Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 10., szombat

1:574 Ami elmúlik, soha nem tér vissza, csupán emlékek maradnak....BUÉK

Von: Kránitz Ferenc [mailto:redo@mail.datanet.hu]
Gesendet: csütörtök, 2009, január 1. 00:17
An: Kutasi József
Betreff: Ami elmúlik, soha nem tér vissza, csupán emlékek maradnak....BUÉK
Wichtigkeit: Hoch

 

M á r i a  O r s z á g a

Szűz Mária, Égi – Földi Királynőnk ÜZENETE: 1996/97

 

Részletek: a Szűzanya követe, Don Stefano Gobbi atya által Szűzanyánk szeretett fiaihoz, különösen a magyar néphez intézett üzeneteiből :(1996/97 évekből)

 

„Láthattad fiam, hogy gyermekeim mily hatalmas serege ünnepelte a pápa

felgyógyulását. Fatimai jelenésem emléknapján tört ellenfele szeretett fiam életére, s vette célba ezzel Szívemet. Ám terve meghiúsult. Ezt az egész világnak jelként adta az Úr, hogy végül is Szeplőtelen Szívem diadalt arat majd általatok:

 

Szeplőtelen Szívemnek magatokat átadott, s velem szüntelenül együtt imádkozó, együtt munkálkodó, együtt küzdő, együtt szenvedő papjaim,

és az általatok Szívemhez vezetett, Szívemben élő többi hű gyermekem által…

Jézusom Eucharisztikus Szívének békéjét fogja élvezni és kiárasztani az Egyház.

   Jézusom földi helytartója többet tud Isten e nagy művéről, mint sokan mások. Ő tudja, hogy az Úr e tervében különlegesen fontos helyet foglal el egy nép, amelyet első királyuk, a mai nap szentje, István, majdnem ezer éve már, hogy nekem fölajánlva, tulajdonomba adott.

 

Ezért hazáját századok óta már REGNUM  MARIANUMNAK, az én országomnak nevezik. A pápa szeme előtt ismeretes a nép isteni küldetése, melyért évezredes történetének vértanúi sorával fizetett.

Ezért intézett e néphez rövid időn belül több üzenetet, és Magyarország védőszentje,István király mellett ezért fordult ma hozzám Szívemet megindító szavával, hogy  e nép fontos örökségét nekem Krisztus Anyjának, a szeretett magyar nemzet minden fia és leánya Nagyasszonyának  gondjaiba ajánlja.

Meghallgatom szeretett fiam kérését, s ezért intézem most üzenetemet általad e népem minden fiához és leányához.

 

Ez a nép évszázadokon át öntestével védte a keresztény Európát a különböző pusztító, nem keresztény hadaktól. Önfeláldozó harcának egyik nagy diadalára emlékezteti ma is a keresztény világot a déli harangszó.

A nyugat nemzetei Magyarországnak a „kereszténység védőbástyája" kitűntető címet adták, de nem voltak hálásak e nép mérhetetlen véráldozatáért és emberfeletti szenvedéséért.

Ám Isten annál inkább kitüntette e népet azzal, hogy különleges tulajdonomba adta már állama megalapításánál. E korban pedig Szeplőtelen Szívem világraszóló békediadala kiváltságos eszközéül adta.

A háború pusztítása után ezen ország Egyháza kapta ellenfelemtől a legérzékenyebb csapásokat.

…Az Isteni irgalom viszont rendkívüli kegyelemforrást is fakasztott az országban, mely már sok éve egyre növekvő mértékben kiárad a föld minden népére.

Emlékszel, a sátán e népből választotta eszközét, hogy a Szent Péter Bazilikában összetörje fájdalmas anyai arcomat. Altemplomában viszont a pápa tiszteletemre felszentelte a Magyarok Nagyasszonya kápolnáját, mely itt a Világegyház szívében hirdeti Mária népe fontos keresztény örökségét, s emlékezteti Isten tervének ismerőit  e nép nagy küldetésére.

 

Az én népemnek lelkileg át kell alakulnia, hogy e küldetést betölthesse Isten dicsőségére, az emberiség javára és saját boldogulására"…

                                                     (MPM.: La Madonna ai suoi Sacerdoti prediletti))

 

Tisztelt Olvasó, kedves Barátaim!

 

Sajnos, a magyar NEMZET polgárai rendkívül nehezen képesek öntudatra ébredni, mert messze eltávolodtak a legalapvetőbb  isteni tanítástól, a TÍZ – PARANCSOLkövetkezetes megtartásától. Egyre jobban csodálkoznak, méltatlankodnak azon, hogy hova jutott ez a gyönyörű ország, a büszke magyar nemzet… Igen, nem csodálkozni, méltatlankodni kellene, hanem közelebb engedni magunkhoz Urunkat, Teremtőnket, kérve segítő kegyelmét, hogy ismét Őt szolgálhassuk,  - NE a nemzet rontó, pusztító, sátáni erőket!!!..... - hiszen kitiltottuk Istent, otthonainkból, iskoláinkból, óvodáinkból, teret adva az erkölcstelen, romboló, gyilkos erőknek! Vissza kell térnünk ősi hagyományainkhoz, mindenekelőtt HITünkhöz! Meg kell ismernünk valódi történelmünket, eredetünket, kultúránkat….de mindenekelőtt küldetésünket…. S ez csak úgy lehetséges, ha hajlandók vagyunk egymással szóba állni, kicserélni gondolatainkat. Meg kell tanulnunk a negatív dolgokból, eseményekből, kivenni a pozitív elemeket: „mert minden rosszban van valami jó", de ez fordítva is igaz, így a jóból  kell kivenni a rosszat, s félre kell azt dobni.

 

Örökre  el kell felejtenünk az „oszd meg és uralkodj", megosztó pártoskodást!!! A pártok – több ízben tapasztalhatták – kizárólag a saját érdekükben tevékenykednek!!! Kivétel nélkül – bármelyik „oldal" volt hatalmon – csak a saját zsebét tömte!!! Csak addig volt fontos számukra a „választó polgár", míg meg nem szerezte a hatalmat és a pénzt!!! Sajnos, Mi gyarló emberek, könnyen befolyásolhatóak vagyunk, a pénzért többen ölni is képesek, pedig Isten első parancsa: NE ÖLJ!  ...és mégis…. NE LOPJ! …és mégis… Ellenszegülünk Isten parancsainak?! Miért?

 

Tisztelt Olvasó, kedves Barátaim!

 

Mint ismeretes, Magyarországot a jelenleg regnáló hatalmi struktúra rendkívül súlyos, válságos helyzetbe sodorta! Ezen állapot megszüntetésére mégis van megoldás, de csak egyetlen megoldás létezik, nekünk magyaroknak, hogy megmentsük Hazánkat a végső pusztulástól!: A megoldás:  a Szent Korona tana alapján helyre kell állítani a TÖRTÉNELMI ALKOTMÁNYT !!!  De NEM a korrupt, haszonleső, és idegen érdekeket kiszolgáló pártoknak!!! A lehetőség adott, és az igazi nemzeti radikális „oldal"  (tehát, NEM az ÁLELLENZÉK és az ÁLKERESZTÉNY)  készen áll a valódi Alkotmányos Rend helyreállítására! Meg vannak a hiteles szakembereink – no nem az álellenzék és médiája által kikiáltott, csak nem, hogy „szentté avatott szószólói, előretolt" emberei!!!!  Nem, szó sem lehet róla ! Azt is tudjuk, hogy közénk - úgymond – betolják az ellentéteket szító, az egységet bomlasztani igyekvő, alattomos pribékeiket.

 

Éppen ezért, legyünk óvatosak, alázatos szolgái Urunknak, Istenünknek,  és Mi is hasonlóan kérjük Őt, mint ahogyan Teréz Anya halála előtti üzenetében meg hagyta számunkra:

 

REMÉNY IMÁJA KŐTÁBLÁRA VÉSVE

URAM! VEZESS ENGEM A HALÁLBÓL AZ ÉLETRE, A HAZUGSÁGBÓL AZ IGAZSÁGRA! VEZESS ENGEM A KÉTSÉGBEESÉSBŐL A REMÉNYSÉGRE, A FÉLELEMBŐL A BIZALOMRA! VEZESS ENGEM A GYŰLÖLETBŐL A SZERETETRE, A HÁBORÚBÓL A BÉKÉBE!

ENGEDD, HOGY BÉKE TÖLTSE BE A SZIVEINKET, A MI VILÁGUNKAT ÉS AZ EGÉSZ VILÁGMINDENSÉGET!

BÉKE, BÉKE, BÉKE! AMEN

Áldásos, boldogabb, és örömteli Újesztendőt

kívánok kedves Mindnyájuknak

ing.Kránitz Ferenc

ONB mb. ügyvezetője