Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 13., hétfő

2.288 - Kérdéseire, válaszol a Kutasi József – Politikai Hírfutár 2.288 bejegyzése.

Nyílt levél!

 

Von: Jövőnk.info szerkesztősége
Gesendet: hétfő, 2009. április 13. 09:02
An: Kutasi József
Betreff:
Olvasta e már lapunkat a www.jovonk.info oldalt..

Tiszteletem Kutasi Úr!

A közelmúltban kaptam Öntől pár levelet, ami arra enged következtetni (mint egyikben írta is), hogy egy önkéntesen indított hírküldő szolgáltatást üzemeltet. Ezen lelkesedése szimpatikussá vált számunkra. Szeretnénk jobban megismerni Önt. Ha megkérhetem bemutatkozásként írna magáról pár sor?

Hány éves, milyen elveket követ, és hogy mi a véleménye a Hungarizmusról.. Olvasta e már lapunkat a www.jovonk.info oldalt..
Várjuk válaszát!

Baráti üdvözlettel: Sólyom Gábor

Áldott Húsvéti Ünnepet kívánok!

-------------------------------------------------

Tisztelt Sólyom Gábor Úr!

 

Kérdéseire, válaszol a Kutasi József – Politikai Hírfutár 2.288 bejegyzése. Ott a Kutasi „Családi Honlapok" is megtalálhatók, mert mi nyíltak, szabadok, igazságosak és becsületesek vagyunk.

Kivonat egy levelemből:

 

„Ez az írás itt egy ismétlés, mert még mindig vannak, akik nem értik meg, – hanem akadályozzák - a tiszteletbeli munkánkat! Mi háttérben, családon belül dolgozunk  és a világon élő, magyarul tudó testvéreinknek, meg más nemzetiségűeknek, továbbítjuk az igazságos tájékoztatót arról, ami az Anyaországban történik!

 

A külföld nem segít – csak a vagyont viszi el - , így nekünk magyaroknak kell, saját erőnkből, a rendszer változást elkezdeni.

Nagyon sok anyagi kérés érkezik. Mi nem tudunk segíteni! A kérő leveleket sem hozzuk nyilvánosságra, mert akkor még több érkezne. Nem ez a célunk! A fő feladat, mennél előbb egy új, szebb, jobb és szabad Magyarországot alkotni. Nem vagyok költő, könyv és újság író. Nem tartozok a Mediához. Önök sokkal jobban papira tudják írni gondolataikat, mind én. Írjanak, de igazságosan! Írják meg a napi életüket. Írják meg a nyolc millió lakos sorsát, … és így tovább.

A Jó Isten nekem ezt a feladatot adta, és én elfogadtam. Senki nem kért meg, hogy csináljam, de csinálom a Magyarországon élő testvéreim javára, hogy legalább legyen egy remény, és érezzék a változás jövetelét. Annak a két milliónak nem kell,  - azt tudom - de hol marad a többi nyolc millió?

Minket senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Abból a kevés nyugdíjból, vesszem el azt a kis pénzt, ami erre a feladatra szükséges. Ez így jó, mert senki felé sem, kötöm le magamat. Független, semleges és önálló vagyok.

A Kutasi József – Politikai Hírfutárt és a Hírlevelet, azonnal beszüntetem, ha a Magyar Hazámban, változást látok.

Végezetül, akiknek a villámposta címe nálam van – legyenek nyugodtak - , biztonságba van!"

Olvasta e már lapunkat a www.jovonk.info oldalt?" Igen! Most megnéztem, és kimásoltam egy kis tájékoztatót!

Tisztelettel és szeretettel,

 

Kutasi József - Jóska bácsi - Jóska

 

www.kutasi.eu

www.jozsef-kutasi.de

www.cserkeszbolt.de.vu

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

 

A JOVONK.INFO a Hungarista Mozgalom hírportálja. Az oldalon közölt írások -változtatás nélkül, a forrás megjelölésével- szabadon felhasználhatóak.
Impresszum | Hibabejelentés | Médiaajánlat | Kapcsolat | Adatvédelem | Támogatás
Copyright © 2009 JOVONK.INFO

Tisztelt Olvasók, Nemzettestvérek!

A Jövőnk.info egy Hungarista szellemiségű hírportál. Lapunkat a Hungarista Szellemi Közösség hozta létre, mely olyan személyekből áll, akik az elmúlt években, évtizedekben kitartásukkal életben tartották a hungarista eszmét, segítették a hungarista mozgalom munkáját, fennmaradását, fejlődését.

Célunk, hogy tájékoztatást adjunk a világban, és a közvetlen környezetünkben zajló eseményekről, és a világnézetünk szempontjából fontosnak ítélt kérdésekre megfogalmazott válaszokat eljuttassuk a magyar tudatú emberekhez.

Tájékoztatást adunk a nemzet egységét, a nemzeti kultúrát, szellemi és testi fejlődést szolgáló rendezvényekről. Kívánjuk a hungarizmust nem csak mint eszmeiséget, hanem mint életvitelt népszerűsíteni.

Közöljük a mozgalom hivatalos állásfoglalásait, felhívásait, valamint ideológiai felvilágosítást végzünk.
Ajánlóinkban olyan oldalakat jelentetünk meg, melyek segítették munkánkat, vagy fontosnak ítélünk meg az erkölcsi, szellemi fejlődéshez.

Világnézetünk elkötelezettségét demonstrálandóan, Győrkös István vezetőtestvér engedélyével vette fel portálunk a Jövőnk nevet. A Jövőnk című kiadvány az MNA belső hírlevele, melynek nyilvánosság számára jóváhagyott írásait szintén átveszi a portál.

Szerkesztőségünk egésze nem tagja az Arcvonalnak, ám tisztában vagyunk vele, hogy a hungarista életvitel csak közösségen belül teljesedhet ki. Elismerjük továbbá, hogy a hungarista világnézet és életszemlélet kizárólag egységben, központi vezetés irányításával, szigorú fegyelem és rendtartás mellett vihető győzelemre.

Várjuk mindazok építő véleményét és közreműködését, akik hajlandóak szolgálatukkal segíteni az egységet. Akár az oldal munkatársaiként, akár más módon hozzá tudnak tenni a közösség munkájához.

Nem fogadjuk el a jelenlegi rendszert és jogalkotásának egyetlen betűjét sem, de a botránypolitizálást sem tűzzük zászlónkra. Világnézetünket mindig hűen és következetesen fogjuk szolgálni.

Hazánk és népünk fennmaradása a tét! Mi jó és igaz cél szolgálatában állunk és ez szentesíti küzdelmünket. Rendíthetetlenül hiszünk küldetésünkben és harcunk győzelmében!

Isten áldását kérjük munkánkra!

Kitartás! Miénk a jövő! Miénk a győzelem!

Jövőnk.info Szerkesztősége

Médiaajánlat

A legtöbb oldal úgy kezdi hirdetési ajánlatainak ismertetését, hogy előtte hosszasan ecseteli az oldal látogatottságát, és a hirdetés fontosságát a versenyképesség megtartása és növelése szempontjából. A hosszúra nyúló mézes-mázas bevezetők után szembesül csak a hirdetni szándékozó tisztelt nagyérdemű a munkásember számára fel foghatatlanul és irreálisan magas hirdetési árajánlatokkal, melyek az ötven-százezer forinttól az egy-két millió forintig is terjedhetnek.

A haszonelvű, a zsidó szellemiséget magában hordozó hirdetési politikát a leghatározottabban elvetjük! Hírportálunkat nem gazdasági érdekből hoztuk létre, hanem azért, hogy a napjainkban a magyarsággal kapcsolatban felmerült kérdésekre, problémákra, kihívásokra az élő Hungarizmus által megfogalmazott nemzetérdekű válaszokat a széles néprétegekhez eljuttathassuk. Történelmi küldetést teljesítünk, melyet akkor is folytatnánk, ha egyetlen ember sem azonosulna elveinkkel, ha senki nem érezné fontosnak tevékenységünket.

A történelmet nem a tömegek írják!

Mindazonáltal mi is tisztában vagyunk az Internet nyújtotta lehetőségekkel, de nem felejtjük el egyetlen percre sem, hogy ez nem a Mi világunk.

Egyelőre nem kívánunk fix hirdetési árakat meghatározni. Hirdetőink felajánlásaiknak megfelelően helyezzük el az általuk megjeleníteni kívánt bannert. Hirdetési szándékát kérjük itt jelezze szerkesztőségünknek.

A hirdetésekből és támogatásokból a számlánkra érkezett összeg felét portálunk a Hungarista Mozgalom céljainak megvalósítására ajánlja fel, másik felét az oldal fejlesztésére és szerkesztő csapatunk erősítésére fordítjuk

(A hirdetés megjelenítésének eszköze a portálon a banner. A bannerek lehetnek egyszerű szöveges, kép vagy animáció médiumok.)

2009. február 14.

-------------------------------------------------------------------------------------------