Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 1., vasárnap

1.921 - Vattay Szabolcs: Hazánk sorsáról van szó, és a 24. óra utolsó perceit éljük, emiatt nem tudok senkinek az esetleges érzékenységére tekintettel lenni.

Von: Hegedüs Endre
Gesendet: Sonntag, 1. März 2009 21:28
An: Kutasi József

Betreff: Több helyről ugyanarról...

 

From: Johann Horkovics

Sent: Sunday, March 01, 2009 7:08 AM

Subject: WG: Izraeli haderő Táborfalván

 

Von: Vattay Szabolcs [mailto:vattay.szabolcs@chello.hu]
Gesendet: Sonntag, 1. März 2009 11:44
An: Undisclosed-Recipient:;
Betreff: Fw: Izraeli haderő Táborfalván

Honfitársaim, Magyarok!

Ezt az üzenetet most olyan levelező partnereim is megkapják, akikkel az alábbi témában nem szoktam értekezni. Hazánk sorsáról van szó, és a 24. óra utolsó perceit éljük, emiatt nem tudok senkinek az esetleges érzékenységére tekintettel lenni. A lelkiismeretem azt diktálja, hogy a kapott hírt mindenkihez juttassam el. A vészharangot meg kell hallania mindenkinek! Aztán lehet még mindig tétlenkedni, bízni a kedvező fordulatban, ami soha nem fog ingyen az ölünkbe hullni.

Magyarország gazdasági gyarmatosításának folyamata olyan szakaszába érkezett, hogy a befektetett idegen karvalytőke védelmében HAZÁNK katonai megszállását is megkezdték már.

Várható volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. De mindez békeidőben történik, és az se számít, hogy NATO tagok vagyunk, és ilyen minőségünkben száll meg minket (nagy titokban) egy nem NATO-hoz tartozó idegen hadsereg.

Ezúton kívánok "szép álmokat" minden eddig passzív, közönyös, érdektelen honfitársamnak: legyen családtag, barát, ismerős, ismeretlen. Hadd ne köszönjem meg, hogy nemtörődömségük miatt jutottunk el egészen idáig; hogy életünk kezd teljesen ellehetetlenedni már! Mert jóvátehetetlen bűnt nem csak tettekkel, hanem mulasztással is el lehet elkövetni.

Sajnos a fiatalok is felelősek mindezért! -- mert nem igaz, hogy javarészt ötven éven felülieknek, nyomorékoknak, aggastyánoknak, menni is alig tudó anyókáknak kelljen állandóan demonstrálniuk a népirtó kormányitézkedések ellen; hogy mindig csak nekik kelljen talpig páncélozott rendőr droidokkal farkasszemet nézniük, s olykor még ez utóbbi fenevadakkal dulakodniuk is. Tisztelet a kivételnek!

Történelmi példák, konkrét adatok vannak arra, hogy van élet rabszolgaláncra fűzve is. Túl lehet élni mindent, ha van hozzá hit, akarat. De hol van a mai fiatalokban a hit, az akarat? Vannak vélemények, miszerint Magyarország ismét a legvidámabb barak lesz. Lehet, hogy ez is igaz. De én szabad országban szeretnék élni, magyarként! A rabsából már elég volt.

Persze akinek nem inge, ne vegye magára! Szerencsére egyre több fiatal ébred arra, hogy normális életet csakis igazságos hazában lehet élni. Ehhez azonban nemzetben, családban, és nem utolsósorban Istenben kell gondolkodni, s e szerint kell az élet minden területén cselekedni. Egyre többen vagyunk, kik megértjük azt, hogy magyarnak születni nem csak egyszerűen biológiai létezési forma, hanem egyfajta küldetés is. Nagyon silány lekületű magyar lehet az, aki ezt az érzést sohase tapasztalta meg. Pedig lehetőség és ok van erre mostanában, nagyon, nagyon sok.

Jogos kérdés: Miért nem neveljük hazafiasságra gyermekeinket? Ennek igen egyszerű oka van. Többségük magasról tesz mindenre, legfőképpen a Hazára. Igen közel van már az idő, amikor ennek meg is fogják inni a keserű levét. És ezt a keserű poharat velük együtt sajnos nekünk is ki kell ürítenünk.

Tisztelet a kivételnek! -- de a legtöbb fiatallal bele se lehet kezdeni semmilyen komolyabb témába. Ha a hazáról van szó, teljesen hülyének nézik az embert, mert nem érdekli őket semmi.

Tehát akit érdekel a megdöbbentő hír alább, feltétlenül olvassa el! Mellékelek a témához egy szorosan kapcsolódó írást, amit egy Kanadában élő magyar vetett papírra. A jelek  szerint hozzá nem ért el még a hír, miszerint Hazánk szent földjét ismét idegen csizmák tapossák, Jézus Krisztus gyilkosainak leszármazottjai! És itt nem kollektív, apáról fiúra szálló bűnről van szó.

El kell csak olvasni Mózes tanításainak, a Talmudnak azon részeit, melyek nem igazán kedveznek az emberiségnek, ellenkeznek erkölccsel, közízléssel, világszerte elfogadott és betartatott (írott, íratlan) törvényekkel. Sajnálatos módon ezeket az ódon írásokat nem lepi be a por. Ezeket nap mint nap forgatják, olvassák, és e szerint cselekednek.

Csak meg kell nézni, mi történik a Gázai-övezetben tavaly tél óta. Mi is ugyanilyen sors elé nézünk.

Hogy mondandóm lényegi részéhez is elérjek: megbízható forrásokból értesültem arról, hogy a táborfalvai laktanyába ezerszámra fészkelik be magukat az izraeli haderő speciális alakulatai. Itt is megtestesül az izraeli-amerikai összefonódás, mert elképzelhetetlen az, hogy egy katonai szövetség tagállamának határait egy szövetségen kívüli (egyébként agresszív) ország hadereje lépje át úgy, hogy annak ne lenne katonai retorzíója, ill. abból ne robbanjon ki háború.

A kanadai magyar mellékelt irásából idézek:

1. Izrael, a zsidók jelenlegi hazája "kényelmetlenné" vált a zsidók számára, az arabokkal, palesztinokkal való folyamatos háborúzás miatt. 

2. Magyarország ideális, mint új haza, mivel nagy földalatti édesvízi készlettel rendelkezik, népe barátságosabb, befogadóbb, sokkal kevésbé agresszív, és nincsenek tőlük idegen arab államokkal körülvéve. 

3. A Magyarországra való betelepülés egyfajta modern honfoglalás; felvásárlásokkal történik, az egész a háttérből lesz irányított. 

4. A felvásárlások jelenleg is folynak, azonban a politikát, médiát, rendfenntartó erőket uraló és azokat tönkretevő zsidók, magyar-cigány polgárháborút szítanak, amiből ők jönnének ki jól, nevető harmadikként.  

Adjon az Isten szebb jövőt! De csakis azoknak a magyar honfitársaimnak, kik ezt a Hazát féltőn óvva szeretik!

Honfitársi üdvözlettel:

Vattay Szabolcs

A zsidó hadsereg beözönléséről szóló hír:

Kérdések Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz

Az amerikai katonaság éveken keresztül bitorolta a táborfalvai laktanyát, valamint a környéken gyakorlatozott, és használta Európa legnagyobb lőterét, a Bakony déli vonulatain (Hajmáskér).

Most azonban megkezdődött az amerikai katonaság kitelepítése, elmondások szerint elhagyják az országot. Helyettük Izraelből érkeznek katonák, olyanok, akik egy szót sem tudnak magyarul. A hírek szerint repülővel érkeznek csoportokban, sokan családostól, leginkább Ferihegyre. Innen teherautók és terepjárók szállítják őket Táborfalvára. Ezt ferihegyi dolgozók is alátámasztották.

Megkezdték a laktanya új kerítésrendszerének az építését, az erődítéseket, őrtornyokat megerősítik, modernizálják. A táborfalvai hadianyaggyár elkerülte a felszámolást, sőt ez is fokozatosan a beérkező izraeli erők felügyelete alá kerül.

Táborfalva más szempontból is fontos lehet. Értesüléseink szerint itt vannak a magyarországi atomsilók, melyek a kiszivárgott hírek szerint töltve vannak!

Az objektum felügyeletét hosszú évek óta külföldiekre bízzák. A területre belépő magyar civilek és katonák is csak kísérettel járhatnak az elzárt területen. Közülük többen láttak radioaktív jellel ellátott rakéta és egyéb szállító járműveket. (Ez számunkra kérdéses, mivel rengeteg jelet használnak a különböző veszélyes anyagokra, amit ha nem ismer valaki, könnyen összetévesztheti őket.)

Egy neve elhallgatását kérő dolgozó azt nyilatkozta, hogy a silók léteznek, de üresek. Ennek ellent mond az-az információ is, mely szerint négyezer főre akarják majd felduzzasztani a tervezett 4600 fős létszámot, ami már igen komoly izraeli haderő lenne Magyarországon.

Mi lehet üres silókban olyan fontos, hogy majd 4600 fős idegen haderőnek kell őriznie?

Véleményünk szerint az őrzését azért nem bízzák a magyarokra, mert a politikai vezetés nem bízik meg a magyar katonákban. Üres silókat nem kellene ekkora erőkkel védeni, s főleg nem kellene izraeli katonákra bízni.

Abban az esetben, ha a hírek igazak, és a silók valóban léteznek, és ne adja Isten, de töltve is vannak, akkor már arról van szó, hogy Magyarország, mint amerikai-zsidó csatlós, kiemelt célponttá válik az orosz katonai atom-potenciál számára!

Ezt pedig eltussolni, nem hogy kimeríti a hazaárulás fogalmát, hanem olyan magyarellenes cselekedet, melyre még büntetőjogi megfogalmazás sincsen!

Titokban akarják tartani, hogy a zsidó befektetők védelmére, katonai egységeket állomásoztatnak a politikailag instabillá vált Magyarországon, és az Izraeli-Amerikai érdekeket kiszolgálva atom létesítmény(eke)t tartanak fent hazánkban.

Úgy látszik, érzik a változás szelét, és tisztában vannak vele, hogy a civilként ideszivárgó zsidó őrző-védők már nem fogják tudni megvédeni őket. Kell a komoly katonai erő!

Rettegnek az elkövetkező változástól!

Szerkesztőségünk a kérdéseivel Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz fordult, ám mindezidáig nem kaptunk válaszokat. Amint új fejleményt tudunk meg az üggyel kapcsolatban, azonnal tudatjuk olvasóinkkal.

Szakembereink a várható hatalmi ellencsapástól tartva adatbázisunkról mentés készített és tartalék szerverről gondoskodott, így portálunk tiltása, törlése után 4-6 órával ismét jelentkezünk! Mindennek ellenére kérünk minden olvasónkat, hogy ezt a cikket mentse le és a lehető legszélesebb körben terjessze!

Nem hátrálunk meg!

Posta Imre blogjából:

http://www.postaimre.com/naplo/lesz-e-polgarhaboru/

Lesz-e polgárháború?

2009-02-20

A válasz igen egyszerű. Természetesen! Hagyjuk mára (most még legalábbis) fixa ideákat arról, hogy a jelenlegi helyzet átmenthető bármiképpen, békés úton!. Ma már ebben a témában is tartottam értekezést, és korábbi , meglátásaimhoz is kaptam újabb adalékokat. Marcival délelőtt konspiráltunk egy nyilvános helyen. Interjút készített velem és még másik személlyel akinek inkognitóját nem fedhetem fel valaki, kiről szintén nem beszélhetek. Sok mindenről volt szó. Magyarokról, cigányokról, zsidókról és 2006. őszi eseményeinek megkomponált voltáról, az EU zsidó érdekeket hajkurászó idiótáiról…Benczéről, drazséról és az elkerülhetetlen államcsődről.

Közben egyik ismerősöm is keresett, és megerősítette az információimat azzal kapcsolatban, hogy több, mint valószínű, az állami csőd elkerülhetetlen, és ez be fog következni még a nyárig. Közalkalmazottak fizetése, közszféra bére úszik, nyugdíjak megállnak, hogy csak néhány ismert következményt említsek. A hét végén egy közeli ismerősöm mesélte, hogy a zsidó kereskedők minden tartós élelmiszert elkezdtek felvásárolni, de nagyban. Napraforgó, gabona, ami csak van. Ez az infó is erre a helyzetre hajaz és lassan szivárognak kifelé a zárt információs hálózatból az informális közlések. Ah csődbe kerül az állam, akkor nem lesz segély sem, és ennek nem fog örülni a kisebbségi ombucember! A cigány romákok és a sok idióta és alkoholista magyarnak egyaránt kijózanító lesz majd a nincstelenséggel való szemtelen szembenézés. Na ekkor tör majd ki a balhé. Először szórványosan, de jönnek majd a rablások, gyilkosságok. Először magyarokat ölnek majd, de aztán kiirtanak néhány cigány családot is. No nem a magyarok, hanem a kormányzati Mossados ügynökök, magyarnak öltözve, esetleg gárdista álcába bújtatva. Ezzel együtt elindul a szervezett önvédelem a cigány hordák (akiket a Mossad pénzel) és közöttünk, de nem áll meg itt a buli. Közben meghal majd néhány zsidó is. Nem kicsit, hanem nagyon és közöttük lesz prominens is, hogy a világ zsidósajtója azt mind a kirakatba tehesse. Nem tudom, kit szemeltek ki pszichopatáék áldozatnak, de van néhány tippem. Így likvidálják maguk között is az áldozati bárányt a „szent cél” érdekében. Na, és itt pattanhat el a húr, mert akkor már hivatalosan is belép a képbe a zsidó közösségek ördögi védőangyala, a Mossad és jöhet az ENSZ is, mert amíg a magyar-cigány vérengzés zajlik, az csak belügy, de ha egy magyar zsidó hal konspiratív halált Magyarországon, az már nemzetközi ügy. Kérem, itt ölik a szent aranyborjút, hát küldünk nekik segítséget, hogy a terroristákat semmisítsék meg. A belső harc itt nemzetközivé válhat, hiszen idegen hatalmak hadai léphetik át hazánk hazudott határait és a rejtőzködő paraziták, ügynökök is átvedlik magukat, hogy gyilkolhassák a magyar hazafiakat, akik családjaik életét és a nemzetet védik. Optimális esetben más országokban is fellángolhat a zsidógyűlölet és ott is be lehet vetni ezt a tematikát, hasonló retorika alapján, így haladva egy katonailag központosított rendszer felé. A háborúnak gazdasági élénkítő hatása van. Noch dazu, elkerülhető ezáltal a „demokratikus választás” lehetősége, ami a jelenlegi kormány hazaárulására nézve végzetes következményekkel járhat, mert elkezdődhetne a számonkérés.

Ezt nem akarhatják, nem engedhetik meg. Helyette jöhet a totális diktatúra, a népképviselet minden szintű kiiktatása, a nemzet hangadóinak likvidálása, bebörtönzése és ezáltal megvalósulhat a totális kontroll. A sok hülye magyar nyugdíjas és konzumidióta fiatal suttyó meg még örülni is fog, ha vérbe fojtva látják a diktatúrával szemben álló erőket, hogy végre rend van megint és lehet a CORA-ban újra vásárolni. Aki tudná, önként hagyná el az országot, és lemondva mindenéről, menekülne külföldre. Lenne itt egy kicsi holokauszt, de nem lenne nagy ügy, mer a gój nem számít, az értéktelen a zsidónak.

Nos, körülbelül ennyi a forgatókönyv szolidabb változata. Mondanom sem kell, hogy a kiirtott magyarok és természetesen, cigányok helyére jöhetnek a zsidó betelepülők, ha haszid, ha nem. Dőlne a pénz is, mert ők lennének az ország megmenekítői, akiket istenként tisztelni kell, mert ugye mi magyarok tettük tönkre saját hazánkat, amit ők most, a jó zsidók, Magyarország korábbi őslakosai megmentenek. Hogy el ne sírjam magam a meghatottságtól. És ettől a pillanattól kezdve Magyarország vízkészlete, gézmezői, földje, csakis nekik termelne nem úgy, ahogy most, hanem dús haszonnal. Aztán az országot is „átkeresztelnék”, de nyugi, ezt már tényleg nem sok magyar érné meg, ezért nem is kell nagyon aggódni miatta. Ennyi a terv! Most nem írom meg az ellentervet, csak legyen annyi elég, hogy „Ember tervez, Isten végez!”
Még valami. Ma reggel a TV2 Mokka műsorában szerepelt az a kisvállalkozó, aki nem nyerte meg a nem neki kiírt Gordonista pályázatot és ezért éhségsztrájkot akart kezdeni. Hogy kiosztotta ezt a nagyképű, pökkhendi zsidó lányt, a Dem-csákót. Nem akarom demonizálni a csajt, de belenéztetek már a szemébe.
Süt belőle a szeretet és az elfogadás, nemde?Izzott a feje a libasültnek nagyon. Tökös srác az illető ebből az egy szereplésből leszűrve. Nem ismeri valaki? Azon is elgondolkoztam, hogy miért van nagyon sok zsidónak két neve. Nem ér a nevem, káposzta a fejem alapon? Amit a kereszt alatt szerzett neve alatt művel, az nem számít? Tisztára skizofrén állapot lehet!

Szebb magyar jövőt! - (de csak annak, aki tesz is érte!)

Hegedüs Endre

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------