Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 6., szombat

2.712 - Potyók Béláné: Nem a torzsalkodások és üzengetések ideje van itt most, hanem a higgadt gondolkodás és cselekvés idejét éljük!

Kedves Potyók Béláné!

 

Önnek a szerzőjéhez kell fordulni, nem hozzám! Írhat részére egy elektronikus levelet,amit én címére továbbítok! Igaz szeretettel, Kutasi József

 

„2009. június 6.

2.709 - Szemenyei-Kiss Tamás: FIDESZ-KDMP... ez milyen párt lehet? MCF ROMA Ö - és ez?

Figyelem!

Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, mely nem a mi álláspontunkat képviseli, nem felelünk. Azért csak a szerzők vállalják a felelősség

Von: potyokneirma@gmail.com

Im Auftrag von Irma Potyókné
Gesendet: szombat, 2009. június , 6. 10:44
An: Kutasi József
Betreff:  2.701 - Magyarok Szövetsége: TÁRSADALMI SZERZŐDÉS ÉS ALÁÍRÁSA > Az említetteken kívül senki más nem jelzett vissza. <

 

Kedves Kutasi József!

 

FIDESZ-KDNP És nem KDMP! Keresztény Demokrata Nép Párt! Nem kell szerintem sem mindent aláírni amit kitalálnak egyes szervezetek, vagy egyes személyek!

 

Nyílván van mindennek ideje, módja, Én legalább is így tanultam az iskolában és nagyon jó tanáraim voltak! Az a baj, hogy most mindenki diktálni szeretne, de néha azt sem értik az emberek, hogy honnan és mi végből jönnek elő a diktátorok!

 

Talán inkább higgadtan kellene gondolkozni és cselekedni! A Fidesz jelenleg ezt teszi és a legnagyobb népszerűségnek örvend! Ha nem lett volna annyi hívő lélek 2002-ben, akik elhitték a sok hazugságát az MSZP-nek, és nem szavazták volna vissza a hatalomba azokat, akik tönkre tették az egészet amit a Fidesz elindított, most nem tartanánk itt! Megérdemlik a sorsukat és legalább most talán felébredtek, na nem mindegyik, de sokan!

 

Nem a torzsalkodások és üzengetések ideje van itt most, hanem a higgadt gondolkodás és cselekvés idejét éljük! Ha a Fidesz mindenkivel mindent aláírna és mindenkinek mindent megfogadna, nem hiszem, hogy az bárkinek is hozna valami hasznosat! IGEN! Csak egy 2/3-os Fidesz győzelem tudja beindítani az ország sorsának jobbra fordúlását és nem máról holnapra lesz kolbászból a sövény! Azt biztosan tudom, hogy ha 2002-ben nem csalják el a választásokat, most nem itt tartanánk!

 

Jó egészséget és jó szavazást kívánok mindannyinknak: Potyók Béláné

--------------------------------------------------------------------------------------