Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 2., szombat

2.441 - Jager Lajos: Két éve döntöttem úgy, hogy ebből a bandából, amelyik a Hazámat rombolja, elég volt!

Von: Jager Lajos

Gesendet: Samstag, 2. Mai 2009 14:46
An: Kutasi József
Betreff: 2.398 - Neufeld Róbert, Író és közgazdász, Svédország: De a jólét legtöbb bizonyítéka csak egyfajta kölcsön árán lett elérhető,

és ez az, amit most az ország, a nép olyan keservesen kell megfizessen.

 

Kedves Jóska!

 

Minden tiszteletem a külföldön élő, olyan Magyaroké, akik figyelemmel kísérik eredeti Hazájuk és Népe sorsának alakulását. Én is éltem, mint írásaimból tájékozódtál, és dolgoztam  külföldön. Van összehasonlítási alapom, más népek életmódja, gondolkodása, nemzeti öntudata, politikai érdeklődése, t tájékozottsága a világ és közvetlen hazája dolgaival kapcsolatban.

 

Közel ötven évet töltöttem a Magyar gazdasági élet terület én, beruházások megvalósítása kapcsán, az Ország építésében, "élvezve" a mindenkori politikai hatalom működését. Két éve döntöttem úgy, hogy ebből a bandából, amelyik a Hazámat rombolja, elég volt! Most már nyíltan szembefordultam velük és csak az motivál, hogy minden megszólított honfitársamat meg tudjam győzni arról, hogy nekünk, olyan embereknek, kell kiharcolni a Magyarok igazságát, akik évtizedek óta építették Hazájukat, annak ellenére, hogy minden eredményünkként meg kellett küzdenünk, még a megélhetésünk árán is!

 

Olvasva Neufeld Róbert írását, aki közgazdásznak vallja magát  azt akarom kifejteni, hogy aki a távolból figyelte Honfitársai éle tét az elmúlt évtizedekben, és tájékozatlan a hazai társadalmi és gazdasági összefüggések tekintetében, ne kritizálja és ne alkosson véleményt a Magyarországon élő emberekről, mert ez nem tisztességes!

 

Örüljön, hogy ma egy más társadalmi környezetben,  jó anyagi körülmények között élhet.

 

Remélem, és én is azon dolgozom, hogy a hazai értelmiség segítségével a Nép az Istenadta Nép, rájön, hogy neki kell a saját jövőjét, sorsát építenie és nem mások által kitalált elméleteket magára húzni, gondolkodás nélkül a nemzeti sajátos águk figyelembe vétele nélkül, mert ebben csak feszengeni, kínlódni és előbb-utóbb ebből kitörni fog!

 

Nos, mára ennyi. Üdvözlettel, a Vadász

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------