Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. március 14., szombat

2.010 - Lakatos Miklós: Az alábbi linken elérhető az eredeti riport mely a szerkesztő és a riporter állásába került a Budapest TV-nél. Mindenkinek látnia kellSzeretettel

Von: karpathaza.hu
Gesendet: csütörtök, 2009. március 13. 19:47
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:
Posta Imre

 

Kedves Magyarok!

 

Posta Imrével készült riport elérhetőségét adtam meg előző levelemben. Mire a levél kiment a linket /és Posta Imre új web cimét is/ elérhetetlenné tették. A riport meghallgatása után találgathatnak kik tették. Az alábbi linken elérhető az eredeti riport mely a szerkesztő és a riporter állásába került a Budapest TV-nél. Mindenkinek látnia kellSzeretettel

Lakatos Miklós

 

Kutasi József:

http://video.google.com/videoplay?docid=-2042748610088709917   Nálam elérhető!

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=17662  Nálam elérhető!

Posta Imre új web oldalának címe www.postaimre.tk Nálam elérhető!

 

www.postaimre.tk

 

Pápán leszek 2009. március 14.

16 órakor a J.M. Művelődési Központban

 

Szécsényben leszek 2009. március 17.

Téma: Magyarország valóban a magyaroké?

Rendezvény helye: Szécsény - Művelődési Központ

Rendezvény időpontja: 2009.03.17. 18 óra

 

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetet és Posta Imrét szapulja a Népszava

 

Most hívták fel a figyelmem erre a cikkre. Minden elismerésem Szima asszonyé és a melléje felzárkózó tisztességes és igazi hatékony rendvédelem érdekében dolgozó rendőröké! Ha a Népszava szapul, azt jelenti, hogy jól tesszük a dolgunkat egymástól függetlenül is. Hol volt ez a lap, amikor a rendőrségi ügyeket kellett volna napfényre teregetni és most is hol van, amikor a magyar nemzet egészét sokkal nagyobb veszély fenyegeti, mint Posta Imre? Csinálják a reklámot? Ügyészség már megint nyomoz ellenem is? Na, ez már valami! csak aztán keményen fiúk, az ostoba maffiózó főnökök parancsát tessék végrehajtani! csak aztán nehogy ráfaragjatok, mert az a fránya sors elég érdekes dolgokat képes kreálni! Én meg az antiszemitizmus? Erről már értekeztem eleget. Hol is van most a szerverem? Egy apró szigeten van bejegyezve? Ki vagyok én? Terrorista? Hamarosan azzá nyilvánítanak. Az IWIW-em most megint nem megy, de ugye mondtam, hogy az In-Kal van rajta, ezért nem csodálkozok. Köszönöm a Barikádnak az együttérzést. Ők is értik, hogy miről is szól ez az egész, s tudják, hogy mindez nem maradhat így! Ha tudjátok, akkor a mostani tk-s elérhetőségem (linkeljétek) terjesszétek légyszives, mert sokan nem tudnak róla és levélben, telefonon keresnek meg! Köszönöm!.....................................

 

Információink szerint március 15-én a rendőrség minden, az arc eltakarására alkalmas eszközt el fog kobozni a tüntetőktől.

Édua, p, 2009/03/13 - 15:33

 

Legyünk felkészültek!

 

A hatalom határtalan rettegése, és az ennek nyomán hozott intézkedései már átlépték az abszurditás határát. Ha nem mi vinnénk vásárra a bőrünket, hanem ezt a készültséget egy elmaradott afrikai országban látnánk, akár még mosolyognánk is a képtelenebbnél képtelenebb ötleteken. Azonban semmi mosolyognivaló nincs azon, hogy a hatalom félelmében rendőrállami módszereket próbál alkalmazni.

 

Nem megerősített rendőrségi forrásból azt az információt kaptuk, hogy a „magyar" rendőrség március 15-én tömeges jogsértésre készül: elkoboznak minden, az arc eltakarására alkalmas eszközt az ünneplőktől/tüntetőktől. Hogy mi sorolható az arc eltakarására alkalmas eszközök közé? Maszktól kezdve, sálon, kendőn vagy akár zászlón keresztül a két tenyerünkig minden. Hogy hogyan is képzelik a gyakorlati kivitelezését ennek az abszurd ötletnek, azt sajnos egyelőre nem volt alkalmunk megkérdezni a rendőrségtől, mert senki nem érezte magát illetékesnek a válaszra.

Az információnkkal kapcsolatban sem a BRFK sajtóosztálya, sem az ORFK sajtóosztálya, sem az ORFK sajtószóvivője, Bényi Mónika, sem Tafferner Éva sajtószóvívő nem tudott semmit sem közölni, arra hivatkozva, hogy nem ők az illetékesek ebben a kérdésben. Ha ők nem, akkor nem tudjuk ki lehet illetékes, mindenesetre nem adjuk fel és tovább próbálkozunk. Amennyiben sikerül valamilyen megerősítést vagy cáfolatot kapni a rendőrségtől, azt természetesen azonnal közzétesszük.

 

Addig is azt ajánljuk minden hazafinak, készítsen otthon kettővel több maszkot, vásároljon még néhány sálat, kendőt, vegye elő a szekrényből a farsangi álarcot, de ne hagyja magát megfélemlíteni jogtipró rendőrségünktől. A törvénysértő rendőrségi kamerázások, visszaélések ellen jogunkban áll arcunk eltakarásával védekezni.

 

Amennyiben 15-én a rendőrség bármilyen jogsértést alkalmaz ellenünk, az ellen ott helyben panaszt kell tenni (kötelező megkérdezniük, hogy van-e panaszunk az intézkedéssel kapcsolatban, de nyilván el fogják mulasztani, mi ne mulasszuk el), ha bűncselekményt követnek el (pl. hivatali eljárásban elkövetett bántalmazás) feljelentést kell tenni, pert kell indítani. Közlekedjünk csoportban, mert jogsértések alkalmával tanúként tudjuk segíteni egymást. Írjuk fel a rendőr adatait, azonosítóit.

 

Rendőrök azonosítása

Amennyiben azonosító nélküli rendőrrel találkozunk, hívjunk rendőrt azonnal, hiszen álrendőrrel állunk szemben, aki bűntényt követ el az egyenruha azonosító nélküli viselésével.

 

Ha van szám a rendőrön, akkor előfordulhat, hogy elveszünk a számok rengetegében, ugyanis több szám is előfordulhat rajtuk: a csapatszám általában 3-4 jegyű; az azonosítószám általában a leghosszabb, nem véletlenül, hiszen nehezebb megjegyezni. Az azonosítószám ugyanaz ,ami a jelvényen is látható. A jelvényt pedig minden esetben jogunk van elkérni, hiszen a rendőrt nem a ruhája teszi, hanem az igazolása, vagyis a jelvénye. Tehát legyen nálunk toll meg papír és irogassuk szépen, hogy hol melyik rendőr igazoltatott és milyen jogsértéseket követett el.

 

Érdemes azt is tudni, hogy a rendőrök fényképezhetők illetve videokamerán rögzíthetők nyilvános területen (mint pl. az utca) akkor is, ha épp igazoltatnak. A felvételek nyilvánosságra hozása törvénysértő, de a felvételek készítése magán célra nem! A rendőrök előszeretettel hivatkoznak arra, hogy róluk nem készíthető felvétel, de ne hagyjuk magunkat, mert ehhez jogunk van. Egy ilyen képfelvétel adott esetben döntő bizonyítékként szolgálhat peres ügyekben.

 

A hatalom rettegése mutatkozik meg az ehhez hasonló próbálkozásokban. Pont az ilyen intézkedések azok, amelyek bizonyítják, hogy az összeesküvéselméletekkel ellentétben, nekik annyira nem kell a "balhé", hogy készek még törvénytelenséget is elkövetni a megelőzéséért. Ők is tudják, hogy pattanásig feszült a húr, ami nem tudni mikor szakad el, és tör ki a mindent elsöprő lázadás. A hatalom ellensége mindenki, aki szabadságharcosainkhoz méltóan akar megemlékezni március 15-ről.

A demokrácia álarca rég lehullt, mögötte pedig rettegés és félelem látható a nép jogos, és bármikor kitörni kész haragjától.

 

A rendőrjárőr In-Kal?

2009-03-13

Erről beszélek már egy ideje!

 

"Tisztelt Címzettek!

 

A múlt heti magyarországi tartózkodásom alatt az Anrássy úton a mellettem levő sávban megjelent egy kocsi (Mercedes) amely teljesen azonos külső festéssel volt ellátva, mint az általánosan használt rendőr kocsik. A tetején ugyanaz a villogó egység volt felszerelve, mint a rendőrkocsikon használatos. Miután számomra feltűnt, hogy a mai gazdasági helyzetben egy Mercedes rendőrkocsira telik, alaposabban szemügyre vettem. Ekkor kiderült, a halvány felirat arról tanúskodik, hogy a kocsi az In-Kal Security tulajdona.

 

Kérdés: lehetséges-e jogilag egy ilyen teljesen megtévesztő külsőt viselő gépkocsi használata? Az utcai polgár nem tud különbséget tenni az állami rendőrautó és a nevezett In-Kal kocsijai között!

 

Tisztelettel kérem kérdésem alapos kivizsgálását és a megfelelő lépések megtételét.

 

Azon is csodálkozom, hogy az itt felvetett kérdés eddig senkit sem késztetett valamilyen akciók megtételére.

 

Lehetséges, hogy megtévesztő rendőrtiszti egyenruhák használata is engedélyezett vagy legalább "nem tiltott" kategóriába esik?

 

Baráti és hazafias üdvözlettel:

 

Kenessey Csaba

 

MVSZ elnökségi tagha

 

MVSZ Svájci Tagozata főtitkára

 

FÚSZ újságíró

 

Nemzetőr ddtb."

--------------------------------------------------------------