Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 12., hétfő

1.595 - http://www.radicalpg.hu > Tiltakozunk a hazug és szószegő, idegenszívű politikusok álnok hazaárulása ellen.

Von: Ernő Antal

Gesendet: hétfő, 2009. január 12. 12. 15:38
An: Kutasi József
Betreff: Szeretettel köszöntünk titeket oldalunkon!

 

http://www.radicalpg.hu

 

Honfitársak, Hazafiak, Magyarok!

 

Szeretettel köszöntünk titeket oldalunkon! Az RPG - radical political group / az igazi páncélököl, mint azt neve is mutatja egy radikális politikai csoport. Tagjaink olyan magyarul gondolkodó és elhivatott emberek akik nem elégszenek meg azzal, hogy az interneten böngészgetik a híreket és fórumokon kifejtik véleményüket. Tevékenyen szeretnénk hozzájárulni az igazi rendszerváltáshoz, hogy őseink és nemzeti hőseink által meghatározott úton haladva elérjük hazánk valódi függetlenségét és önállóságát.

 

Elegünk van a globalizált és nagyhatalmak által irányított és kizsákmányolt Magyar hon kizsákmányolásából. Tiltakozunk a hazug és szószegő, idegenszívű politikusok álnok hazaárulása ellen. Nem kérünk az utcáinkat és médiáinkat ellepő ízléstelen és gyomorforgató szexuális aberráltságokból. Felemeljük szavunkat vallásunk gyalázása, nemzeti értékeink és jelképeink sárba tiprása ellen.

 

Céljaink között szerepel az ifjúság és a fiatalok eszmei képzése, nemzeti tudatuk helyre állítása és egy élhetőbb ország biztosítása számunkra. Az elcsatolt részék és az anyaország közötti szorosabb kommunikáció és eszme csere. Nem engedjük, hogy politikai okokból nemzetiségi és etnikai ellentéteket szítsanak hazánkban és a környező országokban, de ellene vagyunk a magyarságtudat szándékos mocskolásának, megsemmisítésének. Nem mondunk le az ősi magyar föld területeinkről és az ott rekedt, elnyomás alatt élő Magyarokról!

 

Honfitársak, Hazafiak, Magyarok!

 

Csatlakozzatok hozzánk, hogy Petőfi szavait újra büszkén és felemelt fejjel hangoztathassuk, A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez; Mit rákentek a századok, Lemossuk a gyalázatot!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------