Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. augusztus 27., hétfő

15.405 - AZ ÁLLAM, A KORMÁNY ÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOK JÁRJANAK ELÖL JÓ PÉLDÁVAL!

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sent: Friday, August 24, 2012 2:44 PM
To: jozsef@kutasi.eu
Subject: A cigánybűnözés megfékezése az első számú rendvédelmi feladat




Hírek


Jobbik a médiában


Letölthető a Hazai Pálya Kurultáj-különszáma



Kard ki kard!



A cigánybűnözés megfékezése az első számú rendvédelmi feladat

Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy egyes sajtóorgánumok a bűnözésnek kiszolgáltatott magyar lakosság védelmére felsorakozott hazafiakat több, torzító híradásban is megpróbálták befeketíteni. Ha a rendőrség nem képes eleget tenni a feladatának, akkor a magyarság önvédelmi szerveződései a társadalom természetes immunreakciójaként hathatós választ fognak adni a bűnözés kihívásaira. Olvass tovább!

Kapják beszerzési áron a családok a tankönyveket

Míg kormánypárti képviselők nyaralásukat töltik, addig a magyar családosok tízezrei egy olyan harcba kezdtek, amiből nagyon nehezen jöhetnek ki győztesen. E harc lényege pedig az, hogy gyermekeik beiskoláztatása számára az összes költséget állják és túl legyenek azon az időszakon, ami a karácsony előtti roham mellett a legnehezebb egy kisgyermekes számára.  Olvass tovább!
Számoltassák el a kommunistákat

A földkérdésben nincs tolerancia, az 56-os megtorlásokban résztvevő ügyészeket és bírákat feljelenti a Jobbik és remélhetőleg egyszer minden magyar egy hazában lesz-hangzott el a jobbikosok országos találkozójának politikus fórumán a Margitszigeten. Olvass tovább!
Az állam, a kormány és az önkormányzatok járjanak elöl jó példával!

Miközben a kormány egyfolytában a gazdaság kifehérítéséről, a foglalkoztatás törvényessé tételéről beszél, az állami, kormányzati, önkormányzati intézményeknél számtalan esetben folyik törvénytelenül a foglalkoztatás. Márpedig alapszabály, hogy az állam járjon elöl jó példával, és csak azt követelje meg az állampolgároktól, amit ő maga is hajlandó betartani. Olvass tovább!

Álljon ki most minden magyar a székelyek mellett!

Szeptember 1-jére az utóbbi évek legnagyobb szabású erdélyi magyar tüntetését hirdették meg a jelenleg még ki tudja meddig az Erdélyi Református Egyház tulajdonát képező sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium ügyében. Amint emlékezetes, évekkel korábban a hatályos restitúciós jogszabályok értelmében a székelyföldi magyar oktatás egyik fellegvárának számító intézmény egyházi tulajdonba történő visszaadása iránt intézkedtek magyar és román illetékesek. Olvass tovább!