Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. december 8., kedd

4.075 - Krisztus Keresztjére méltatlan társaság! Válasz az istenteleneknek. Nyílt levél katolikus vezetőknek!

Von: Mária Ballán
Gesendet: hétf
ő, 2009. december 07. 21:54
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Nyílt levél katolikus vezetőknek

 

Krisztus Keresztjére méltatlan társaság!

 

Válasz az istenteleneknek.

 

Nekem, Krisztus Keresztje, a ti felszentelésetek nélkül is Szent, akárki teszi ki, s akármilyen célból! Ha netán sátánisták állítanák, én akkor is a testemmel védeném a helyetekben, mert nekem, minden kereszt szent! Nehogy már azt mondjátok, hogy a ti mocskos lelketekkel lehet csak szentelni! Mert micsoda mocsok van ott, ahol ilyen gyűlölet van! Tudjátok, mondott valami ilyesmit Jézus Urunk:

 

A mik pedig a szájból jőnek ki, a szívből származnak, és azok fertőztetik meg az embert. (Máté 15.18)

 

Vajon kikben kelt gyűlöletet az apostoli kettős-kereszt? Tán csak nem azok leszármazottaiban, kik Istent feszítették föl? És itt nem a zsidóságot értem ezalatt, mert a tisztességes zsidó már akkor is ellene volt ezen embertelen cselekedetnek! Sőt, tisztességes zsidókból, még apostolok is váltak! Ám az alja emberek, függetlenül etnikai és faji hovatartozásuktól, sötétlelkűek! Kik –csak hivataluk féltéséből is– Isten helyett a sátánra hallgatnak, azoknak Jézus Krisztus a következőket mondta:

 

Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, a melyek kívülről szépeknek tetszenek, belől pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakvák. Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belől rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel. (Máté 23.27-28)

Csak annyi a különbség, hogy ti már nem látszotok igazaknak az emberek előtt!

 

Egy kereszt mindig antiszemita, mert arra emlékeztet, mit már fennebb leírtam! Ám ezt az antiszemitizmust vállalom! Bár én nem köpök undorral, ha Dávid csillagot látok! Én tisztelem mások jelképeit is, még ha tudom is, ő azt csak másoktól átvéve felhasználja! Tisztelek minden hitet, ameddig nem akarnak rákényszeríteni, hogy a sajátomat felejtsem el!

Ha hiszitek, ha nem, a Jobbik táborában éppen ilyen emberek vannak! „Szegények, elesettek, megalázottak. Nem zsíros koncot szopogatók, vizet prédikáló borisszák!

Mi itt saját hazánkban vagyunk, s akinek ez nem tetszik, ahogy volt miniszterelnökünk oly bölcsen mondá: el lehet menni! Hallgassatok hát szavára, s menjetek oda, hol a kereszt látványa nem a keresztre, hanem valami egészen másra emlékeztet.

 

Nekünk a kereszt bizony a kereszténységet, s nem a zsidóságot, mohamedánságot, hinduságot, stb. jelenti, anélkül, hogy gyűlölködnénk ezen hiteket vallók irányában!

 

Ráadásul, még Jobbikos sem vagyok! Csupán keresztény. De miattatok, nem vallom magam római katolikusnak sem, pedig annak kereszteltek!

 

Érdekes, mikor aljas hazugságok kerültek a politika vizének felszínére, vagy mikor csángó testvéreinktől tagadták meg az anyanyelvi misét, akkor nem határolódtatok el azoktól, kik ezt tették!

 

Ami a Cisztercieket illeti, talán sokkal több  közük van a krisztusi megbocsátás és elfogadás eszméjéhez mint nektek!

 

Bizony a ti kezetekből ki kellene ugorjon az ostya, ha Isten nem akarna még olyan bűnösökön át is mint ti, az embereknek adni Magából!

 

S mert más vétkek miatt magam is a bűnösök közé sorolom– rajtam méltatlanon keresztül is!

 

És higgyétek el nekem, nem én fogok elkárhozni, vagy legalábbis nem ezért!

 

S ha netán eszetekbe jutna kiátkozni valakit is ilyesmiért, előre megmondom, semmit nem ér a ti átkotok, ahogy áldást sem vehet tőletek senki, mert rajtatok sincs!

 

S ki titeket követ, ugyanígy jár! Áldatlanná válik minden szava, s cselekedete!

 

nemes lőgérpatonyi Hervay Tamás, –Isten, és nem a ti akaratotokból– lélekemelgető táltospap, a magyarságismeret alapjainak tanítója

-------------------------------------------------------------