Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 6., szombat

2.720 - Ki vállalja ezekért a felelősséget közületek?? Kérdezi Tőletek, csillag41813

Von: csillag
Gesendet: szombat,2009. június 6. 16:13
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Ki vállalja ??

 

MAGYAROK!! Az igazi megoldás teljesen egyszerű: a pártok nélküli élet!! Minden bajunk forrása az, hogy képtelenek vagyunk ezt belátni, de még átgondolni sem akarjuk..

 

A pártok bojkottálása, megtagadása, elhagyása azért, hogy létrejöhessen végre a Magyar Összefogás, de nélkülük!! Meg kell tanulnunk a leckét végre. Meddig várunk még?? Különben megint eldobjuk önmagunktól az életet, ezzel elvesszük erőszakkal az Országunk életét is, mint már annyiszor a történelemben.

Ki akarhatja ezt közületek?? Ki vállalja közületek a felelősséget a Haza és a Magyarok Népe ellen elkövetett, tudatosan végrehajtott és legújabb élet elleni cselekedetéért?? Aki szavaz bár melyikre, bár melyik alávaló pártra, az nem vállalja ezt a felelősséget!! Az a könnyebb és súlytalan de a Hazára nézve halálos utat választja.

 

Ezt mondom!!

 Ha nem tesszük meg most amit meg kell, mit mondanak ránk, milyen szitkokat, átkokat szórnak ránk az utánunk jövő Magyarok, a mi utódaink?? A jövő rabszolgasorsba születő és szenvedő eljövendő Magyarok, a mi leendő utódaink, akik még meg sem születtek?? Bár jobb lenne, ha meg se születnének, ha most és itt, mi -akiknek kötelességünk lenne- nem tesszük a dolgunkat. Milyen világra fognak ők megszületni??

 

Szerintetek imába foglalják majd "szent neveinket"?? Úgy pár 10 év múlva.. Ha még tudnak majd jönni egyáltalán??

 

Ha igen, ők már igazi rabszolgaként fognak megszületni. És nem fogják tudni, mi a szabadság, mi a Haza, mi a Hazaszeretet, melyik az ő Hazájuk a sok közül. Talán azt sem fogják tudni, ki az anyjuk, apjuk. Csak annyit tudnak majd, hogy ők rabszolgák és uraik kiszolgálására vannak hivatva és kötelezve.

Születéskor már a bőrük alá ültetik az átkozott csipet, ezzel lesznek kénytelenek élni és azt hiszik majd, ez így természetes. Nekik már a rabszolgalét lesz a természetes és ennek okai mi leszünk!!

 

Ki vállalja ezekért a felelősséget közületek?? Kérdezi Tőletek, csillag41813

--------------------------------------------------------------------------