Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 14., hétfő

3.394 - Rozgonyi Ernő: Elnök Úr! Mindezt lejegyezte egy bőgatyás, műveletlen, buta magyar (sajnos fütyülős barackra már régen nem telik).

Von: leslie Torok
Gesendet: vasárnap, 2009. szeptember 13. 22:06
An: Kutasi József
Betreff: Rozgonyi E.-Sólyom mélyrepülésben
!

 

Rozgonyi Ernő

Sólyom mélyrepülésben.

 

Kedves magyar nyomorgók, ne aggódjatok. Nem a mi egyik nemzeti jelképünkről, a turulról van szó. A mi turulmadarunk jól van, egyre erősödik és készül arra, hogy újból hitet adjon és egy általa is megszentelt vezetőt. Készül, mert tudja, eljött az idő.

 

Más madárról van tehát szó. Olyanról, aki külföldön nyilatkozgat, legutóbb Németországban, bár a Szlovák határon nem mert „átrepülni”.

 

Szerinte a Jobbik nem parlamenti párt (amit rajta kívül is tud mindenki), ezért érthetetlen, hogy mit akar a magyar közéletben, meg – mily skandalum – még programja sincs, meg egyébként is szélsőséges, a parlamenti pártok egyike sem hajlandó velük együttműködni.

Érdemes eltűnődni azon, hogy madarunk mit is akar üzenni alkotmányos jogállami demokráciánkban éppen, hogy még élni képes magyar népének. Ahogy ez szokás nálunk, úgy hátulról mellbe. Mert ugye Ő a magyar nép, a magyar nemzet legfőbb közéleti méltósága. Ráadásul jogász. Alkotmány-jogász. No így gömbölyű ez a nyilatkozgatás. Mert:

 

-         Mi az, hogy nem is parlamenti párt? Hiszen egyrészt ezt a legnagyobb erénye, másrészt ezek a „parlamenti” pártok vezették a teljes társadalmi-gazdasági züllésbe, a fizikai és szellemi nihilbe ezt az országot és fosztották ki ezt a magyar népet annak minden vagyonát idegen kézbe adva, no meg saját zsebbe a jól megérdemelt júdás-pénzt, no meg amit még hozzá loptak. Ha pártokra lehet azt mondani, hogy szélsőségesek, hát ezekre a „parlamenti” pártokra ez a jelző még rendkívül halovány.

Elnök úr! Ön nem itt élt az elmúlt 20 évben? Ráadásul ezek a szélsőséges erők a saját maguk által összetákolt alkotmány egyetlen állampolgári jogokkal kapcsolatos deklarációját sem tartották, tartják be, azaz alkotmányellenesen tevékenykednek. Ezekkel éppen ezért valahogy fordított a helyzet: a Jobbik nem működne együtt ezekkel a nemzetvesztő árulókkal.

 

-         A paktumos több párt rendszer már kezdetektől egy sajátos egy párt rendszerként működik,  Hiszen a mai parlamenti pártok mindegyike azonos urat szolgál, azonos megrendelésre dolgozik. Ez az általuk képviselt rendszer bebizonyította önmagáról, hogy nép és nemzetellenes, sőt magyar gyűlölő.

 

-         A hatályos magyar jogszabályok alapján az embereknek joguk van pártot alapítani. Természetesen ez a paktumosoknak valószínűleg nem tetszik (mert hát ők szalonképes és toleráns demokraták), és ez érthető is, ha egyszer netántán olyan pártól van szó, amelyik nem ért egyet az ország kiárusításával, kifosztásával, tönkretételével és ráadásul úgy véli, hogy magyar pártnak, magyar politikusoknak magyar érdekeket kell képviselnie. Hallatlan, felháborító! Ugye? Hivatalból üldözendő!

 

-         A Jobbik azért „radikális” mert az országot erkölcsi és anyagi csődbevivő, hazaáruló politika olyan helyzetet teremtett, hogy abból kikerülni csak és kizárólag gyökeres változtatással lehet. Mellesleg jegyzem meg, a retorika szintjén a „szalonképes” Fidesz vezetői is azt kívánják a szavazókkal elhitetni, hogy gyökeresen másképpen kell csinálni mindent és természetesen erre egyedül ők hivatottak. Ennyit a radikalizmusról, ami egyébként nem szitokszó. Ezért kár vele operálni.

 

-         Kétségtelen, Elnök úr, hogy Önnek a Jobbik nem küldte meg díszkötésben, de – természetesen – volt és van programja. Vajh miből gondolja, sőt állítja Ön, hogy a Jobbiknak nincs programja? Nem vitás a Jobbik programja nem az elmúlt 20 év egyesen folytatásán alapul. Ja, az akkor nem is program? Aztán, tessék mondani a „parlamenti” pártoknak milyen programjuk volt és van? Mit tartottak be belőle? Semmit. Ez aztán program!

Hazudni a Jobbik a saját népének, a saját nemzetének soha sem fog! Ez ugye igen szélsőséges magatartás, feltétlenül ki kell golyózni az ilyen pártot, mert megzavarja ebben a politikai posványban dagonyázó urainkat. És ez ugye felháborító, szalonképtelen, szélsőséges, rasszista, antiszemita, fasiszta, stb.? Gratulálunk!

 

-         Bár Önt a „szalonképes” rablók szavazták a hivatalába, de az ország legfőbb személyiségétől – ezek ellenére – ebben és sok másban is többet és egészen mást vár el ez a saját pénzén elárult, tönkretett, lenullázott magyar nép.

 

Igen – sajnos – a sólyom újabban állandó mélyrepülésben van. Féltjük szegényt, nehogy valami nyomorult és szélsőséges magyar buckának ütközzék.

A mi turulunk pedig fenségesen száll a Szent Korona birodalma felett és készül. Készül visszaszerezni a magyarok önbecsülését, a magyarok elorzott szellemi és fizikai vagyonát. Örömmel látja a magasból, hogy már ébred a népe, eljönnek a hivatott vezetők, megkezdődhet a magyar feltámadás folyamata.

 

Elnök Úr! Mindezt lejegyezte egy bőgatyás, műveletlen, buta magyar (sajnos fütyülős barackra már régen nem telik).

 

Rozgonyi Ernő