Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 8., szerda

2.228 - Audie Rácz Era, Fort András: HITELES VEZETŐK? 2. RÉSZ: BAJNAI GORDON

Von: ERA

Gesendet: szerda, 2009. április 8. 12:20
An: Kutasi József

Betreff: HITELES VEZETŐK? 2. rész Bajnai Gordon

 

Audie Rácz Era, Fort András

Szabad Riport / Terra Incognita

Internetes Magazin

( www.szabad-riport.gportal.hu / www.terrainc.gportal.hu)

 

HITELES VEZETŐK? 2. RÉSZ: BAJNAI GORDON

 

Az érzéketlen szoclib bűnözők egyike, Bajnai Gordon, keresztűlgázolt embereken, földönfutóvá téve és öngyilkosságba hajszolva őket. A szoclib politikusok országlablásának a "libaügy" EGYIK eklatáns példája. Felháborító! A lelkiismeretlenség, a pénzéhség és az országos méretű bűnözés az, ami összetartja ezt a rablópártot.

Bajnainak és tettes társainak eszük ágában sincs az okozot károkat nemhogy megtéríteni de még csak enyhíteni sem, hanem tovább folytatják az emberek halálba küldését! A mi pézünkön jól védett, lopott árammal működtetett drága villák kényelmében ez könnyen feledhető. És jó pénzért feledtetni, elhallgatni ptóbálják velünk is. Hát ne felejtsünk!

 

A szocik már egyetlen hiteles embert sem találtak maguk közt, aki, tiszta kezű és hozzáértő lenne. Sem párton belül, sem párton kívül. Az egész szoclib tábor tele van bűnöző hajalamú, hatalomittas "véreskezű" dilettánssal. Csupa vigyorgó "orvgyilkos" - mig kamerába mosolygnak hátbaszúrják a Nemzetet. Hosszú regnálásuk, a "hóhérmunka", az egész országot (most még!) következmények nélküli rablótanyává tette. Nem csoda, hogy lámpással sem találnak a magukfajta közt senkit, aki csak kicsit alkalmas lenne, nemhogy az ország, de még a pártvezetésre sem!

Igyhát nem csoda, hogy a libagyilkos áramtolvaj Bajnai miniszterelnök jelölt lehetett.

 

Elgondolkodtam, amikor Bajnai is arról beszél, hogy mindekinek fájni fog! - ( a kis plagizáló!) Vajon kit értett mindenki alatt?

Eddigi dicstelen "munkássága" kimerült abban, hogy azokat tette tönkre - a legkisebb lelkiismeretfurdalás nélkül -,  akik becsületesen dolgoztak, vállalkoztak, adót fizettek. Most jönnek a nyugdíjasok, családosok, és a még állással rendelkezők! A keze alatt a cégek csődbe mentek, De valahogy érdekes módón, neki és tettestársainak, egy hajaszála sem görbül, magán vagyona is szépen gyarapodott! Míg mások adóság fejében, melybe az ő hazugságai és "hozzáértése" nyomán jutottak, szépen elveszteték, vagyonkájukat, házukat, sőt sokan az egészségüket, az életüket is!

Vajon most is a becsületes, megfogható jövedelemmel rendelkező, szorgos magyarokra gondolt?  Szerintem csak és kizárólag rájuk, a népre. Abban teljesen bizonyos vagyok, saját magukra, a politikusokra, közszereplőkre, a képviselő urakra és hölgyekre nem vonatkoztatta lopott szlogenjét!

Pont azonak nem fog fájni, akikre továbbra sem érvényes a számlaadási, elszámolási kötelezettség, akik most is élveznek adómentességet, vagy nevetséges adókat fizetnek. Feltehetően az ő további pazarló fentartásukat, a kormányzati szintű herdálást nem fogja érinteni, semmiféle megszorítás. Hiszen hogyan is lehetne élni, luxus autók, exkluzív fürdőmedencés házak és nyaralók, ingyen juttatások nélkül!

Honnan is ismerné, mi az ami nekünk fájni fog! Kétkezi munkát életében nem végzett, fogalma sincs arról, milyen az amikor rendszeresen hajnali négykor kell kelni, órákat zötyögni a katasztrófálisan tönkrevert vonat és tömegközlekedéssel! Fogalma sincs róla milyen az amikor rendszeresen - és persze nem hivatalosan, és nem megfizetve -, napi 12 órákat kell dolgozni Hiszen sosem dolgozott keményen. Soha életében nem hozott létre értéket. Semmilyen hasznos dolgot nem tett még. Igaza van Bencsiknek amikor úgy aposztrofálja, mint "TEMEKEZÉSI VÁLLALKOZÓ"-t. Miről beszélnek hát Fletó barátjával, meg a többi haszonlesővel?

És vajon azokon hogyan akar segíteni, akik dolgozni akarnak, de nem kapnak munkát? Mert munkahelyek szűntek meg az ő kezük nyomán!

A kis- és középvállalkozásoknak szánt ezer milliárdok, hogy nem jutottak el hozzájuk? És Hogy lehet, hogy a multiknak mégis mindig jutott? Kedves Bajnai úr, ezeket maga meg a barátai tüntették el! A saját kezükben volt az irányítás, és a lehetőség!

Miből gondolja bárki, hogy, ha eddig dilettáns és hűtlen módon kezelte az ügyeket, akkor most egy egész országot képes lesz rendbe tenni?

Bajnai biztosan tudja, hogy képtelen elvégezni a vállalt feladatot. De NEM IS AZ A CÉLJA!!

Az egyetlen feladata ugyanaz, mint a korábbi mutyizós, fosztogató bagázsnak! Ami még mozdítható, elkótya-vetyélhető (privatizálható) azt még a saját maguk és pénzhatalmi barátaik, megbízóik hasznára lenyúlják!

És a nép?

A válaszuk ebben is ugyan az: "A NÉP DÖGÖLJÖN MEG! DE ELŐBB VEGYÜNK EL TŐLE MINDEN UTOLSÓ MORZSÁT, TASZÍTSUK A KÉTSÉGBEESÉSBE!" azt remélve: tegye már meg nekünk azt a szivességet, hogy önkezével vet véget szenvedéseinek, kilátástalanságának!

Gratuláljunk hát Gyurcsánynak! Bajnai Gordon jó választás volt! Fiatal kora ellenére neki ebben van nagy tapasztalata!

De azért nagyon ne bizzanak ebben az urak! Aki mindent elveszített annak már nem maradt vesztenivalója!

Audie Rácz Era

--------------------------------------------------------------------------------------------------