Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 2., hétfő

1.931 - Halász József: Értelemmel és nem indulattal! Válasz Posta Imrének

Von: "Halász József dr."
Gesendet: hétfő, 2009. március 2. 08:59
An: Kutasi József
Betreff: 1.911 - Posta Imre: Önnel, vagy ön nélkül, megkezdődik az ellenállás, ha kell fegyverrel! A kiontott vér pedig az Ön lelkén is szárad majd, ha akarja, ha nem, Elnök úr!

 

Szent Koronát Szolgálók Szövetsége

 

Hírlevél

2009. március 2.

 

Értelemmel és nem indulattal!
Válasz Posta Imrének

Szeretettel és tisztelettel tájékozatok mindenkit arról, hogy összesen 72, Szent Korona Szolgálatot teljesítő személy elkezdte az Emberi környezet[1] és a Gazdaság[2] témaköreiben a társadalmi csoportok szabályozását és kiválasztását, a Szent Korona értékrendjének irányelvei szerint.
Ugyancsak elkezdődött a Szent Korona Önigazgatási rendszere szerint a települések összehangolt szabályozásának és kiválasztásának munkája minden megyében, 150 választási körzetben és többszáz településen.
A http://szksz.hu honlap már most is eligazítója a szabadságunk visszavételéhez szükséges, összehangolt tevékenységeknek. A honlapot folyamatosan fejlesztem.

Szeretettel tájékoztatok mindenkit arról, hogy a Szent Koronát Szolgálók március 15-i rendezvénye SZER lesz és nem politikai nagygyűlés.
Először a szabályozási és kiválasztási munkát végző csoportok megbízottjai mondják el, hogy a Szent Korona értékrend iránymutatásai hogyan érvényesülnek a társadalom egyes csoportjaira, és ezt összevetik a jelenlegi rendszer megoldásával.
Ezt követően a jelenlévők határozatot hoznak az Államelnök úrnak és a Házelnök asszonynak írt felszólítás eredményétől függően szabadságunk Szent Korona értékrend szerinti visszavételének eszközeiről, és a tettet vállalók közül a szervező munkát összehangolók kiválasztásáról, akiknek a jelenlévők közfelkiáltással adnak megbízatást.

Nyilvánvalóvá vált, hogy a pártrendszerben hívők egyben a neoliberalizmust saját érdekükben támogatók is, akik a megbukott piacgazdaság megerősítésére használják fel mindazokat a szerveződéseket, amelyek a világgazdasági válság hatásával súlyosított helyzet ellen lépnek fel.
Ennek a veszélynek az elhárítására elég, ha mindenki tudja: „A Likud természetes ideológiai partnerünk - mondta a Fidesz elnöke Salom márciusi látogatásakor.”[3] Különös jelentőséget adnak ennek a ténynek a táborfalvi események[4].

Szeretettel kérek mindenkit, hogy ezt tartsa mindent megelőző fontosságúnak a Polgári Körök II. Találkozójának értékelésekor! Az a tény, hogy FIDESZ-es országgyűlési képviselőasszony a rendezvény elnöke, önmagában is mindent elárul, de ha Orbán Viktor üdvözlő levelének felolvasásával kezdődik ez a rendezvény is, mint az előző, akkor a találkozó nemzeti jellegében legmegrögzöttebben hívők szeme is kinyílik, mint a kéthetes macskáé.

Az is nyilvánvaló az egyre gyakrabban megjelenő hivatkozások alapján (Orbán, Navracsics), hogy a Szent Korona értékrendjét megrendíthetetlenül követők (Navracsics szerint: „EU-ellenes radikálisok”[5]) jelentik azt az erőt, amellyel szemben nincs fegyvere a neoliberális diktatúrának, mert a FIDESZ jelmondata csak a mi jelmondatunkkal kiegészítve lehet igaz: „Erős Magyarország, erős Európa – szabad Magyarország a szabad Európában”. Orbán Viktor elmarasztalása a legegyértelműbb elismerés, hiszen nem hátrány, hanem előny, hogy a Konföderatív Európában „az egyes tagállamok a kötelező minimumon túlmenően csak a kölcsönös érdekek mentén működnek együtt”[6].

A március 15-éig hátralévő idő alatt lényeges dolgok történhetnek és fognak is történni. Így ennek a levélnek az ismerete sokakat fog addig tettre szólítani a Szent Korona Szolgálatában.

A „Van más megoldás” országjáró rendezvénysorozat legfőbb eredménye a Szent Korona értékrendje ismertségének növelése volt. Ennek természetszerű következményeként ismételt meghívást kaptam a rendezvények szerinti megyék több városába.
A „Van más megoldás” körút utolsó hetének állomásai:

Március 6.: Nagykanizsa, 17 óra
Március 7.: Zalaegerszeg, 10 óra
Március 8.: Párkány (Felvidék)
Március 11.: Mohács, 18 óra
(A pontos adatokat meghívóban fogom közölni.)

A március 15-én közösen meghatározott eszköz megvalósításának előkészületeként a következőket kell tennünk:

1.

Március 31-ig a társadalmi csoportok képviseletét végzők kiválasztják azt a személyt, akit a Szent Koronát Szolgálók EU Parlamenti listájára jelölnek. A választási listát április 5-én, országos sajtótájékoztatón hozzuk nyilvánosságra.

2.

Április és május hónapokban a szervező munka összehangolását végzők országjáró körutat készítenek elő, ahol a jelöltek ismertetik a Szent Korona értékrend irányelveinek saját területükre vonatkozó szabályait, amelyeket az EU Parlamentben az államszövetség formája megváltoztatásának érveként fognak képviselni (cél: a föderatív EU Konföderatív Európává[7] történő békés átalakítása).
Az országjáró körút az ismertség – és ezzel a támogatottság – növekedését eredményezi, ami biztosítja, hogy

 

-

az ajánlószelvények (kopogtató cédulák) a választáson induláshoz elegendő számúak legyenek,

-

az Alkotmányozó Nemzetgyűlés hagyományaink szerinti – közvetlenül vagy közvetve kifejezett - többséggel erősítse meg az elöljárók és követek tisztségét[8].

 

3.

2009. június 7-én két feladatot teljesítünk:

 

-

az EU parlamenti képviselőválasztáson a Szent Korona Szolgálóira szavazunk, akik elindítják Európa felszabadítását, a föderatív EU Európai Konföderációvá történő békés átalakításával,

-

a szavazás után mindenki elindul az Alkotmányozó Nemzetgyűlés helyszínére, hogy atyai őseink hagyományai szerint SZERét ejtsük Magyarország szabadsága visszavételének.

 

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés

 

a./

kimondja, hogy az 1949. évi XX. törvény nem Magyarország Alkotmánya és nem Alaptörvénye, ezért megszűnteti annak hatályát;

b./

kimondja a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságát, a Szabadság Alkotmányát Magyarország alkotmányaként meghatározva;

c./

elfogadja a Szabadság Alkotmányán alapuló irányelveket Magyarország Alaptörvényeként;

d./

megerősíti a Szent Korona Önigazgatási rendszere szerint, a választók által kiválasztott népképviselők (elöljárók és követek) megbízását, ezzel létrehozva Magyarország legfőbb hatalmi szerveit.

 

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés elrendeli a népakarattal kinyilvánított kötelezettségek érvényesítését.

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés nem függvénye annak, hogy Sólyom László köztársasági elnök úr – felszólításunknak eleget téve – összehívja-e.

Kelt Szegeden, 2009. március 2-án.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

__________________________

[1]

Települések összehangolása - A település természetes élettér, vagy munkaerő-utánpótlási raktár? - Nevelés, vagy idomítás, egészség, vagy használható állapot, együttélés a természettel, vagy önérdekű pusztítás?,
Jog- és közigazgatás - Természetesség vagy természetellenesség? - Miben különbözik a Szent Korona eszme értékrendje a globalista értékrendtől?,
Kultúra és művészet - A hagyomány, a muvészet és a tudomány értékteremto ero, vagy díszlet? - Életet adó gyökér, vagy karanténbeli oskövület, erot adó szépség, vagy önazonosságveszto kábítószer, életet szolgáló kegyelem, vagy önpusztító barbárság?,
Egészségügy - Egészség, vagy használható állapot?,
Nevelés-oktatás - Nevelés vagy idomítás?,
Védelem - A védelem azt biztosítja, hogy az ember biztonságban éljen, értékei saját érdekeit szolgálják, vagy a világterrorista támadógépezet társtettesévé alázott kengyeltartója?,
Család - A család az ember életre-teremtoje, vagy munkaero-eloállító muhely? - Közösségi életet élo Teremtmény vagy piacra szánt áru az ember?,
Nemzetiség - A nemzetiség a természetes különbözoség egymást erosíto, szerves egységének része, vagy a gyulöletkeltéssel szított megosztottság, szétszakítottság forrása?,
Vallás - A vallás a természetes értékrendre vezeto lelkiismereti szabadság, vagy a természetellenesség elturésének eszköze?

[2]

Gazdaság egésze - A gazdaság embert szolgáló értékteremtés, vagy pénzt szolgáló haszonforrás? - Az értékteremtés a létrehozó érdekét szolgálja, vagy az érték teremtése elválik annak élvezojétol?,
Államháztartás - Az államháztartás a nemzeti vagyon növekedésének felhasználását szabályozza, vagy a sarcfizetéssel történo eladósítás és elszegényítés eszköze?,
Mezőgazdaság és élelmiszeripar - A mezogazdaság a nemzet természetes eroforrása, boldogulásának alapja, vagy a nemzet zsarolásának eszköze? - A nemzet elidegeníthetetlen tulajdona a föld, vagy szabadpiaci áru? Elsodlegesen a nemzetet kell ellátni magyar élelmiszerrel, vagy az idegeneket? A földmuvest gyarapítsa munkájának eredménye, vagy az idegen spekulánsokat?,
Ipar - Az ipar anyagi kincseink embert szolgáló átalakítása, vagy környezetromboló szakbarbarizmus? - Úgy használjuk, hogy megmaradjon, vagy úgy, hogy felégetjük a jövot?,
Szolgáltatás - A szolgáltatás életfeltételeinket biztosítja, vagy csupán átverés-show-kal ránk eroszakolt, önpusztító majmolás?,
Idegenforgalom - Az idegenforgalom az ember harmóniáját teljessé tevo mintaadás, vagy haszonszerzo szemfényvesztés?,
Kereskedelem - A kereskedelem az emberi munka eredményének kölcsönös hasznosítása, vagy kupecek nyereségének növelése?,
Szállítás és közlekedés - A szállítás és a közlekedés az életfeltételek biztosításához szükséges szolgáltatás, vagy tokekiszolgáló eszköz?

[3] A Likud természetes partner - Salom meghívására Izraelbe látogat Orbán Viktor - Népszabadság Zalán Eszter 2005. június 18.

[4] Kérdések Táborfalva polgármesteréhez és a Honvédelmi Minisztériumhoz

[5] Navracsics olvasói levele Magyarország és az EU viszonyáról a FAZ-ban - 2009. február 23. 11:41

[6] Erősebb magyar nemzet, erősebb befolyás - Írta: Orbán Viktor volt miniszterelnök, a Fidesz elnöke - mno.hu 2009. január 10. 18:00

[7] Az Európai Konföderációról szóló szerzodéstervezet

[8] "Az államhatalom gyakorlásáról" szóló, 1. fotörvény
1 fotörvény vázlat
"Nemzetgyulési képviselok, Magyarországot nemzetközi szervezetekben képviselok, valamint Országgyulési- és az Önkormányzati képviselok választásáról" szóló 2. Fotörvény

-----------------------------------------------------------------------