Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 11., vasárnap

1.582 - Minősíthetetlen módon kezelik a kiskunlacházai kislány meggyilkolásának ügyét.

Von: tor-bounces@uvmeparos.com [mailto:tor-bounces@uvmeparos.com]

Im Auftrag von Tornádó Hírküldo
Gesendet: vasárnap, 2009. január 11. 08:41
An: Kutasi József

Betreff: nyílt levél az ORFK-hoz

 

SZÉGYENLŐS, VAGY CINKOS CSEND?

Nyílt levél az ORFK-hoz

 

Minősíthetetlen módon kezelik a kiskunlacházai kislány meggyilkolásának ügyét. Szégyelljék magukat. Azért, mert ez az állati ösztönből adódó, műveletlen, képzetlen, agyilag kiműveletlen személyek által végrehajtott aljas bűncselekmény, rendőri szempontból egyszerűnek, könnyedén felderíthetőnek minősül. Ennek dacára hetek óta meddő titkolózásba burkolóznak.

 

A rendőrség szégyenteljes hosszú idő elteltével sem tud, vagy nem akar beszámolni arról, hogy elfogták a tetteseket. A magasan képzett, rutinos rendőrnyomozók csődöt mondtak volna? Vagy szándékosan, politikai nyomásra hátráltatják a bűnügy eredményes lezárását?

 

Felszólítom a BRFK vezetőit, hogy dandártábornok szóvivőjük útján egészen addig, amíg az ügy le nem zárul, minden egyes nap, széles sajtónyilvánosság előtt számoljanak be a bűnügy állásáról. Eredménytelenség esetén minden egyes nap kérjenek bocsánatot az ország közvéleményétől szégyenteljes tehetetlenségükért. A mielőbbi,legutolsó beszámoló arról szóljon, hogy a tetteseket elfogták. Hozzák nyilvánosságra az alapos gyanúval illetett személyek nevét, és lényegesebb személyi adataikat.

 

Vass István

2132 Göd.

Kacsóh P. u. 29.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------