Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 10., szombat

875 - Charles Sucsan Képzőművész: Dr. Pálinkás József Elnök úrnak Magyar Tudományos Akadémia Budapest - Nyílt levél

Von: charles sucsan [mailto:c.sucsan@videotron.ca]
Gesendet: szerda, 2008. május 7. 17:17
An: Kutasi József
Betreff:
Nyilt levél Dr. Pálinkás József Elnök úrnak

 

Artiste en art visuel    575 Barthélemy  Longueuil, Québec J4J 1M5 Canada   Phone 450 670 7733  Email c.sucsan@videotron.ca  www.sucsan.ca

 

Nyílt levél

 

Dr. Pálinkás József Elnök úrnak Magyar Tudományos Akadémia Budapest

 

Tisztelt Elnök Úr,

 

Minden nagyrabecsülésem  Önnek, a MTA elnökének való megválasztásáért. Annak az MTA-nak, amelyet Széchényi alapított mert a nemzet fejlődését a tudományosság haladásában látta, amely csak intézményesen lehet hatásos. Több mint százötven  év után, sugárzásának eredményeit ki, ki a a maga beállítottsága szerint értékelheti.  Egy azonban egyöntetűen kiemelkedik, hogy a magyar történelem és főleg az őstörténelem terén nem csak hiányos és hamis terjesztést, hanem a külföldieknek szemszögéből egyenesen nemzetáruló mesterkedést folytatott a finn-ugor elmélet kitalálásával, amivel a világot félrevezette.

 

Hála Istennek ennek  a MTA-nak hazugságát cáfolják most már idegen tudósok is. De mivel az emberiséget megajándékozta a tudomány a Web hálózattal  a nemzetek elleni érdekközösségek, képtelenek az igazság kialakulását suba alatt tovább tartani.

Én mint Párizsban született magyar származású, gyerek korom óta logikusan nehezen fogadtam el azt a francia tanítást, hogy  szüleim ősei Atilla dicsőséges korszakától egy primitív kultúrálatlan barbár nemzet lett volna. Ennek tudata vezényelt engem arra, hogyha dilettánsan is, de saját kutatásaim segítségével kételkedésemre igaz választ keressek, ami őseim történelmét illeti.

 

Nagy szerencsémre a több nyelv ismeretsége feltárt előttem olyan forrásokat a világ történeleméről amelyek lehetővé tették nekem összerakni az  elhallgatott részleteket, amiből végre kialakult az elfogadható képlet részemre.

 

Ennek útja egy olyan nagyszerű élmény, még ma is és végre megmutatta, hogy nagyon kiváltságos egyén vagyok a sokak között, hogy magyar őseim vannak és azoknak nyelvét is, ha hibásan, de beszélem. Vagyis azt az első Ős nyelvet, amelynek gyökereit az első emberek a földön kialakították. A többiről nem is beszélek hisz levelem célja főleg az, hogy, mint új Elnököt, megkérjem vessen végett a magyar történelem tekintély rombolásának, amit az MTA 150 éve hazudozással akar  hitelessé  tenni..

 

Vegyék most már figyelembe, hogy a nemzetközi titkos erők hatalma már nem tudja megvédeni a MTA-nak a nem kiérdemelt elismerését olyan szörnyű hazugságok után mint a finn-ugor elmélet.

 

A jövőt illetően akár mennyire nehéz a MTA-nak mea-culpázni a magyar őstörténelem helytelen állításáért, mégis a kényelmetlen lépést megkell tenni, ha hitelképes akar maradni,  úgy a nemzettel  mint a világgal szembe. Ezt, Önnek is tudnia kellene.

 

Ami pedig a MTA  áruló múltját illeti, én és sokan mások idegenek környezetben  több nyelven ezt hatásosan tájékoztatjuk.. Erre csak azt tudom mondani”lassú víz, partot mos”, mert, ahogy már említettem a nemzetközi érdekközösségi erők diktatúrája képtelen továbbra is elnyomni az igazságot. Ezért jogosnak érzem, hogy követeljem a MTA-nak elnökétől, védje meg az intézmény tekintélyét a jövőre nézve, mert az egész magyar nemzet jövőjéről van szó. Ezt pedig az igazság alapján elemi kötelességük védeni.

 

Tisztelettel üdvözli,

 

Charles Sucsan

Képzőművész

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------