Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 31., péntek

15.432 - Jobbik Magyarországért Mozgalom: GONDOLT MÁR AZOKRA AKIK NEM TUDNAK INTERNETEZNI?

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom

Sent: Friday, August 31, 2012 2:56 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: A csókakői szégyen és a dunaföldvári diadal

 

 

 

 

Hírek

 

 

 

Kard ki kard!

 

 

 

a csókakői szégyen és a dunaföldvári diadal

 

Ma valami olyat éreztem, amit már nagyon-nagyon régen nem. Avatáson voltam, fekete mellényben, bajtársak között. Aki átélt már ilyet, tudja, miről beszélek, aki nem, annak hiába is magyaráznám. Murányi Leventével az avatás után boldogan arról beszélgettünk, mennyire jó volt az aurája annak a délelőtti rendezvénynek ott Dunaföldváron. Olvass tovább!

 

Csapdahelyzetben a gazdaság

 

Amint az a statisztikai adatokból kitűnik, az Orbán-kormány érzéketlen, gazdagokat kedvezményező gazdaságpolitikája mostanra megbukott. A Matolcsy György-féle irreális növekedési várakozások nyilvánvalóan nem teljesültek, a magyar gazdaságot válságba, olyan gazdasági visszaesésbe taszította az Orbán-kormány, amelynek során Magyarország jelentősen leszakadt a régiós országoktól. Olvass tovább!

Szakmai és erkölcsi alkalmatlansága miatt távoznia kell a TEK vezetőjének

 

A Jobbik döbbenetesnek tartja, hogy Magyarország egyik titkosszolgálati eszközökkel is felruházott rendvédelmi szervének, a Terrorelhárító Központnak a vezetője újabb és újabb politikai állásfoglalásokat tesz. Hajdu János főigazgató a Jobbik majd' egymilliós szavazótáborát, a párt tagságát és szimpatizánsait sértette meg azzal, hogy összemosta egy súlyos bűncselekménnyel. Olvass tovább!

A Jobbik kérdez, a Fidesz mellébeszél

 

Egyes hírek szerint 6 milliárd forintra rúg az az összeg, amely mínuszként jelenik meg a megyei kormányhivatalok gazdálkodásában – erről kérdezte Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője Kövér Lászlót, az Országgyűlés elnökét, amelyre írásban várt választ. A Fideszről eddig is tudtuk, hogy egy dologhoz biztosan ért, és ahhoz nagyon: a válaszlevélben a mellébeszélés magasiskoláját mutatják be, csupán a kérdésére nem kapott konkrét választ a képviselő. Olvass tovább!

 

Ésszerűtlen egészségügyi átszervezések ellen harcol a Jobbik

 

Országszerte több települést is az a veszély fenyeget, hogy az ott lakóknak 50-60 kilométereket kell utazniuk a szakszerű egészségügyi ellátásért. A Jobbik harcba szállt a kormány egészségügyi átalakítása ellen. A mátészalkai és fehérgyarmati kórházak ésszerűtlen átszervezése ellen tart kórházmentő demonstrációt a Jobbik csütörtökön. Olvass tovább!

 

Gondolt már azokra akik nem tudnak internetezni?

 

Nyomtassa és terjessze legújabb hírlevelünket!