Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 7., hétfő

4.069 - Kovács János: Hogyan lesz belőle mindenki webáruháza?

Égi Patróna - Nemzeti Hírháló Webáruház a mindenki webáruháza

Kedves Olvasóink!

2009 december 13-a több évfordulót is jelent a Hírháló számára. Azon kívül, hogy e napon a Pálos rend 701 éves, a Hírháló a hatodik születésnapját tartja. Akkor még nem tudtuk, mi lesz belőle, amikor a Cukor utcai kávézóban néhány internetes levelezőtárs összedugta a fejét és elhatározta, valamit tenni kell az információk és hírek pártsemleges és megfelelő rendszerben történő terjesztéséért. Civil médiának is nevezhetnénk, de a Nemzeti Hírháló neve mára már fogalom lett, léte megkerülhetetlen. Naponta 3-6 alkalommal közel 12 ezer olvasónak küldjük a hírleveleket, naponta 5-20 újabb érdeklődő feliratkozásával (www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=pirossziv).

Gondolkodtunk levelezőtársaimmal, milyen hasznosságokra lehetne még használni a kialakult bővülő közösségi rendszerünket. Elkezdtük a klubtagsággal, majd egyesületet alapítottunk a Hírháló égisze alatt. Ma örömmel jelenthetem be, hogy elindítjuk a minden magyar webáruházát a www.egipatrona.hu/webaru oldalon.

Hogyan lesz belőle mindenki webáruháza?

Megkérjük magyar termelőinket, nemzeti gyártóinkat, forgalmazóinkat, kézműveseinket, hozzák webes áruházunkba portékáikat, melyeket a Hírháló oldalain tudunk ajánlani és bemutatni. Megkérünk mindenkit, hogy használja bátran a pult mindkét oldaláról! A Püski-Masszi Könyvesház felajánlotta üzlethelyiségét webáruházunk számára és máris 5200 árucikk várja az ünnepi érdeklődőket és vásárlókat. Az Égi Patróna Kft. segíti a munkát, tárhelyet és bővítési lehetőséget is biztosít. Sikeres működés esetén munkatársakra is számítani fogunk.

Az előforduló kezdeti apró hibákért előre is elnézést kérek, mindenesként készítettem ezt is úgy, mint a Hírháló teljes rendszerét. Folyamatosan ügyelem és az észrevételeknek megfelelően bővítem közös webáruházunkat.

Várjuk tehát a könyvet, DVD-t CD, és minden hasznosságot kereső Olvasóinkat új webáruházunkba! Az újdonságokról és fejleményekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk a Nemzeti Hírháló közösségét.

Adventi áldással a Hírháló munkatársai és segítői:
Kovács János, Nemzeti Hírháló Egyesület alapító, elnök,
"Nemzeti újságírásért" kitüntetés ezüstfokozat,
Szilaj Csikó díjas
www.egipatrona.hu/webaru

------------------------------------------------------