Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2007. november 3., szombat

34 - Karpatmedence az a Szumir-Szkittya-Hun-Avar-Arpad 7+3=10 Honfoglalo tozsek leszarmazottjai oroksege elsosorban!

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A [mailto:askolozsy@kolozsy.com.au]
Gesendet: Freitag, 2. November 2007 01:53
An: Kutasi József;
Betreff: Karpatmedence az a Szumir-Szkittya-Hun-Avar-Arpad 7+3=10 Honfoglalo tozsek leszarmazottjai oroksege elsosorban!

Kedves Magyar testvereim!

Ami mellett en minduntalan kialltam es kiallok, hogy itt van mar az ideje, hogy a Honfoglalo Magyar torzsek leszarmazottjaik egyenloseget kapjon, es jojjenek az eloterben, mert hazank a tobbezereves Osi Szumir-Szkittya-Hun-Avar, Osmagyar haza az a minenk elsosorban, akik valamelyik Torzs leszarmazottja !

Ezert a felfogasomert, mar kizartak a "Trianon " listarol trianon@yahoogroups.coma tulajdonos Szarka Laszlo felesege Svab letere nemtetszett neki az en felfogasom, es meg a magyar_oktober@yahoogroups.com listajarol Magyar Szabadsagharcos letemre, mert a tulajdonos a Pataki Laszlo, Tot-Cseh szarmazasu Szabadsagharcosnak, es tarsainak nemtetszett az en Magyar fajert valo kiallasom!

A "Nem Nem Soha" listarol, mert en tul Magyar voltam. Majd az "Ezredev " listarol is mert a Magyarsagom nemtetszett nekik. Tehat mindenhol a korcsitura ugynevezett magyarul beszelo Magyarok dominalnak, es igy en mint fajilag is Magyar, s Szabadsagharcos, lettem leirva!

Ja meg volt meg egy masik eset is az erdelyi volt a Deva @ nemtudom micsoda lista ahol a kolozsvari Bojte Csaba Katolikus Pap, aki az ottani Magyar gyerekek otthonat intezi, hogy az en magyarsagom, meg a Nemzetkozi Magyarsagert O miatta is tett tobb evtizedes Nemzetkozi munkam a Dr.Wass Alberttal es Zolcsak Istvan,Erdelyi Vilagszovetseg Tarselnokeivel, meg meg vilagszerte mas Erdelyi Vilagszovetseg Tarselnokeivel is, szerinte nem mas mint a " Rumanok es a Magyarok kozotti uszitas" !

Es miert volt az egesz, amiert alista tagok elott a listan a lekezelo irasaval leintve ? Mert a mult evben Parajdon leegett a Magyar Bolcsode! Nekem ottholrol Parajdrol a foldalatti kapcsolataim megirtak, hogy az Olahok gyujtottak az epulet ala!

Es amikor ezek keztorogetessel sopankodttak, hogy vajjon ki is gyujtotta meg az epuletet? Es amikor en valaszkent megirtam nekik, hogy Kik gyujtottak fel az elupelet? Az Olahok voltak!

Akkor meg a Magyar Pap, Katolikus Pap, ugyancsak kolozsvari szuletesu , es kerem engemet az Erdelyi Vilagszovetseg egyik Tarselnoket, kolozsvari Magyar szarmazasu embert itelt el, es atkozott ki, hogy en "uszito bujtogato" vagyok az Olahok, es a Magyarok kozott!

Kedves Joska testver!

Levelebol idezve" Ha összetartanánk, akkor is csak közel egy millió lenne a hat-hét vagy nyolc millió többi magyar honfitársunkhoz. " De ha az egymillio fajmagyar tartana ossze, akkor mar nemcsak egyedul lennenk, hanem egymillioan!

Es ez az egymillio elkovetne mindent, hogy a sajat Osi Magyar fajabol szarmazo tudasa, ratermettseges utan elfoglalna mindenhol a vezeto helyeket!

Munkahelyeken a Parlamenthazban mindenhol!

Es vegulis egy Magyar faju ratermett No, vagy ferfi lenne mar a Magyar Miniszterelnok, Allamelnok!

Es nem idegen faju, szarmazasu, kinezetu, Allam-Minimiszterelnokok es a Magyarok Vilagszovetseg elnoke, akikben nincs 10% DNA Turani Magyar ver!

Magyaros tisztelettel szeretettel koszonti Onoket: Sandor.

Dr. Kolozsy Sandor.C.D.V.A.

szobraszmuvesz.

www.kolozsy.com.au

Szabadsagharcos-1956

Sydney. Ausztralia.

Isten aldja meg, mentse meg nepunket a Karpatmedencebe!

============================================================================================================

Magyar! Legyen hited! S Ujbol leszen orszagod! Tortenelmi Nagy,magyarorszagod!

A Szumir-Szkittya-Hun-Avar-Osmagyar oseink foldjen, a Karpatmedenceben!

=============================================================================================================