Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 7., kedd

2.219 - Morvai Krisztina - Balczó Zoltán - Vona Gábor

Von: Dr. Simonné Nagy Judit
Gesendet: hétfő, 2009. április 6. 21:54
Betreff: üzenet

 

Nemzeti érzelmű jogvédő, egyetemi docens vagyok, három gyermek édesanyja.

Vallom, hogy csodálatos adottságú hazánknak virágoznia kellene; elég volt a megszorításokból, a nadrágszíj-húzogatásból, folyamatos megalázásunkból! Bízom abban, hogy a hasonlóan gondolkodók, a magunkfajták segítségével megvalósíthatom azt a programot, amelynek két fő jelszava és a célja: „Magyarország a magyaroké!", illetve „Pénz- és profitközpontú helyett ember- és közösségközpontú Magyarországot!"

Szeretném Önt meggyőzni: 2009. június 7-én fontos, hogy éljen választójogával, és a Jobbik Magyarországért Mozgalom listájára adja szavazatát. Kérem, jöjjön el valamelyik választási gyűlésünkre, találkozzunk személyesen! Ha szeretne a kampányban velem együtt harcolni az igazságért és a magyarok boldogulásáért, keressen bennünket a 06-70-379-97-01-es telefonszámon vagy a www.jobbik.hu/jelentkezes űrlapon!

Szeretettel:

Morvai Krisztina

a Jobbik európai parlamenti listavezetője

 

A magyarságnak ma nem a toldozgatás reformjaira van szüksége, hanem teljes megújulásra. Lelkiekben, gondolkodásban, programjaiban, közösségeiben, pártjaiban. Így lehet erős bizakodásunk – nem magunkban, hanem a felülről jövő segítségben. Ennek a megújító szándéknak a jegyében született meg európai uniós programunk, amit ezúton is az Önök figyelmébe ajánlok. (A program megtalálható és letölthető a www.jobbik.hu/program címen, de postán is elküldjük, ha a 06-70-379-97-01-es telefonszámon kéri azt.)

Érdeklődésükben bízva:

Balczó Zoltán

a Jobbik alelnöke

 

Magyarországon nem lesz érdemi változás addig, amíg nem lesz nagytakarítás a politikában, amíg valaki nem tesz rendet. A Jobbiknak van programja arra, hogyan képviseljük saját érdekeinket akár Brüsszelben, akár idehaza. És nem csak programja van, hanem elszántsága és bátorsága is annak végrehajtásához. Egyetértene azzal, hogy Gyurcsány Ferenc bíróság elé álljon? Azzal, hogy vidéken csendőrség vigyázzon a nyugalmára? Azzal, hogy az állam a gazdaságban a magyar emberek érdekeit védje, és ne a külföldi cégekét? Azzal, hogy Magyarország a magyaroké? Ha igen, akkor ön jobbikos. Ha bennünket segít, önmagán segít. Támogassa a Jobbikot ajánlószelvényével, szavazatával, adományával és akár belépésével is! Akik pedig a civil összefogás erejében hisznek, azok a most szerveződő Nemzeti Egyletek számát gyarapíthatják; csatlakozni a www.nemzetiegyletek.hu oldalon lehet.

Június 7-én végre eljön az igazság napja. Legyen ott, és szavazzon az igazság pártjára: a Jobbikra!

Köszöne􀆩el:

Vona Gábor

a Jobbik és a Magyar Gárda Egyesület elnöke

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------