Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. június 6., szombat

2.717 - Cserhátiné Horn Ilona: A világ összefogott ellenünk és a végünket akarja. Nem engedjük, nem hagyjuk, mert mi vagyunk a MAGYAROK!! GYERÜNK MAGYAROK!!

Von: csillag

Gesendet: szombat, 2009. június 6. 12:28
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: GYERÜNK MAGYAROK
!!

 

Most, mint köztudott, minálunk éppen a legújabb népszavazási ingyencirkusz a népnek, vagyis a ennek a "felülről" irányított levezénylése van folyamatban. Itthon,  a mi Magyarjaink azt képzelik, hogy minálunk létezik már a nemzeti oldal és ők most annak a jelöltjére fognak szavazni. Én itt is, mint már több helyen, igaz lelkiismeretemmel kijelentem, hogy nincs ilyen.

 

MAGYARORSZÁGON  MA  NINCS  NEMZETI  OLDAL!! Egyszerűen nincs, nem létezik ilyen. Csak emberek vannak, akik  arról álmodoznak, hogy igenis van és arra pártjelöltre, EP képviselőjelöltre fogják szavazataikat adni, kiben a nemzeti oldali elkötelezettséget bizonyítva látják.

 

AMÍG  MAGYARORSZÁGON  PÁRTOK  VANNAK,  LÉTEZNEK, ADDIG  NINCS  ÉS  NEM IS  LESZ  NEMZETI  OLDAL! Mert nem lehet, mert éppen a pártok létezése és  az emberek pártoskodása akadályozza meg az egységes nemzetben való gondolkodást, az egységes Magyar szellemiség kialakulását, a Magyarság összefogását és erejét.

 

Mert az emberek nem tanulnak! Teszik ugyanazt vég nélkül amit megszoktak. A beidegződések rabjai. Amíg pártokban képesek csak gondolkodni, addig itt nem lesz egységes nemzet!! Ha pártok nélküli egységes nemzet vagyunk, már nem is kell nemzeti oldal, mert ebben az esetben a nemzet egysége létrejön, annak minden tagja ugyanazt akarva nemzete érdekében létezik,  dolgozik,  tesz és akar. Kivéve az ország és hazaárulókat, de ezeket az egységes nemzet tagjai elkapják és megbüntetik, miként azok tetteikkel ezt a büntetést kiérdemelték.

 

Két lehetőségünk van:

 

1.szavazunk a pártokra, vagyis életben tartjuk, tápláljuk ezeket, szavazatainkkal felhatalmazva őket a további rablásra, tolvajlásra, kifosztásunkra,  magyarirtásra = nemzethalál = HALÁL

 2.bojkottáljuk a pártokat, ezzel eltakarítva ezeket az életünkből  = egységes nemzeti tudat, öntudat kialakulása  =  ÉLET

 

Lehet választani..

 

Mindegy, hogy ki melyik pártra szavaz A gazdáikat ez egyáltalán nem érdekli. Csak a szavazatunkkal adott felhatalmazásunkra van szükségük a további szabadrablás elkövetésére.

Tehetik, hiszen mi hatalmazzuk fel további ténykedésre őket erre szavazatainkkal!! Hogy aztán mi az amit tenni fognak? Nem nehéz kitalálni. Azt, amit eddig. Mindenképpen az a párt lesz kikiáltva győztesnek, amelyiket ők, a pártokat működtető gazdák akarnak, amelyiknek a győzelmét előre meghatározták, eltervezték, mint következő lépésüket ellenünk.

Magát nemzetinek valló párt, vagy szövetség??  Hazudnak mind!! Gazdáik tudják mit akar hallani a Magyar! A szócsöveik  -a pártok-   pedig jól betanulták, megtanulták ezeket a

jól összeszedett, megválogatott, a Magyarságra drogként ható mondatokat, darálják, hadarják, hangoztatják is hangosan, szónokolva szakadatlanul -és vég nélkül minden elképzelhető helyen, még az otthonainkat sem kímélve,  ott is ránktörve,-   amivel megbízták őket.

 

Az emberek pedig mint dróton rángatott, irányított bábok, vagyis szófogadó szavazóautomaták rohannak élni demokratikusnak hitt jogaikkal és szavaznak vég nélkül, abban a tudatban, hogy a Hazáért tesznek. De nem értik, hogy a haza ellenségeit hatalmazzák fel szavazataikkal arra, hogy tovább raboljanak, fosztogassanak rongáljanak háborítatlanul, mint ahogy eddig is tették.

 

Nem fogják fel, hogy nálunk minden  működésre (és a magyarság megosztására) engedélyezett és hivatott párt,  -minden, magát akármiyen nemzetinek, jobboldalinak kikiáltott és  híveket gyűjtögető, toborzó szövetség és tömörülés 1 kutya kölyke. Mindnek ugyanaz a  szülő anyja.. Mégpedig az, aki a háttérben megbújva megszülte, létrehozta ezeket és működteti, mert ezzel osztja meg a Magyarságot azért, hogy ne alakulhason ki még véletlenül se az igazi Magyar egység és összefogás. A pártok ezt az egységet hivatottak megakadályozni minden erejükkel és teszik is mint hűséges kutyája az ő közös gazdájuknak. Ahány párt, annyi köréjük gyülekező és átvert csoport, szimpatizánstömeg és már ki is van végezve a Magyarság egysége.

 

Ezt könnyű belátni, ha gondolkodunk. Miért nem értenek egyet a különböző pártok, pártocskák körül gyülekező tömegek?? Azért, mert ahány párt, annyi hazudott pártprogram, annyi féle nézetű embercsoport különül el egymástól amennyi párt csalogatja őket. Igy soha nem fog kialakulni a Magyar Összefogás!! A pártok nem engedik ezt meg, ezért vannak, ez a feladatuk és az emberek ezt nem veszik észre, mert nem hajlandóak önállóan gondolkodni . Szeretik, ha mások gondolkodnak helyettük, vagyis közvetlenül a pártok,  -akiket pedig a közös gazdájuk  irányít,-   mert akkor nekik, állampolgároknak semmit nem kell tenni, azt gondolják kedvenc pártjuk mindent elintéz helyettük, csak szavazni kell rájuk.. (Ez igaz részben, mert  jól elintézték a Magyarság sorsát eddig is, pl. mostanában fosztanak meg sokakat, százezreket végleg, egyetlen otthonuktól!!) De ez nem csak hazai sajátosság, minden nemzetnek  az átka és akadálya, nemzeti egysége kialakulásának ellensége a pártok létezése és az emberek pártokhoz, pártoskodáshoz  való ragaszkodása.

 

Még szerencse, hogy a vasárnapi népszavazásnak nincs nagy tétje. Ott abban az átkozott EP-i sorokban üldögélve, hatalmas pénzeket zsebrevágva nem lesz idejük az éppen ügyeletes  -és sajnos általunk odaküldött- országrontóknak sokat ártani nekünk. Hogy miért mondom ezt?? Mert tudom, hogy így lesz! Tudom, hogy nem lesz idejük erre.

 

Szerettem volna még ennél többet is mondani, mert van mondanivalóm ezeken kívül is rengeteg, de nem akarom ebben az 1 levélben összesűríteni mindet, mert nem lehet, nincs akkora helyem a blogon. Mondanivalómat, gondolataimat csak ilyen egyszerűen megfogalmazva tudom nektek átadni, mert én nem vagyok tanult ember, kiművelt fő, csak egy kifosztott, kisemmizett, hülyének nézett Magyar, egy a sok közül. Gondolkodjatok el ezeken Magyarok!!

 

A világ összefogott ellenünk és a végünket akarja. Nem engedjük, nem hagyjuk, mert mi vagyunk a MAGYAROK!! GYERÜNK MAGYAROK!!

 

Mutassuk meg a világnak, hogy kikkel húzott ujjat!! Mutassuk meg neki akaratunkat, egységesített erőnket, mely  összefogásunkban rejlik! Ez a világ még nem tudja, hogy a Magyarság legyőzhetetlen általa.  Ha mi Magyarok összefogunk, a világ összes ártó hatalmát képesek vagyunk kétvállra fektetni!! Higgyetek nekem, kérlek titeket!!

 

Szegény, elnyomott, tönkretett, kisemmizett, lassú halálra  ítélt Magyar Népünk!! Itt az időnk, nem várhatunk tovább, meg kell védeni magunkat!!

 

ÉBRESZTŐ MAGYAROK!! GYERÜNK MAGYAROK!! csillag41813

 

Cserhátiné Horn Ilona, Budapest, 2009. június 6.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------