Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 11., vasárnap

1.586 - ORVOSIMEDIA: Köszönöm amit az igazság felszínre kerüléséért tesz.

Von: ORVOSIMEDIA
Gesendet: szerda, 2008. december 31. 12:03
An: antal@jozsef-kutasi.de 2009. január 11
Betreff:  Enkarától - Árva Vince atya temetése

 

Kedves József!

Köszönöm amit az igazság felszínre kerüléséért tesz. Talán egy kicsit világosabb lesz az  összkép Az igazság ott van a Vatikán könyvtáraiban leírva és talán a négymillió agyagtábláig sem kell visszamenni.

Üdv Edit


From: ORVOSIMEDIA
Sent: szerda, 2008. december 31., 2008 11:24 AM
To: 'Zsuzsanna Baranyai'
Subject: Enkarától - Árva Vince atya temetése

Szia Zsú!

Most hosszan beszélgettem Enkarával és egy nagyon magas szellemiségű a valódi értékeket a helyén kezelő és a nehézségeket egóharcokat elsimító női  szíriuszi minőséget képvisel Évek óta  a szíriuszi és a pálos értékeket és tudást igyekezett az időnek megfelelően továbbadni. Mindenkit arra kér hogy sem Vince atyát sem a polcit ne illessük rossz szóval. Sajnos Vince atya sem volt nem nyakas, mert nem volt hogy kiszólt az ott  élő szlovákok ellen hogy miért is élnek ott a magyar földön. Őket 300 éve telepítették oda  és ezt furcsa, de nem tudta Vince atya a helyén kezelni. A megosztottságot képviselte ezért ez a mostani ellenállás a falu nagyobb részéről. Azonkívül mindig mind a két polcival szemben hangoztatott egy két dolgot. Az egók harca ment és a megbocsátás nem sikerült a feleknek. Enkara pedig direkt közös előadást is szervezett Rostás -a polgi- Szőnyi J és Vince atya által.

 

Azt kéri hogy senki ne mondjon rosszat egyik félről sem. Bátor Botond csak júl. .1 óta tartomány főnök. Kérdés mire predesztinálja a neve szerintem sokra :o)   és ezt gondolhatjuk mindannyian

Szóval nem  védeni akarja a mundért, hanem úgy előre vinni ahogy lehet.

 

Nem volt az elöljárójánál Vince atyának rendelete a-pedig ez előírás minden pap részére-   csak máshol és mások előtt tanúsított... Nem nagyon hívták oda a kápolnába misézni és amikor hívták akkor meg már nem ment...... A következő talán Enkarának is ott van a helye mert nagyon a Krisztusi értékrend mentén működik.

 

Más: Vince atya letett amilyen ahhoz szükséges diplomát is hogy a szentté avatást bonyolíthassa. Elmondta hogy a Vatikánban ott van minden tudás  a könyvekben ,   de állandóan felette állt egy őr és csak azt a könyvet nézhette ami engedélyezett volt.

 

Szóval az igazság ott van a Vatikán könyvtárában....vajon mikor kerül a felszínre 

 

pusz 

Boldog Új évet  


From: Zsuzsanna Baranyai
Sent: kedd, 2008. december 30. 12:42 PM
To: ORVOSIMEDIA
Subject: Árva Vince atya temetése


Ebben én a félelmet érzem. A félelem FÉL-ELEM. Nem képes egészben látni. Az ébresztés nem járhat veszéllyel, mert eljött az ideje és már be is fejeződött az első sorokban. Most már a tetteknek van az ideje amire a Kunszentmiklósi erők hivatottak. Mindenki a feladatát végzi és ha ez másokban félelmet kelt mert az ellenerők harcolnak az nem az ő dolga. EZ szétválasztás és az Összefogásban van az erő. Ebben( a lent leírtakban) semmi összefogó erőt nem érzek.
Zs

2008/12/30 ORVOSIMEDIA >

Köszi a választ én is pont ezt gondoltam de az egy kicsit izgatott hogy hogyan mesterkedik a hatalom folyamatosan. Inkább a félelmük érdekes hogy hogyan próbálják kivitelezni. Tegnap hangzott el hogy  Benedek ? pápa átrajzolta az egyházmegyéket és miután mi APOSTOLI királyság voltunk ehhez nincs is joga. Esztergom  ahol a legnagyobb templomunk van a Bazilika ,  így van egészen a háttérbe szorítva.

 

Tegnap volt Varga Tibor nagyon forradalmi előadása teltház III. Szent korona Konferencia kétszer annyi ember bent és tömve a folyosón is.

De elég közérthetően elmondta most a dolgoknak még nincs itt az ideje és  Kunszentmiklóssal is csak az a cél hogy aki megmutatja magát azt ellehetetlenítsék egzisztenciálisan.

Kell ébreszteni de az ébresztés veszéllyel jár. Hatalmas szeretettel és nyíltsággal mutatta merre  mi van. nyíltan elmondta lát, nem tehet róla :o)  de látja  a dolgokat.

puszi 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------