Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 13., hétfő

2.299 - Prof. Dr. Bokor Imre az MJB elnöke: Bajnai (György) Gordon lázasan készülget folytatni azt, amit a bukott Gyurcsány alatt (kalákában) meg...

Von: Dr. Bokor Imre

Gesendet: hétfő, 2009. április 13. 19:23
An: Kutasi József
Betreff: Magyar Justitia Bizottság postaládája
Wichtigkeit: Hoch

 

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG  (MJB) POSTALÁDÁJA

 

MSZP DALÁRDA

        "Megható" volt látni és hallani  a kapitális hazug  és lebukott leader  (Gyurcsány) búcsúztatásának záró jelenetében  felcsendülő Internacionálé  dallamát és szövegét az MSZP  vegyes kórusának  előadásában.

              Lendvai Ildikó olyan mély átérzéssel és párás szemmel danolászott, mintha Aczélt, Kádárt, Medgyessyt, Némethet, Grószt vagy Kovácsot   búcsúztatta volna!

              A körülötte lévők  cinizmusát  oktatni lehetne  az       éhes proletárok és a végső harcra kész bolsevikok szemináriumi anyagaként. 

              Mindemellett, a  hitelesség, illetve az  aktualitás  érdekében,-     célszerű lett volna az  Internacionálé szövegét   az alábbi  változat szerint  módosítani :

         

         El, el, ti rablói földünknek,

          El, el, te  félnótás Gyurcsány!

          A törlesztés  napjai jönnek,

          Hazugságnak vége már! 

          A múltunkat végképp eltörölni

          Vérszívó   had indulj velünk!

          A Föld fog tőlünk szabadulni,

          Semmik vagyunk és semmik leszünk!

 

         Ez a sarc lesz a végső,

         Csak  köddé válni  hát.

         És ismét magyarrá lesz

         Holnapra a hazánk.

 

TABAJDI CSABA ÉS TÁRSAI

       A jól kereső EU-s (MSZP-s és SZDSZ-es) képviselőink permanensen bizonygatják, hogy  van  még a "tarsolyukban"   néhány olyan defektes  gondolat, amelyeket   érdemes közhírré tenni, igazolván   nagyfokú tájékozatlanságukat ,  elfogultságukat  és/vagy antimagyarságukat.

       Legutóbb Tabajdi honatya  döbbentette meg a közvéleményt azzal, hogy nem látott hasonlóságot a hitlerizmus  és a sztalinizmus  között. 

       Nem ártana, ha az EU  pazar épületét elhagyná és elzarándokolna  néhány évre egy  orosz internáló-táborba, vagy figyelmesen elolvasná Szolzsenyicin: "A GULÁG SZIGETCSOPORT" c. "kétkötetesét", és ha ezt követően is ragaszkodik az álláspontjához, akkor  (amíg nem késő)     sürgősen  keressen fel  egy neves      elmegyógyászt!

 

GYURCSÁNY UTÓDJÁRÓL

        Bajnai  (György) Gordon lázasan készülget folytatni azt, amit a bukott Gyurcsány alatt  (kalákában) megkezdtek: kifosztani az országot,  tönkretenni a gazdaságot, teletömni a zsebüket és holdudvaraik tarisznyáját a választásokig,  mivel egy év alatt többet "kuporgathatnak" össze, mint egy fizikai munkás  egész élete folyamán.   Vagyis: az utolsó pillanatig kihasználni a  csalással szerzett lehetőségeiket,   vigyorogva,  hanyag eleganciával és vastag arcbőrrel.

          Az MSZP és az SZDSZ  semmibe  veszi az emberek akaratát, a közvélemény követelését,  bújócskáznak a  törvények és  jogszabályok  "kiskapuiban",  bízva  az állig felszerelt rendőrségben,  Fodor  Gábor  sztaniolba csomagolt  aljasságában, Dávid Ibolya  kétszínűségében  és  megtévesztett (gügye)  párthíveik vagy szimpatizánsaik  szavazataiban.

          Bajnai ügyesen előkészített új pozíciójánál az "ügyintézők"  viszont nem vették figyelembe, hogy  a még a politikában kevésbé jártas emberek  számára is megdöbbentő, hogy  Gyurcsány egyik cinkosa, valamint munkatársa, sötét   (kétes)    gazdasági ügyekkel terhelt  személy,  "botcsinálta" közgazdász,   sokak sírba küldője vagy megnyomorítója,  vegye át Gyurcsány  elkoptatott stafétabotját.

           A többismeretlenes képlet  megoldása rendkívül egyszerű:  (1)tartalmazza az ország  további kifosztását,  (2) tartalmazza a lebukott miniszterek és  holdudvaruk  több milliós nagyságrendű végkielégítését,  (3)tartalmazza az új "jövevények"  és holdudvaruk  bőkezű dotálását,  (4) tartalmazza a kispénzű réteg további sanyargatását,  végül pedig   (5)tartalmazza  a következő  kormány ellehetetlenítésének  anyagi előkészítését.

 

 LENDVAI ILDIKÓ

        A kádári éra  (egyik) jogfolytonosságát biztosító szapora pislogású,  lassan beszélő-hazug hordószónok elérte élete eddigi legnagyobb  sikerét,  elnöke lett annak a pártnak, amely  hajdanában  tömeges gyilkosságokkal,  kínzásokkal,  börtönökkel, munkatáborokkal, cenzúrákkal,  határzárakkal,   hamis ideológiával,  kirekesztésekkel,  "személyi kultusszal"  és  számos más  jogtipró intézkedésekkel  biztosította a hatalmát.

         L. I. öröme határtalan volt  az elnöksége  megszavazását követően, bár   kihangsúlyozta, hogy  egyedül nem fogja kimosni pártja szennyesét, ezért   két-három személy  bevonását kérte a nagymosás segítésére.

          L. I. soha nem fogja megérteni, hogy a Kun Bélával kezdődő, Rákosival folytatódó és Gyurcsánnyal  záródó párt-szennyes kimosására  a világ összes mosógépe sem  lenne elegendő.  Ebben a szennyesben benne vannak:  a Lenin-fiúk,  a koncepciós perek, a kitelepítések, a kulákverések, a kádári árulások,  a megtorlások (a kivégzettek meggyalázása, a hozzátartozók  szenvedésének   ördögi  módszerrel történő  fokozása,   a  recski,  tiszalöki, márianosztrai és más táborok létrehozása,  a nemzeti jelképek és ünnepek "átkeresztelése",  nemzeti nagyjaink és   hőseink bemocskolása),  a külhoni   magyarok feledtetése és megtagadása,  stb., stb.

          Talán egy Csendes-óceánt megtöltő mennyiségű Clorox  segítene valamit   Lendvainak, ha  tudna mosni és ereje, valamint ideje lenne  ilyen irdatlan mennyiségű szennyes mosásához.

 

SZILI KATALIN

         A népszerűségi listán  stabil (és előkelő) helyet elfoglaló  "házelnök-nőről" kiderült, hogy 24 milliót "kaszált"  be  eddig olyan címen, amelyet beosztásából kifolyólag  (folyamatosan) megkapott (igénybe vett).  Nyilatkozata szerint  törvényesen     járt neki  ez a "summa", mint   ahogyan az OGY képviselők többmilliós    (számla nélküli)  pénzfelvétele  is törvényesnek minősül, csak a  kispénzű újságárusoknak, zöldségeseknek,  trafikosoknak  vagy "hasonszőrűeknek" kell  minden egyes forintról elszámolni, mert  őrájuk más törvények  vonatkoznak,  amelyek  eltérőek a  választópolgárokat érintő törvényektől!

            A Tisztelt Ház elnöknője néhány  semmitmondó (lényegtelen)  MSZP ellenes  megjegyzésével  elnyerte  a  naiv és  jószívű emberek  szimpátiáját, de e mellett   (minden eshetőségre készen) megtette a  megfelelő lépéseket Pécs város polgármesteri székének elnyeréséért, mert  meglehet, hogy a  "mani" ott sem lesz  sokkal kevesebb, mint jelenleg, és ott sem kell többet tenni az országért, mint amit eddig tett! 

 

BOKROS LAJOS

        A dúsbajszú  kvázi-közgazdász EU parlamenti tagságára  hozott  MDF-es jelőlés,  egyaránt jelzi Dávid kalaposelnöknő (és pártja) szegénységi bizonyítványát,-  Márai Sándornak, a kommunistáktól való megszabadulás nehézségét taglaló  tételének  igazságtartalmát,-  valamint  a hithű párttagok minden  "zsíros" beosztás betöltésére  való alkalmasságának  bizonyítását.

          Bokros kvázi-közgazdász a "megszorításokban" jeleskedett,  ezzel  nyerhette el  Dávid Ibolya tetszését, mert egyéb  hasznosítható  téziseit eddig ügyesen titkolta a nyilvánosság előtt. Az EU parlamentben  is hirdethetné  tanait,  néhány évig szépen eléldegélhetne  ezzel a  gazdag  tudáshalmazával.

           Nem lebecsülve a zenebohócok  munkáját,  emlékezzünk arra, hogy egy  közismert és  tehetséges  cirkuszi  bohoc-komikusunk  Kossuth-díjat kapott azért  az egy  mondatáért, amelyet évtizedeken át  képes volt  minden fellépésekor elmoldani a  "nagyérdeműnek" ekképpen: "VAN MÁSIK!".

            Tévedések elkerülése végett: Kossuth díjas zenebohócunk  nézők  százezreit  nevettette meg,  többféle hangszeren játszott,  gyakran jutalmazták vastapssal  a produkcióját és  külföldön is  igényelték a fellépését. Itt csupán arról van szó, hogy  Bokros  is kaphat még Kossuth díjat, ha  sokat emlegeti a "megszorítás" szavacskát, de  félő, hogy  sehol sem kap tapsot  és  tojással csak azért nem dobálják meg, mert miatta senki sem kíván  két évig  börtönben üldögélni.

 

RENDŐRSÉGÜNKRŐL

           Sajnálattal kell szóvátennünk, hogy a rendőrség köreiben (egyes szerveknél és személyeknél) ÁVH-s (vagy KGB-s) módszerek alkalmazás történt az őrízetbe vett személyekkel szemben.

            A közismert részletek ismertetésétől eltekintve figyelmeztetnünk kell az érintetteket és vezetőiket, hogy  egy új, demokratikus kormány létrejöttét követően nem marad el  a felelősségre vonás és a törvényes retorzió!

            Nem  árt, ha ezt figyelembe veszik  a túlkapásokat elkövetők vagy cinkosaik, és ne érezzék biztonságban magukat azok, akik  védtelen emberekt inzultálnak, vagy nemzeti szimbólumainkat  gyalázzák meg!

            Arra kérünk minden állampolgárt, hogy  felvonulások (tüntetések) alkalmával  minél többen vigyenek magukkal álló vagy mozgókép rögzítő  eszközöket, és  legyenek készek felvételek készítésére, majd archiválják a felvett anyagokat  és tárolják arra az időszakra, amikor a rendőrségnek olyan vezetői lesznek, akik  eleve megakadályozzák  beosztottjaik brutális tevékenységét.  

        A népellenes parancs végrehajtásának megtagadása minden fegyveres testület  tagjainak joga és kötelessége!

           Ha pedig ilyen jellegű utasítást a kormánytól (kormányfőtől) kapnak, akkor az országos főkapitány   erkölcsi (és hivatali)  kötelessége választani a visszautasítás vagy a lemondás közül.  A nyugati demokráciák többségében a rendőrség (csendőrség)  legfelsőbb vezetői abban az esetben is benyújtják a lemondásukat, ha  testületük bármelyik tagja (csoportja) olyan fogvatartási vagy  vallatási  módszerekhez folyamodott, amely  az elmúlt években nálunk  ismételten előfordult. 

           Hasonló események rendítik meg az állampolgárok bizalmát a  rendőrökkel  szemben, holott  döntő többségük felelősségteljes, tisztességes és rendkívül nehéz munkát végez, de a szadista hajlamú tagjaik  foltot ejtenek minden rendőr egyenruhájára.

 

NEM LEHET ELHALLGATNI 

            Nehéz szívvel, de vállalva  az eretnekség vádját,  szóvá kell tenni, hogy  minden pártnak vagy  szervezetnek sokkalta nagyobb körültekintést kellene felmutatni az EU parlamentbe jelölt személyek kiválasztásánál.

              Eddigi tapasztalat szerint a jelenlegi EU- képviselőink  tekintélyes százaléka sem szakmai sem emberi értelemben nem felel meg az elvárásoknak.  Egyesek  hazánk lejáratását tűzték a zászlaikra (Tabajdi, Eörsi),  mások érdemi munka nélkül morzsolgatják brüsszeli időtöltésüket.

              EU-s képviselőink többsége nincsen egy súlycsoportban a külföldi delegátusokkal,  Tőkés László például  - rövid tevékenysége során - egymaga  többet tett (többet produkált és több eredményt ért el), mint hazánk  küldöttei, akik még a tőlük elvárható  itthoni munkabeszámolóikkal is   adósaink (átvéve  honi  OGY képviselőink  ezirányú "gyakorlatát")elentős részét is).

               Az MSZP   Göncz Kingát  indítja első  jelöltként,  aki  külügyminiszterként sem bizonyította  rejtett képességeit.  Szent-Iványi István SZDSZ-es első helyezett  említést sem érdemel, alighanem Bokrossal egyetemben kénytelen lesz "sebeit nyalogatni" a választásokat követően.

              Kirívónak tűnik  a FIDESZ részéről Deutsch (alias:Deutsch-Für) Tamás  jelöltsége, akinek szakmai ismerete,   eddigi  munkássága, tapasztalata és nem kifejezetten példamutató magánélete  aligha  predesztinálja arra, hogy európai szinten tevékenykedjen, hiszen még  itthon, -  egy szűkebb területen (sportvonalon) -   sem csillogtatta  meg  erényeit.

              Nagy kár lenne abba a kádári hibába esni, hogy az egyes személyektől való megszabadulást  "felfelé buktatással"  valósítsák meg,  ez történt Kovács Lászlóval is, akit minden posztra alkalmasnak tartottak, és aki minden posztot elvállalt  (bátran és merészen)  mindennemű előképzettség nélkül.

               Követendő példának kellett volna elfogadni Morvai Krisztina jelölését, aki képzett, bátor, bizonyított és következetesen kiáll  az emberi jogok megvalósítása mellett, a "burkolt"  diktatúrák  ellen.

 

                                                                                                                            (Prof. Dr. Bokor Imre)

                                                                                                                    az MJB elnöke 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------