Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 12., csütörtök

1.991 - Posta Imre: Levél a Köztársasági Elnöknek 2009-03-10 > 2009-03-12

Posta Imre új web oldalának címe www.postaimre.tk

Levél a Köztársasági Elnöknek 2009-03-10

2009-03-12

Tisztelt Ügyfelünk!
Ön az alábbi szövegű üzenetet küldte a Köztársasági Elnöki Hivatalnak ügyfélkapunkon keresztül.
Üzenetének szövege:
Elnök Úr, remélem jól van! Köszönöm, hogy a magyarság nemzetbiztonságának kérdéseiben ilyen gyorsan nem fogadott, miközben egyre nyugtalanítóbb hírek érkeznek a hazánkba beszivárgó izraeli és egyéb zsidó illetőségű személyekkel, a nálunk állomásoztatott izraeli haderővel kapcsolatosan. Kérem, segítse hozzá a magyarokat, népünket ahhoz, hogy nemzetté kovácsolódjon össze újra, mint korábban mindig, amikor végveszély óráit élte!

Kérem, mondjon le szép szerével, és adja át a mára már “zsidó” befolyásoltság alá került Magyar Honvédség irányítását! Hamarosan bekövetkezik az ország csődje, amiről Ön is tudhat. Az etnikai konfliktusok szításában és félrekezelésében, az idegen megszállás elősegítésében ön mindenképpen érintett személy, és számomra már egyáltalán nem hiteles. Lépjen hátra, és hagyja, hogy a magyar nemzeti gondolat és öntudat érvényesülhessen! De távozása előtt szólítsa fel a hazánkat uraló maffiózókat, Mossad ügynököket, izraeli haderőt, hogy hagyják el az országot! A Március 15-i ünnepségre sok mindent rá lehet építeni, s akár fegyveres provokáció is bekövetkezhet, miközben március 16-án bejelenthetik a CSŐD tényét. A rendkívüli állapot kihirdetésének megelőzése is nemzetbiztonsági kérdés, mer érzéseim szerint a magyar nemzet veszélyben van!
Kérem, egyszer életében hallgasson a lelkiismeretére és a Magyarok Istenének parancsait kövesse, ne a Tel Avivi urak parancsát. nem lesz könnyű, de megéri, ha ezt cselekszi, mert a csalás lelepleződött. Ön, önök megbuktak. Hiába lesz új választás akár már a következő héten is, hogy a hatalmat egy FIDESZ nevű pártnak játsszák át, amelynek vezetői szintén ugyanolyan felelősek a nemzet-rontásban, mit a kormányzó maffia-”elit”.
Ennek véget kell vetni! Ön alkalmatlan a feladata betöltésére! Választ erre az üzenetre nem várok, és tudom azt is, hogy nem lesz elég bátor megcselekedni, amit megkövetel a magyar haza!
barátsággal:
Posta Imre

Üzenetének további adatai:
Vezetéknév:Posta
Keresztnév:Imre
Az Ön e-mail címe:
posta.imre@invitel.hu
Az Ön telefonszáma:06209359052
Előzmény iktatószáma:
Küldés időpontja:2009.03.10 12:03:24
Hivatkozási szám:03101203-1929/2009
Levelének feldolgozása megkezdődött. Ha arra érdemi válasz születik, azt az Ön által megadott e-mail címre fogjuk küldeni. Addig szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel,
Köztársasági Elnöki Hivata

---------------------------------------------------------------