Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 14., kedd

2.300 - Rozgonyi Ernő honlapja http://www.rozgonyierno.fw.hu/ : Hol volt, hol van a magyar értelmiség, hol vannak a keresztény egyházak?

Von: Tibor Kalman: Ezt kérdezem én is, olvassátok az alábbi ösvényen, szeretettel, Tibor

Gesendet: hétfő, 13. April 2009 23:23
An: Kutasi József
Betreff:  Rozgonyi Ernő honlapja
http://www.rozgonyierno.fw.hu/

Rozgonyi Ernö: Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözlöm honlapomon. Remélem, Ön is úgy gondolja, hogy minden tisztességes magyar ember joga és kötelessége szót emelni, tiltakozni az olyan gazságokkal szemben ami hazánkat, nemzetünket éri, az utóbbi 20 évben sajnos naponta. Ráadásul a mi verejtékünkből, pénzünkből.

Hihetetlen, ami velünk, magyarokkal történt és történik. Népet, nemzetet úgy még nem aláztak, gyaláztak meg, mint minket, miközben saját állami vezetőink segítségével kifosztottak, kiraboltak, mindenünkből kiforgattak. Nem csak a felhalmozott nemzeti vagyon, de odalett magyarság tudatunk, történelmünk és kultúránk is. Sárba taposták önérzetünket, szemen köptek, megaláznak minden percben.

Hol volt, hol van a magyar értelmiség, hol vannak a keresztény egyházak? Természetesen tisztelet a csekély számú kivételnek. Szeretnék honlapommal hozzájárulni ahhoz, hogy minél több ember tisztábban lásson, felfigyeljen összefüggésekre, felismerje a folyamatot és a szándékosságot, ami törvényszerűen vezetett mai /2009/helyzetünkhöz, szinte teljesen függetlenül a gazdasági világválságtól, ami csak gyorsított a következmények beálltában, de nem lehet helytartóink menlevele.

Honlapom e mellett talán azt is érzékelteti, hogy milyen nehéz harc, mennyi csalódással járó küzdelem egy ilyen szándékosan szétrothasztott társadalomban igaz társakra lelni és ezért milyen nehéz mindennek, ami magyar és tisztességes az önszerveződés és összefogás. Ez utóbbi volt mindig a törekvésem, sajnos nem sok sikerrel. Kérem, írásaimban, gondolataimban ne a pártcímkéket nézze. Vegye észre, hogy mindig csak és kizárólag a magyar nemzeti érdekek vezéreltek és ezért mondanivalóm is ennek tükörképe.

Köszönöm, hogy megtisztel figyelmével!

 

Rozgonyi Ernő, volt országgyűlési képviselő

2009. március 10.

Kapcsolat: ebura@cia.hu; rozgonyierno@fw.hu

-----------------------------------------------------------------------------------------------