Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 12., csütörtök

1.988 - A 15-i készületek egyébként elkezdődtek, ez látszott a ma délutáni rendőri jelenléten is Budapesten.

Von: …………….[mailto:…………………………]
Gesendet: csütörtök, 2009. március 12. 19:33
An: 'Kutasi József'
Betreff:
Kutasi József - Politikai Hírfutár 1.948 és 1.973

 

Kedves Jóska!

A hétfői napon a Pannon rendszer térerejének hiányát és az emiatti működésképtelenséget  Budapest forgalmas területein saját tapasztalataim alapján megerősítem.

 

Mivel mindenki eldönthette, hogy mennyit és mit hisz el, ezért nem kell aggódnod a hír továbbadásával. Egyébként e hét elején a HírTV esti híradója is foglalkozott ezzel a levéllel, és azt kérték az emberektől, hogy semmiképpen ne féljenek és vegyenek részt az ünnepségeken.

 

Benne van a levegőben egyébként, hogy a jelenlegi hatalom mindent megtesz a hatalom megtartásáért, ezért - ha kiprovokálják ők maguk az alkalmat - nem fognak visszariadni a rendkívüli áll. bevezetésétől sem, és ekkor szabad utat kapnak minden gondolkodó ember elhalgattatásához. Ezért kell nagy körültekintéssel és józan parasztésszel felkészülni erre az eshetőségre is.

 

A belül és külföldi kormánykörök mit hogyan ítélnek meg - mit számít ez ma, alapjában hazug rendszer és annak működtetői ne tartsanak elénk semmilyen mércét, inkább nézzenek bele a tükörbe és szedjenek be hányinger elleni orvosságot.

 

A 15-i készületek egyébként elkezdődtek, ez látszott a ma délutáni rendőri jelenléten is Budapesten.

 

Tehát ne idegeskedj, csináld az eddigi önként vállalt munkádat.  SL egyébként a sajtóirodája révén szokott közleményt kiadni. A magánlevelezés beazonosíthatóságát nem tudom, de megkérdezheted közvetlenül a köztelnhivatalt, hogy a levél hiteles-e vagy sem.

Isten áldjon!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------