Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 7., kedd

2.223 - Budapest, 2009. április 7. (Kedd) > Elkezdődött a devizahitelesek kilakoltatása > Már húsz éve palántázzuk mocsárba a magyar jövőt

Már húsz éve palántázzuk mocsárba a magyar jövőt
2009 április 06 - hétfő, 15:02 Lelkiismeret'88

Az illuminátust csontig kiszolgáló, hűségesen vakoló politikai elit ragyogó tavaszköszöntő matinéval lepett meg mindnyájunkat. A bemutató derekánál járva a képviselői jelmezben fellépő bűnözőknek végre sikerült miniszterelnök-jelöltet állítaniuk. Kemény munkát végeztek, hiszen egy hazaárulókból álló jellemtelen csordában rálelni az egyik leghitványabb egyedre nem lehetett könnyű a feladat.
Közben egyre hangosabbá válik a pártok közti virtuális háború. Rendhagyó, s egyben hátborzongatóan sátáni ez a küzdelem.
Már húsz esztendeje tart az aljas megtévesztés, melyben a küzdő felek a csodával határos módon soha nem ejtenek valódi sebeket egymáson. A látszólagos összecsapás ugyan az aréna küzdőterében zajlik, ám a valóságos áldozatok, a meggyötört milliók mégis a lelátókon hevernek.
Már húsz éve palántázzuk mocsárba a magyar jövőt, s folytatjuk tovább anélkül, hogy az eltelt időszakból bármit is okultunk volna.
A társadalom zömének fonnyadt aktivitása kizárólag negyedéves ciklusokban tér némelyest vissza. Ilyenkor a békés többség a folyamatos unszolás hatására erőt vesz magán, néhány percre magára hagyva győzikét, elvonszolja potrohháját a szavazófülkékig, ahol x-et karcol a számára legvonzóbb pénzügyi ígéretek mellé. Amíg az anyagi szempontok eltakaríthatják az útjukban álló erkölcsöt, a becsületet, a nacionalizmust és az oktatást, nem számíthatunk hosszútávon javulásra.
Sajnos kimondani is őrület, hogy ma nem léteznek olyan pártok a parlamentben melyek ne tipornának lábbal a nemzeti érdekekre. A változás lehetőségétől számított húsz esztendeje virágzik itt nyíltan a magyarellenesség, álnemzetiesség, a fosztogatás és hazaárulás. Látszatra ugyan különféle színben, belülről azonban teljes egységben. Valamennyien a cionizmus szolgálatában állnak és gyűlölnek mindenkit és mindent, ami magyar. A magát jobb oldalinak vetítő Fidesz - kinek saját bevallása szerint is legnagyobb ellensége nem az Mszp hanem a Jobbik - undorodva taszít el és bélyegez meg mindent, ami nem a zsidó érdekeket szolgálja.
Megfigyelhető, hogy mikor a valódi természetét megváltoztatni nem képes ellenzéken időnként megrepedezik a nemzeti máz, az Mszp nyomban a segítségére siet, és egy kis fasisztázással, antiszemitázással, rasszistázással vissza ragasztja az álarcot.
Mégis mit várhatunk a kormányrudat egymás kezéből kitépő, kipában hajlongó, menórába csimpaszkodó parlamenti pártoktól?
És az eredménytelen pótcselekvéseken kívül várhatunk-e valamit önmagunktól?
A Magyarok Szövetségétől - mely zászlóbontó maggyűlésén alig hallható, vérszegény beszédek és tavaszköszöntő muzsikák szórakoztatták a lassan elpárolgó, csalódott közönséget?A tér kiürüléséhez nagyban hozzájárult a zászlószenteléskor elhangzott Mózes és az Ószövetség emlegetése is.
De várhatunk-e bármit is a narancsillattal átitatott Civil Összefogás Fórumtól, mely április hatodikán, a "nem tűrjük" és a "követeljük" egymást váltogató skandáltatásával próbálta megfélemlíteni a kormányt. (Egyébként kíváncsi lennék arra is, mennyi tüntetőnek furdalhatta az oldalát, hogy a "pártfüggetlen" Civil Fórum miből fedezette a méregdrága hangosító és kivetítő eszközöket.) Nem tett jót a rendezvénynek az sem, hogy Jókai Anna, súlytalan beszéde elején rögtön kiemelte, mennyire megveti a tettek embereit, és felhívta a megjelentek figyelmét, hogy ezeket az alakokat vessék ki soraikból. (Ezek után jó lenne tudni, hogy az írónő az 56-os szabadságharcosokat randalírozó huligánoknak, vagy egyszerűen csőcseléknek tartja-e?)
Vajon a társadalom csendesebbik fele, így a gödör alján ücsörögve az elmúlt esztendők tükrében érez-e valami felelősséget?
Bizonyára sokaknak csengenek ismerősen a következő mondatok:
"Nincs értelme, úgy sem tehetünk semmit"
"Mit tudtak volna tenni, hiszen ellenzékben voltak."
"Majd ha sokan lesznek én is kimegyek"
„Nem érek rá, mert festem a konyhát"
"Majd csak lesz valahogy"
Ezen mondatok "szalonképes" gazdái legalább annyira hozzájárultak az ország leépüléséhez, mint a mai napig büntetlenül pusztító politika. A változtatás lehetőségét jelenleg egyetlen parlamenti párt sem hordozza magában. Ezt támasztja alá az is, hogy ez a zsiványszövetség a legnagyobb ellenséget sohasem maguk között, hanem a nemzeti radikalizmusban és nacionalizmusban látja, melyet közös erővel igyekezenek eltiporni.
A legnagyobb probléma, hogy jelenleg Magyarországon a magyarságnak NINCS ÉRDEKKÉPVISELETE, de nem is lesz soha, ha nem képes azt megteremteni magának.
Tisztelt jobb sorsra érdemes, magyar sorsközösséget vállaló honfitársaim! Mindig meg van a változtatás lehetősége. De esély csak akkor lesz, ha olyan szervezethez, vagy személyekhez csatlakozunk, akik nem bánták meg a múltban elkövetett bűneiket, mert nem is volt nekik.
B.L.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elkezdődött a devizahitelesek kilakoltatása
Budapest, 2009. április 7. (Kedd)

Budapesten hétfőn megpróbálták kilakoltatni otthonából az első olyan családot, amely nem tudta törleszteni deviza alapú hiteleit, a kilakoltatást azonban sikerült meghiúsítani társadalmi összefogással, és fizikai kiállással a család mellett - jelentette a Magyar Szociális Fórum Szociális Kerekasztala a kilakoltatást megakadályozókra hivatkozva.

A családot a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetségének (VÉSZ) határozott fellépésére hagyták otthonukban. Az esemény úgy zajlott le, hogy a VÉSZ aktivistái megjelentek az árverésen, ahol négy TV stáb, az MTI, az Ingatlan Magazin internetes újság szintén jelen volt. A haszonleső spekulánsok rendkívül ingerülten, és agresszíven reagáltak a VÉSZ és a sajtó jelenlétére.

Botrányos jelenetek, lökdösődések történtek. A végrehajtó el akarta küldeni a VÉSZ tagjait és a sajtó munkatársait, de ők nem tágítottak az árverés nyilvánosságára hivatkozva. Ekkor a végrehajtó felfüggesztette az árverezést, és kihívta a rendőrséget. A rendőrség semmilyen bűncselekményt, vagy szabálysértést nem tudott megállapítani.

A VÉSZ elnöke kifejtette, hogy a lakóterületeken Gyorsreagálású Önvédelmi Zónákat (GyÖZ) kell szervezni, hogy az emberek odafigyeljenek egymásra, s ha híre megy, hogy valahol kilakoltatást akarnak végrehajtani, összefogjon 30-40-50 elszánt férfi, s kergesse el azokat a felbérelt végrehajtókat, akik úgy próbálnak hasznot húzni mások fizetésképtelenségéből, hogy kilakoltatják őket egyetlen otthonukból - áll a VÉSZ közleményében, melyet a Magyar Szociális Fórumhoz és a Civil Nemzeti Csúcshoz eljuttatott.

A VÉSZ bejelentette továbbá, hogy ügydöntő népszavazást kezdeményez az alábbi kérdéssel: "Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon senkit ne lehessen kilakoltatni jogszerűen elfoglalt egyetlen otthonából?"
---------------------------------------------------------------------------