Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. május 10., vasárnap

2.467 - Cserhátiné Horn Ilona: Bagó Andrásné Zsigai Klára törvénytelenül törvényes kilakoltatása ügyében írok Önnek pár keresetlen Magyar Szót, ha nem bánja.

Von: csillag
Gesendet: hétfő, 2009. május 4. 21:22
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Kérés..

 

INSZOL Zrt.

9024.Győr, Orgona u.10.

Sági Géza

Igazgató

 

T. Igazgató Úr!!

 

Bagó Andrásné Zsigai Klára törvénytelenül törvényes kilakoltatása ügyében írok Önnek pár keresetlen Magyar Szót, ha nem bánja. Bánni fogja megjegyzem, köszönje önmagának. Nem tűröm, nem tűrjük tovább, mi Magyarok -ezt többi Magyar Honfitársam nevében is kijelentem- Győr városának helyi, kisstílű, hatalmaskodóinak, kiskirályainak önkényuralmát, ezt a trehány, korrupt, Magyar-ellenes vezetési szellemet, amellyel Önök rátelepedtek arra a szerencsétlen és jobbsorsra érdemes Magyar Városra!!

Munkájuk Magyar-ellenes, emberellenes, állampolgár ellenes tevékenység!! Pontosan itt van az ideje annak, hogy megtanítsuk Önt, Önöket arra, hogy ez itt

Magyarország, ha még nem hallott volna róla. Ezt most annyira meg fogjuk tanítani Önnek, Önöknek, hogy örök életre fognak rá emlékezni.

Ezt a figyelmeztetést viszont -Önön kersztül- minden olyan városvezetőnek, vezetőknek küldöm, akik hasonlóképpen teszik tönkre polgáraik életét, sorsát.

Ezen kis hangulatjavító bevezetés után rátérnék a lényegre:

Ne merészeljék Zsigai Klárát kilakoltatni, mert törvényes bérleti jog  birtokában van: ha jól tudom, márpedig igen, pontosan az INSZOL kérte a kilakoltatás

végrehajtását, és 2002. április 30.-án az INSZOL kötött határozatlan idejű lakásbérleti szerződésmódosítást is, Bagóné Zsigai Klárával, elismerve a bérleti jogának folytonosságát. Lakbért is az alapján fizet! Mit is akarnak ezek után tőle??

Jogosan , törvényesen lakik, tartózkodik a lakásban, tehát a kilakoltatási szégyenletes eljárásukat azonnal állítsák le!! Azonnal állítsák le!!

Remélem megértette ezt a felszólítást!!

Kérdésem a következő: miért nem szégyelli Ön ezekért magát?? Az Ön helyében, én már a föld alá bújtam volna szégyenemben!! Szeretném tudomására hozni, hogy én ebben az ügyben hatalmas hírverést csináltam az Interneten felháborodásomban, ennek következtében már nem csak itthon,  de határon túl is

hatalmas felháborodással kísérik figyelemmel az emberek ezt ügyet.

Ez itt lent ismerős??:

(HIR TV -- KERESZTMETSZET 153. ADÁSA. 2006. FEBRUÁR 22., DUNA TV 2006. 03. 03. Kiemelt hírekben). A műsorokban Wajzer Gábor, a Lakásiroda vezetőjeként kérdésre elmondta, hogy:

"Igen, találkozunk olyan ügyekkel, ahol, felvetődik a hanyagság, ez vitathatatlan, ahol lehet meg is, próbáljuk ezeket így utólag rendbe tenni, és orvosolni.

Van, amit nem lehet,tehát nyilván évtizedes sérelmeket nem fogunk tudni kijavítani. Lehetőséget mindenkinek megpróbáljuk megadni, de hát helyretenni az akkori időszaknak a hibáit, azt hiszem, hogy nem a mi dolgunk és nem is fogjuk tudni soha megoldani."

Kijelentette azt is, hogy:

"Nyilván valaki tévedett. Azt, hogy a bérlő volt, vagy az akkor őt kijelölő szerv volt, azt hiszem ez nem az én dolgom eldönteni."

Nem fűzök fentihez kommentárt, mert a polgár(utáló)mesternek és pár beosztottjának már megírtam, amit kellett. Talán kérdezze meg őket!!"

Tehát követelésem: azonnali hatállyal ismerjék el Bagó Andrásné Zsigai Klára becsületes Magyar Állampolgár lakáshoz való bérlői jogait, azonnal fogadják el az INSZOL és nevezett Zsigai Klára közt létrejött, 2002. ápr. 30-án szabályosan, törvényesen megkötött bérleti szerződést!!

Ez nem túl sok kérés, ugye Kedves Igazgató Úr?? Mindössze annyi, amennyit kötelessége lenne Önöknek -mint Győr város  vezetőinek- betartani minden felszólítás nélkül.

Várom villámgyors válaszát!! Villámgyors intézkedésre van szükség, mert 13 év állt rendelkezésükre  ennek az Önökre nézve szégyenteljes ügynek a törvényes lerendezésére, de nem tették meg!!

Itt az idő, még megteheti, de ne feledje, hogy már csak 1-2 napja van rá.

Cserhátiné Horn Ilona

csillag41813

------------------------------------------------------------------------------------------