Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 12., vasárnap

2.282 - Hajma József: Lesújtó ,hogy egy maréknyi hatalomra került gazemb er lökdösi a szakadék szélére ezt az értékes nemzetet!

Von: Hajma József

Gesendet: vasárnap, 2009. április 12. 07:25
An: Kutasi József
Betreff:
Piszok mérges vagyok!

 

Igen! Piszokul mérges vagyok! Mindenki tapsikázik azon, hogy lekoccól Gyurcsány. Nem kéne elengedni! Maradnia kéne, és rendbe tenni amit a  hosszú évek alatt elszurtat! Ha pedig nem menne neki, bíróság el é állítani! Ehelyett mi történik? Pánik szerűen kerestek olyan embert akinek a pofátlansága józan ésszel fől sem fogható. (Találtak is nagy nehezen) Ellenére annak, hogy már tucatnyi éve csak a megs zorító intézkedésekből él a parlament, terveznek újabb és újabb megszorító csomagot. Cs ak félve az anarchiától senki nem merte vállalni. Pedig élhetnének a Magyarok jobban is találék onyságukkal, szorgalmukkal, szaktudásukkal! Lesújtó, hogy egy maréknyi hatalomra került gazemb er lökdösi a szakadék szélére ezt az értékes nemzetet!

 

Rengeteg megoldás lehetne a normál szint visszaállítására. De a mi köztük a legfontosabb, hogy a jelenlegi parlamentből mindenkit eltávolítani! Még a takarító  személyzetet is! Azután lehetne e népnek döntenie, hogy kik kerüljenek oda. S ha már e nemzet szavazott vezéreiről, próba időt adni nekik (amit bármelyik pillanatban megszünt ethet a többség) Utána ne vegyék el a néptől a jogot 4 évig, hogy az alkalmatlansági vizsgán megbukott vezetőt ne válthassa le!

 

Tehát mint a levelem elején említettem...piszok mérges vagyok!

 

MERT MINDEZ NEM ÍGY TÖRTÉNIK!

 

Kívánva szép napot. Hajma József – Pécs

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------