroksári úton   lévő forradalmárok barikádjait,   majd a rendszerváltozást követően a Hadtudományi Szakbizottság elnökeként  tette a dolgát Für Lajos honvédelmi miniszter  regnálása  során. A hazaáruló pufajkások a mai napig kapják a nyugdíj-kiegészítést, Biszku Bélához hasonlóan, aki  mint belügyminiszter és párt-főguru, a hatalmával  visszaélve szorgalmazta a bíróságoknál a halálos ítéletek számának növelését a kádári  vérgőzös megtorlás legaktívabb résztvevőjeként.

 

A 8-tól 15-ig terjedő személyek mindegyike érintett a BTK 168. és vagy/ a 16.  paragrafusokban  rögzített  vétségek elkövetésében,  a demokrácia pajzsa mögé bújva  általános elégtelenségre uszítanak,  illetve  valótlan tények  terjesztésével permanensen zavarják a köznyugalmat. Tehetik,  mert a vonatkozó törvények alkalmazása  valamilyen  titokzatos  rendőrségi, ügyészségi vagy bírósági fázis útvesztőjében botorkál és az érdektelenség  (feledtetés, időhúzás) mocsarába süllyed.

 

A BTK  XXV. törvényével kapcsolatban meg kell említeni az érdemtelenül (jogtalanul) kapott  elismerések (kitűntetések, rendfokozatok, díszpolgárságok, tiszteletbeli tagságok, stb., stb.) felülvizsgálatának  a  kérdését.  A Munkás-Paraszt Hatalomért érdemérem tulajdonosai  gyakorlatilag egytől-egyig  hazaárulók voltak, és idestova több mint fél évszázada "fürdenek"  a hazaárulók által alapított kitüntetéshez járó  kiváltságokhoz: nyugdíj kiegészítés +  VIP-es  orvosi (kórházi) + szanatóriumi  + üdültetési ellátások (beleértve a családtagokat is,  régebben az egyetemekre  való  - felvételi pontszán nélküli –, felvétel lehetőségét). Közismert, hogy  az őrült római császárok korában, a szenátus (a néptömegek  nyomására) számos   - természetes halállal vagy erőszakos módon  elhunyt –, uralkodót  megfosztott  a "haza atyja",  "imperátor "  vagy "isteni" címétől,  eltávolították a szobrát, ugyanakkor nálunk    (egyesek) szobrot akarnak emelni  történelmünk legnagyobb árulójának, hazaárulónak és  véreskezű  despotának, Kádár (alias Czermanyik, Csermanek,  Barna, Lipták) Jánosnak, holott legújabb kori történelmünk is bővelkedik  ellenkező példák sokaságával, - Lenin, Sztalin,  Dzerzsinszkij, Tito, Szaddam Husszein, Pol Pot,   szobrainak  szanálásával  és a  méltatlanná vált személyek  kitüntetéseinek megfosztásáról, így például (posztumusz) fosztották meg Brezsnyevet a GYŐZELEM REND-től, Ceausescut pedig  szintén  (posztumusz) fosztották meg  a brit kormánytól kapott kitüntetésétől.

 

Hazánkban ezen a területen sem történtek vizsgálatok és intézkedések  a jogtalan kitüntetések  vagy titulusok visszavonására.  Merthogy: milyen alapon  tüntette ki Göncz "papa" a Néphadsereg fő-komisszárját, Kárpáti  Ferencet, milyen alapon léptette elő Király Bélát vezérezredessé, aki háromszoros  dezertőr volt,   az  ÁVO és Farkas Mihály spiclije,  a világ közvéleményét megtévesztő  hazudozó,   minden rendszert és  vezető személyt kiszolgáló kaméleon. Milyen alapon nevezte ki  Mádl Ferenc (Szabó János ex hadügyér  és Lányi Zsolt HB elnök javaslatára) Homola Csabát dandártábornokká (hajdani függetlenített párttitkárt)  és ilyen alapon léptette elő Szabó János Bánkuty Gázát ezredessé, Szalay Róbertet  pedig alezredessé,  akik bizonyíthatóan (immáron bírósági ítélettel is) semmit sem tettek az '56-os forradalom és szabadságharc  oldalán, sőt a pufajkások sorait erősítették, előzőleg  pedig  Sztalin Akadémiát végzett politikai tisztek  voltak?! 

 

Valójában,- 22 évi késésben vagyunk a rendszerváltástól elvárható  történelmi  események és  egyes negatív beállítottságú személyek  értékelésétől és korrekt, igazságos  rendezésétől.  Példátlan  a világtörténelemben, hogy  hazaárulók, gyilkosok, szélhámosok, hazugok,  képmutatók,  kaméleonok,  besúgók,  politikai és gazdasági ügyeskedők éljék a világukat, miközben áldozataik  tömegsírokban  porladnak vagy  a létminimum  közelében  (környékén)  tengetik életüket.  Érvényt kell szerezni a BTK paragrafusainak,  nem lehet  tovább tűrni, hogy a  gyilkosok  pártja (utódpártja) és szimpatizánsaik  uszítják fennhangon a közvéleményt  azokkal  a problémákkal  és  gazdasági-politikai nehézségekkel, amelyeket ők idéztek elő!  Az illetékes szerveknek sürgősen lépniük kell, nem lehet megismételni  az ügynöktörvény elfogadását megvétózó Sólyom László  egykori alkotmánybírósági elnök eljárását. Nem  lehet megismételni  Balsai Istvánnak, Dávid Ibolyának  és Hende Csabának az  igazságügyben  felmutatott semmittevését, hiszen olyan  törvény  betartatásáról van szó, amely a kádári érában is érvényben volt, amely értelemszerű megfelelője  minden demokratikus  államban létezik és többé kevésbé jól funkcionál. Szakítsunk a sereghajtással! Ébresztő rendőrség, ügyészség, bíróság!  A sport területén elért eredményeinkkel  - lélekszámunkat figyelembe véve –, világelsők lettünk,   a jog és az igazság biztosítása (helyreállítása) területén is azok lehetnénk, csupán a saját törvényeink betartását és betartatását kell megoldanunk.

 

                                                                                                   Tisztelettel:

                                                                                                                          (Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                                                                    az MJB elnöke